Uitstekende service. Vakmensen!

Zoals altijd, uitstekend geholpen. Goed!! Bedrijf

Vriendelijk ontvangst, kundig en enthousiasme voor het merk Volvo

Vriendelijk ontvangst, kundig en enthousiasme voor het merk Volvo

Vakmensen

Erg vriendelijke monteurs en hele goede service

Fantastisch

Hoewel ik geen vaste klant ben, stond men paraat om me te voorzien van een reservebandcen velg, toen de mijne doorceen stuk betonijzer was vernield. Binnen 24 uur de velg gerepareerd en een nieuwe band. Op het afgesproken tijdstip stond de,e voor mij klaar. Sne L werd deze verwisseld en kon ik door. Top!

Hele snelle goede service

Probleem met mijn auto. Dezelfde dag gemaakt, op zaterdag. Super service. Beter kan niet...

altijd tevreden

goede service

prima bedrijf

alles volgens afspraak uitgevoerd voorruit vervangen winterwissel naar winterbanden remblokken vervangen met remvloeistof vervangen alles uitstekend uitgevoerd en ik ben lastige klant.

Betrouwbare garage eerlijk!

Wij komen terug!!

Komen afspraken na

Na een storing in het motor management systeem, de lampda sonde was defect, zijn klachten op het, gebied van olie/benzine verbranding verholpen. De garantie en service die verleend werd is prima en op de reparatie kon ik wachten.

Gewoon goed en professioneel

Prettig bedrijf met vriendelijke mensen met verstand van zaken die altijd hun afspraken nakomen.

PRIMA SERVICE!

Fijn bedrijf, met kundige mensen.

Uitstekende service met goede kwaliteit prijs verhouding

Kom er nu een paar jaar, staan altijd voor je klaar en denken met je mee! Als er grote reparaties aankomen krijg je netjes vooraf een offerte met een prijs waar een dealer niet tegenop kan! Maar de service is uitmuntend, voor mij een absolute blijver en de auto zal er blijven komen.

prima service

zorg voor de auto

in een zin "geweldig"

Voor de eerste maal in 9 jaar had ik een kleine reparatie op zaterdagmorgen. Wat een drukte! Maar, de cappuccino werd meteen geserveerd en het viel mij op dat elke klant op de afgesproken tijd werd geholpen. Mijn petje af voor dit efficiënt gerund bedrijf met een bedrijfsleider die in no time de storing kan vinden en repareren. Met recht 5 sterren waard, ga zo door PG-Auto's

Ze komen afspraken na en leveren kwaliteit

Service met de hoofdletter "s"

Een garage waar nog mensen werken die betrokken zijn, van hun vak houden en je niet het vel over de oren trekken.Mijn auto staat er weer piekfijn bij!

Na een diagnose van een klein defect aan onze V70 werd e.a. snel opgelot.

Na een telefonische uitleg van een klein defect aan onze V70 werd er direct voor dezelfde dag een afspraak gemaakt om het op te lossen. Ik kon er op wachten. Top!

Goede service , en meevoelen en meeleven met de klant

Zie boven

Na zo'n 20 jaar, nog steeds TOP

M'n Volvo's al twintig jaar in vertrouwde handen

Echte liefhebbers voor echte liefhebbers

In een zoektocht naar een andere auto kwam ik terecht bij PG Auto’s. Communicatie is duidelijk, deskundig en transparant. Aan alles merk je dat dit bedrijf gerund wordt door échte Volvo liefhebbers. Hier kom ik zeker terug!

Altijd weer ( al jaren) behulpzaam, deskundig, meedenkend en vriendelijk.

Ook bij acute problemen word je gelijk geholpen. Al meerdere keren meegemaakt. Helpen ze je gewoon even tussendoor.

Gezien!

Er word geluisterd naar je wensen en indien mogelijk uitgevoerd.

Snelle en prettige service. Goed geholpen.

Goed en prettig.

Uitstekende proffesionals

Betrouwbare en goede analyses Geen nonsens en reële prijzen en mooie occasions

Gewoon uitstekend

Vriendelijk, deskundig, servicegericht, pro-actief.

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht