Een auto kopen bij vrienden!

Een auto kopen is een kwestie van wederzijds vertrouwen en daarom koop ik bij PG een auto! Geen goedkope verkooppraatjes, geen loze beloftes, gewoon duidelijk en goed.

Wordt netjes en correct geholpen

Ben weer netjes en correct geholpen. Alles volgens afspraak.

Pro’s kwaliteit erg hoog cq fantastisch

Alle betrokkenen bij PG zijn vakbekwaam en mogelijk nog belangrijker denken mee in oplossingen

Ik word altijd supergoed geholpen door de mannen van PG Auto's

Echt een Volvo specialist. Ik kom er al jaren

Heldere uitleg komt afspraken na

Is mijn 3e keer dat ik bij PG kom. Goede duidelijke uitleg en komt afspraken na. Goede leenauto V50 met 356.000 km op de teller! Wil dat mijn V50 tegen die tijd ook zo goed rijdt met die km stand.

Goede ervaring en prettig contact

Mijn Toyota occasion deze week gekocht bij PG auto’s. Hoe de auto is, moet ik natuurlijk nog even afwachten ☺️ Maar het contact met Peter verliep goed, hij kwam eerlijk over en de auto is in hele nette staat. Hopelijk nog jaren plezier van!

Weer prima geholpen

Mijn SLK van 22 jaar oud heeft weer een beurt gehad. Dat men dacht dat de airco niet werkte terwijl hij nog prima functioneert heeft meer te maken met de onlogische aanduiding van de airco. Als het lampje van de airco brandt staat de airco uit; wie verzint zoiets.

Fijne service, goeie communicatie.

Als je je auto komt brengen vragen ze naar bijzonderheden en staat de leenauto al voor heb klaar (mits je deze gereserveerd hebt) Begin van de middag wordt je gebeld met de bevindingen en de prijs die het gaat kosten. Dan weet je waar je aantoe bent als je daar akkoord op geeft. Kan je hem eind van de middag al weer ophalen. Top

Deskundig en flexibel zonder poespas

De sfeer van een dorpsgarage met de deskundigheid van een hightech servicecentrum. Oprecht een warm onthaal voor alle Volvo’s en hun berijders. Terwijl ik me vergaap aan de zorgvuldig geselecteerde occasions (met hele coole snufjes), wordt mijn ouwe trouwe bak niet anders behandeld dan die topmodellen: met aandacht, plezier en vakmanschap. Tel daarbij de heldere communicatie, flexibiliteit en no-nonsens oplossingen en je hebt het over een parel van een Volvo-specialist die je het liefst voor jezelf houdt.

Top specialisten, staan altijd klaar voor de klant

PG Auto’s is een bedrijf waar men altijd vriendelijk is, mee denkt met de klant en vakwerk afleverd!

Top bedrijf

Alles tot in de puntjes afgehandeld zoals besproken, zeer vriendelijk personeel en toegankelijk bedrijf, met een groot Volvo hart. Blij met de "nieuwe" volvo.

No nonsens, afspraak is afspraak.

Zowel Gert-Jan als Peter zijn net zo aanspreekbaar als de mannen in de werkplaats. Een firma met kennis van zaken.

Snelle en ongecompliceerde afhandeling

XC70 bekeken en gekocht. Omschrijving van de wagen telefonisch vooraf door Gert-Jan voldeed exact aan de toestand „live“ In het geheel een goed gevoel overgehouden aan deze transactie. Iedereen die een Volvo overweegt kan ik aanraden contact met PG Autos op te nemen.

Super goed personeel. En alles perfect.

Goede service. Correct behandeld. En goede prijs voor de beurt. Fijn personeel Zeer tevrede.

Professioneel en vertrouwd

Vooraf heldere diagnose en correct uitgevoerd. Vriendelijke en persoonlijke ontvangst.

Deskundige medewerkers, klantvriendelijk

Duidelijke uitleg, alles volgens afspraak geregeld.

Goede uitleg. Fijn personeel

Altijd betrouwbaar,vriendelijk en deskundig.

De zin zegt het al.

Hele goede garage

Al jaren verzorgen zij mijn Amazon Kombi perfect

Echte specialisten

Dit is dé Volvo specialist

duidelijk, goed en betrouwbaar

zoals altijd prima in orde. Goede service en uitleg. Met de kerst een fles wijn cadeau. Jammer dat er nu met de zomer geen coctails zijn uitgedeeld (grapje).

Heel goede service

Zeer fijne en goede garage

Zoals altijd, prima service.

Prima, auto rijd weer als een zonnetje.

deskundig

ervaren en deskundig personeel je wordt altijd goed geholpen

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht