Prima geholpen

Afspraken correct geregistreerd en bevestigd per mail. Conform afspraak is het werk uitgevoerd. Factuur wederom via de mail

Een mooie auto na een foute keuze

Twee maanden geleden te snel een auto gekozen, na total loss vorige auto. Nu wel een fantastische auto gescoord die op pg manier (10+) is afgeleverd. Ik hoop veel mooie jaren en veilige km.

Professioneel en clientvriendelijk.

Professioneel , goede prijs-kwaliteitrelatie en clientvriendelijk.

Keurig!

Keurig bedrijf!

Dit is nog een echt klantvriendelijk bedrijf.

Alle werkzaamheden aan mijn Volvo worden altijd professioneel gedaan met aandacht en interesse voor de auto én voor mij als klant.

goede service

wort in oplossingen nagedacht , en transparant in kosten!

Top bedrijf

Top analyse top service

Uitstekende service

Je word altijd prompt en adequaat geholpen.

duidelijk en heldere analyse

Kennis van zaken tegen schappelijk tarief

Goed.

Mijn Volvo in goede handen. Goed advies. Vakkundige garage. Goede communicatie. Top.

Top specialist

Vakmensen die klaar staan voor de klant

Uitstekende service

Vriendelijke mensen en vakkundige mensen

HELEMAAL TOP !!!

Zoals altijd...

Altijd goed!

Kom er al een tijdje. Even weggeweest naar buitenland voor 9 maanden maar nu weer terug en...eerst even langs mijn vrienden bij PG! Altijd secuur in werk en ook meedenken. Peter, GJ, Jan Willem en de rest, toppie!

Na een aantal maanden van een vervelende melding en verschillende keren een bezoek aan de garage lijkt tijdens de laatste beurt het probleem te zijn verholpen

Top service

Heel fijn en vriendelijk

Deskundig, geen onnodige handelingen!

Zoals de vorige keren, weinig op aan te merken!

Geweldig team

Ik ben gaan kijken voor een andere auto,werd super vriendelijk benaderd door verkoopteam en door werkplaats na proefrit GEEN!!! opdringerig gesprek om de auto te kopen....deze mensen laten je in je waarde.

Topservice

Communicatie is perfect. Duidelijke prijsopgave voorafgaand, deze wordt persoonlijk doorgesproken en bij akkoord pas uitgevoerd. Zeer betrouwbaar, vakkundig en goede prijs/kwaliteit verhouding.

PG is Perfecte Garage

Perfecte bediening en zeer bekwaam personeel.

prima geholpen

idem

Het was weer TOP!!

Hartelijk dank voor de goede service en de vakkundigheid!

prima service

prima service en klantvriendelijk

Prima service voor de eerste maal kom hier zeker nog meer keer terug

Blijf hier zeker terug komen

Superblij met mijn nieuwe Volvo V40

Twee weken geleden een Volvo V40 gekocht bij PG Auto's. Super goede service en elk klein detail werd aangepakt voordat ik de auto mee kreeg. Hij rijdt als een zonnetje. Erg blij met de aankoop!

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht