Goede service en klantvriendelijke mensen.

Zeer tevereden.

Alles goed gedaan, gratis leenauto; ik ben zeer tevreden.

Alles goed gedaan, gratis leenauto; ik ben zeer tevreden.

Altijd vriendelijk en goed ter zake kundig geholpen

Ook deze keer weer goed geholpen, ondanks al de drukte. Het geeft een veilig gevoel om met de auto zo de zomervakantie te starten. Dank aan het team.

Top service

Zoals altijd weer uitstekend geholpen!

Top service, klantgericht

Al een tijd lang mijn Volvo in onderhoud. Ze zijn eerlijk, denken met je mee en echt klantgericht. Heel anders dan de Volvo dealer in onze regio. Heb zelfs tijdelijk de Volvo van één van de eigenaren meegekregen toen de mijne stilstond met een accu. Hij kwam de auto thuis omwisselen. Wat wil je nog meer.

Geweldige service

Helpen je goed, beantwoorden al je vragen, geweldige service. Aardige mensen

Was uitstekend

Klant vriendelijk en duidelijk met afspraken

Vriendelijk

Vriendelijk

Wist netjes gewerkt, alles in overleg en als er iets gevonden word wat gerepareerd moet worden krijg je eerst een belletje wat de kosten zijn. Vriendelijk personeel, dus een 10

Fantastisch dat de kapotte aircopomp tussendoor vervangen kon worden.

Autorijden met een kapotte airco is met deze warmte geen pretje. Daarom een pluim voor PG auto’s dat ze wilden overwerken om de airco te vervangen.

TopService!

Altijd goed geholpen bij dit bedrijf!

Deskundig en behulpzaam

Behulpzaam

Prima service!

Heldere communicatie, uitleg en overleg over de uit te voeren onderhoudswerkzaamheden. Zeer tevreden!

Prima geholpen

Snel een afspraak kunnen maken om een benzine lekkage te laten verhelpen.

Behulpzaam en goede preventieve adviezen

Uitstekende reparatie van elektrische zijruit.

Zijruit van de Volvo C70 ging niet meer dicht. Ruit is in een dag gerepareerd door montage van een nieuw mechaniek wat gelukkig nog leverbaar was. De auto had ik nogal vies ingeleverd na een stoffige vakantie. Ik kreeg de auto schoon en gestofzuigd terug. Een prima service. Enige minpunt is dat een afspraak voor de reparatie 4 weken later na de storing was. Dit was voor ons niet bezwaarlijk omdat het in het begin van de vakantie in het buitenland gebeurde. Het raam is toen geforceerd dicht getrokken en met tape vastgezet.

Altijd goede service, meedenken. Bij spoed vaak direct oplossingen.

Altijd goede service en vakkennis. Monteurs denken mee. Bij spoed vaak direct oplossingen.

Uitstekende service.

Goede ervaring met de service.

altijd vriendelijk en meedenkend!

De heren van PG hebben liefde voor de Volvo’s!

Altijd prima service!

Fijn bedrijf met vriendelijk vakkundig personeel. Altijd erg klantgericht. Ben blij dat ik klant mag zijn.

Leveren kwaliteit voor goede prijs.

Hoge graad van service, geschoold en vriendelijk personeel. Dat levert vanzelfsprekend dat er kwaliteit geleverd wordt. Ook bereid om indien noodzakelijk een spoedklus te doen.

Zoals gebruikelijk alles weer prima geregeld

prima service

uitstekend

Vertrouwen

Goeie monteurs en alles wordt deskundig afgehandeld!

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht