Vlot en eerlijk advies zonder onnodige acties

Af hoc mijn auto neergezet in het weekend. Daaropvolgend vlotte actie met een gedegen en eerlijk advies.

Eerlijk en oprecht in advies bij aankoop andere auto. Uniek!

Ik ben na een vervelende ervaring, auto in de prak, ervaren dat GertJan meedenkt in de zoektocht naar een andere auto. Hij leest je goed en weet soms beter wat je zoekt dan jezelf. Super bedankt voor de begeleiding en straks een andere bij jullie ophalen. Super veel zin in..

Zo als altijd perfect

Veilige haven

Veilige haven

erg fijn

wederom goed en professioneel geholpen

super service

8:00 gebeld! 12:00 uur auto opgehaald! 15:00 nieuwe dynamo en accu! 16:00 weer op de weg! Gewoonweg geweldig!

Uitstekende service vriendelijk personeel

fijne mensen, snelle service

fijne mensen, snelle service

Uitstekende service

Snel en professioneel geholpen.

PG auto's kon het wel oplossen

Problemen met mijn koplamp van een Volvo uit 2008, anderen konden het niet oplossen. PG had het wel op voorraad in 15 minuten was het opgelost. Kon ondertussen even binnen een kop koffie drinken. Altijd fijne & meedenkende service.

snelle en deskundige 100% all-in service, met uitleg en humor

bellen, kijken, doen (ook wat men zelf ontdekt)

Prima garage, vakkundig personeel en goede service.

Prima garage, vakkundig personeel en goede service.

zoals gebruikelijk zakelijk en vriendelijk

Fijn bedrijf dat zich houdt aan de afspraken

snel en plezierig geholpen

Goeie gasten die mooie auto's leveren.

Ze doen wat ze zeggen en zeggen wat ze doen. Ik zit niet voor een dubbeltje op de eerste rang, dat hoeft ook niet. Ik heb wel het idee dat ze goed werk leveren. Daarnaast voel ik me als klant behandeld. Dat is erg fijn!

Goed werk door liefhebbers

Duidelijke prijsopgave, nauwkeurig werkende monteur

Optimale service

Optimale service en mensen altijd vriendelijk

snel,adequaat en vakbekwaam

Vriendelijke ontvangst en er is gedaan wat er was afgesproken.

Naast het feit dat het werk prima is uitgevoerd, krijg je altijd goede adviezen.

Snel en effectief.

Effectief en snel geholpen. Topper

Men is in staat door de jaren heen hetzelfde serviceniveau te handhaven. Steeds oplossingsgericht

Vriendelijke Monteurs

Ben altijd bij Svenscar geweest maar omdat daar z'n air hangt van wij zijn Volvo. Ben ik opzoek gegaan naar een andere garage. totdat ik PG auto's ben tegengekomen. waar ik nu al diverse keren ben geweest.

service en netheid accuraat

mijn ervaring met pg is dat ze altijd voor je klaarstaan je correct helpen vakkundig zijn , precies en klantvriendelijk

Vlotte en deskundige vervanging van een sensor van onze V70!

Zoals afgesproken is in de vroege ochtend een sensor vervangen van onze V70 RAWD. Ik kon er op wachten en na een uurtje koffie drinken en krantje lezen in de koffie hoek was de auto weer klaar voor gebruik. Tonnie heeft naast de auto nog in detail uitgelegd wat hij heeft vervangen en waarom. Top!

Goede en vakkundige service

Prima advies, en onderhoud met verstand van zaken

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht