goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg tevreden met de aankoop. Zeer snelle levering. Daarnaast wordt alle tijd genomen voor een goede communicatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Via advertentie op auto zoek site, toch maar eens contact opgenomen om de wens van de gezochte auto. Het telefonisch contact was prettig en vriendelijk. Afspraak is afspraak! Later veel via e-mail communicatie, dit ging vlot en correct. Gevraagde informatie en geleverde informatie was erg compleet. Veel zaken konden direct worden besproken.\r\n\r\nAflevering en nazorg is prima verlopen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, professionele, klantgerichte benadering. Regelen de zaken vlot en volledig. Prettige sfeer.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zeer correcte manier van omgang en een goed luisterend oor. Auto had 2 dingen die niet goed waren en via de garantie kon ik dit bij een Mercedes dealer in de buurt laten oplossen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf is een auto bedrijf die een echt auto hart heeft, die de uitzonderlijke auto\'s in de collectie heeft, die zelf een liefhebber is .... al met al een mooi bedrijf.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top service! Een aanrader
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring opgedaan bij EU Car Trade. Zou hier direct weer een andere auto aanschaffen. Prettig contact en keurig alles afgehandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf EU Cartrade kan ik een ieder aanraden die overweegt een gebruikte auto in het wat hogere segment aan te schaffen. Genoeg keuze en vooral, een uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. de import auto\'s zijn vaak rijker uitgerust en net iets prettiger geprijsd.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mooie gebruikte Kia Rio gekocht. Op een prettige zakelijke wijze te woord gestaan. Deskundige en vriendelijke benadering. Goede koffie en een prettige sfeer.\r\nAan te bevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor de aanschaf van de nieuwe auto hebben we regelmatig contact gehad met Patrick. Dit contact verliep prima. Snelle reactie op vragen onzerzijds. Als we dan toch een minpuntje moeten noemen dan is dat wat ons betreft dat er wat weinig viel te onderhandelen over het bij te betalen bedrag, wat uiteraard wel jammer was. EU Car Trade is wat ons betreft een keurig bedrijf en zullen er in de toekomst zeker nog wel een auto willen aanschaffen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een auto bij EU Car Trade gekocht en ben zeer tevreden over de manier waarop de verkoop tot stand is gekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een Volvo V50 ingeruild op een mooie V70 D4. Ik ben zeer te spreken over de deskundigheid en de omgang met de klant door Patrick de eigenaar van CarTrade. Afspraken worden nagekomen en \"problemen\" worden snel opgelost. In de toekomst zou ik zeker weer een auto bij hem aanschaffen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf supersnelle service, altijd bereikbaar en snelle levering na uitkiezen auto.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en correct behandeld. Geen populaire praatjesmaker, maar een gewone en normale verkoper, die weet waar hij het over heeft. Prima!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijk en straalt vertrouwen uit!!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Patrick,van EU car trade,heeft zich keurig gehouden aan deafspraken die wij beide gemaakt hadden.\r\nWij zijn zeer tevvreden hoe alles gegaan is.Wij wensen hem voor de tokomst veel succes en kunnen hem zeker aanbevelen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima, vriendelijke en deskundige service.Goede hulp bij invoer van een auto uit Duitsland.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig en snel contact, waar voor je geld en zeer zeker het aanbevelen waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk ontvangst en alles auto\'s zagen er netjes uit wat ik belangrijk vind bij een autobedrijf. Dus hier een mooie auto aangeschaft!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onlangs een auto aangeschaft via dit bedrijf, zeer deskundig open en transparant. Prettig om zaken te doen met Patrick. Snelle afhandeling van de aangeschafte VW Tiguan.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer klantvriendelijk! Betrouwbaar en meedenkend met de klant. Levert goed werk!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Patrick is een hele lieve man, luistert goed naar wat je wilt, is eerlijk en erg vriendelijk. Onze ervaring met EU Car Trade was erg prettig.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een toch wel speciale auto 🚗 gevonden bij EU cartrade

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaringen zijn uitermate positief. Alle afspraken worden netjes nagekomen. Mijn zoekopdracht werd snel en vakkundig behandeld. Goede communicatie, goed bereikbaar en aangenaam in de omgang. Zeer snelle en nette afhandeling van zowel import, administratieve handelingen en aflevering van de auto. Je merkt aan alles dat EU car trade de juiste connecties heeft om aan de wensen van de klant te voldoen.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn erg vriendelijk ontvangen en zijn klantgericht geholpen.

Setheweg 14-E

7942 LB Meppel