voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf wij zijn erg vriendelijk ontvangen en zijn klantgericht geholpen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf bij gelegenheid kom ik eens op bzoek\r\n\r\nde ervaringen met de aankoop van de Volvo XC60D en de verkoop van de Kia Sportage waren goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij zijn erg tevreden over de snelle service en betrouwbaarheid van EU Car Trade. Erg belangrijk daarbij is dat zij afspraken goed nakomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positief ervaren.\r\nGoede ontvangst en uitleg op gestelde vragen.\r\nVerkoper kwam vakkundig en betrouwbaar over.\r\nAfspraken werden nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een hele goede ervaring met dit bedrijf. Vriendelijk en goed contact en een snelle afwikkeling. Heel tevreden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede Service.\r\nSnelle afhandeling.\r\nSuperfijne auto aangeschaft.

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik werd goed geholpen, waren niet opdringerig, dit bedrijf was ook eerlijk wat betreft wat er moet gebeuren en waren klantvriendelijk
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Netjes en vriendelijk zaken gedaan bij de aanschaf van een bijna nieuwe auto, heeft mijn twijfel weggenomen en is elke afspraak gewoon uitstekend na gekomen kortom een goede plek om de juiste handel te doen voor mijn gevoel.\r\nBedankt .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en snelle afhandeling van zaken.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig contact,\r\nScherpe prijs.\r\nGoede service,\r\nPrima inruil.\r\nkortom prima zaken te doen met dit bedrijf

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede service en een vriendelijke verkoper. Een adres om weer terug te komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Auto werd ter plekke gebracht op basis van \'no cure, no deal\'. Na de proefrit waren we overtuigd van onze keuze om deze auto aan te schaffen. Er werd ongezien een goede/interessante inruilprijs geboden voor onze twee auto\'s. Tot op heden nog steeds blij en tevreden met onze nieuwe auto. Ook verdere afwikkeling van papieren en inruilauto\'s prima geregeld. Complimenten voor dit bedrijf.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig geholpen, prima service, afspraken zijn goed nagekomen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een prachtig jong gebruikte auto gekocht. Vriendelijke ontvangst, juiste informatie over de auto ontvangen. Duidelijk kennis van zaken. In korte tijd was de auto ook klaar voor aflevering! Een bedrijf om zeker terug te komen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Excellent service - highly recommended

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wij hebben een goed gevoel overgehouden aan dit autobedrijf, heeft kennis van zaken en komt eerlijk en betrouwbaar over, prettige onderhandeling en goede service, en wij met een gerust hard daar ook een goede auto gekocht

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een zéér positieve ervaring. Heel correct, klantvriendelijk, de daad bij het woord voegen, behulpzaam en goede communicatie.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring opgedaan bij Cartrade. Prima prijs gekregen voor de inruil. Prettige onderhandeling met vriendelijke verkoper!

Setheweg 14-E

7942 LB Meppel