No nonsens

X

In alle vriendelijkheid word je te woord gestaan. De mensen bij PG Auto's zijn zeer ter zake kundig en lossen het probleem op. Daarna geven ze je tips mee en willen graag weten of het probleem blijvend is opgelost. Dat is nog eens betrokkenheid. Vanaf nu mijn garage!

Prima service en afspraak keurig op tijd. Hebben tijd voor een praatje met een bakkie koffie erbij.

Prima service.

Passia voor Volvo

Prettige ervaring met een team die weet waar het mee bezig is.

een heel prettige garage met vriendelijke mensen die weten waar het om gaat

een goede garage

Goed, betrouwbaar deskundig en correct

Zeggen wat ze gaan doen en doen wat ze zeggen

Top garage

Professionele vakmensen en altijd gezellig.

Zeer kundig en behulpzaam monteurs en directie

Wij komen al 14 jaar bij pg auto’s. Ik vindt , en zij deden het 14 jaar geleden al goed in service , dat dit de afgelopen jaren nog beters is geworden. Je kan alles vragen, geven heel goed advies , en ik heb het idee dat iedereen daar met het Volvo virus is geboren! Ik weer niet of de service nog beter kan, maar heren ga zo door. Toppers!!

Snelle service en goede prijs kwaliteit

Prima verlopen afspraak!

Prima als altijd

APK, normale beurt en bandenwissel uitgevoerd. Snelle service zoals gebruikelijk.

Top, beurt en apk uitgevoerd.

Er word mee gedacht over de kosten.

Zeer persoonlijk, erg klantvriendelijk en bovenal deskundig en nette prijzen

Altijd persoonlijke aandacht, goede service en deskundigheid. En dat alles voor zeer nette prijzen.

Mooi bedrijf voor en van een Volvo liefhebber!

Mooi bedrijf, levert auto netjes af. Nu een xc 90 yongtimer die rijd als een nieuwe.

Heel klantgericht

Ik had wat motorolie nodig omdat de auto een melding gaf. ze hebben twee flessen voor me klaargezet zodat ik direct kon bijvullen als ik langs zou komen. Het was tegen sluitingstijd, dus ik was blij verrast dat ze me op die manier toch nog hebben kunnen helpen.

Prettige en goede service

Aankoop en aflevering van onze Volvo verliep zeer prettig. Goede en vriendelijke service. Goede en mooie auto voor een betaalbare prijs. Gert-Jan, Bedankt!

contact, proefrijden, koffie, kopen!

Deze mensen weten wat een auto voor een klant betekent en wat zij betekenen voor een klant!

Waren ze allemaal maar zo!!

De heren bij PG zijn vaklui met passie voor Volvo en dat merk je aan alles! Vandaag m'n V70 op mogen halen bij PG, de auto stond tot in de puntjes verzorgd klaar!! Ze zijn sinds vandaag een vaste klant rijker, ik hoop nog vaak gebruik te mogen maken van hun service en kennis!

Prima en snelle service

Voor het eerst voor een grote servicebeurt bij PG Auto’s. Werd keurig gebeld over de kosten. Deskundig en snel geholpen.

Prettige vakmensen

Goed werk verricht: beurt plus APK. De V50 kan er weer tegenaan.

altijd prettige en goede service

Men is altijd vriendelijk en behulpzaam, ook als dat extra inspanning van hun kant vergt

Goede service en communicatie

Hele goede service. Overleggen eerst voordat ze grote dingen gaan doen. Wordt goed met de klant gecommuniceerd

Je kunt altijd terecht

Altijd volledige en betrouwbare service. En als er tussendoor eens wat is kun je bijna altijd heel snel terecht. Denken met je mee en zijn open en eerlijk. Ik kom er altijd graag.

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht