fijn om volvo experts in de buurt te hebben

Altijd met aandacht

Ook deze keer weer goed geholpen met de beurt. De waarschuwing van de vorige keer over vervangen van de remblokken, was nu alleen nog van toepassing op de achterkant. Fijn dat er echt gekeken wordt naar wat nu nodig is en niet daar hebben we het al over gehad. Er wordt ook gewerkt met een externe partij die voor mij de pakking zal vervangen bij de bak. De insteek is zij doen niet anders en daarmee beter en goedkoper. We maken een afspraak voor je en alles loopt via het vertrouwde adres inclusief leen auto. top service!

Klantvriendelijk

Volvo bij PG gekocht en nu weer voor APK en grote beurt. Ze zijn deskundig, vriendelijk en prachtige garage. Prima service en goede communicatie.

Top service

Volvo V70 wat probleempjes mee. Afspraak gemaakt en het word opgelost. Houden je op de hoogte. Gewoon top service.

Uitstekend!

Bij ‘toeval’ door zoekfunctie bij PG auto’s terecht gekomen. Wat een verademing met andere garages. Keurig nette garage, niet alleen de showroom maar ook de werkplaats die we mochten bekijken. Hier wordt je nog als klant behandeld en naar je wensen geluisterd. Binnen een uur waren we eruit, en hadden het gevoel dat we op de juiste plek waren. Vandaag de Volvo opgehaald en kregen niet alleen de papieren en sleutels overhandigd, maar ook een prachtige bos bloemen! Geen twijfel mogelijk, bij deze garage komen we graag terug. Een aanrader!!

Klantgericht hoog in het vaandel

Dit bedrijf heeft de kennis en ervaring waardoor zij uitmuntende service verlenen meedenken en kwaliteit en prijs goed zijn.

altijd goed

Prima bedrijf, aardige mensen en Volvo specialist

Mijn Volvo kreeg ik niet meer aan de praat, ze hebben de auto op laten halen met een auto met aanhanger. Daarna is er groot onderhoud aan de Volvo uitgevoerd en kon ik hem na een aantal reparaties weer ophalen.

Vakkundig & uitstekende service

Vakkundig personeel en zeer goede service. Er wordt duidelijk gecommuniceerd wat er moet gebeuren en de kosten ervan. Alles gaat in goed overleg, erg prettig!!!!

Uitstekende service en vakmanschap!

Er wordt goede kwaliteit geleverd en heel fijn dat er meegedacht wordt n.a.v. de wensen van de klant.

Goede communicatie en kennis

Goede communicatie met veel kennis en de juiste werkzaamheden. Alles gaat in goed overleg.

Fijne mensen en goede service

Goed geregeld en vriendelijke mensen die echt hun best doen

helemaal prima

juiste verwachtingen, snelle vlotte service en een heerlijk rijdende auto

Prima!

Reparatie werd snel en vakkundig uitgevoerd

alles orima geregeld

auto weer ais nieuw

Betrouwbaar

Goede service met kennis van zaken

Grandioos !

Keurig Bedrijf, vakkundige mannen.

Klantgericht

Peofessioneel

Schitterende V60 XC gekocht!

Zoekend naar een wat hogere gezinsauto werd ons een prachtige "Bronze" - kleurige V60 XC geadviseerd door Gert-Jan. Deze V60 XC vond hij oprecht bij mijn Vrouw en haar rijstijl passen en Gert-Jan heeft meer dan gelijk gekregen!!! Hartelijk dank voor het goede advies! We genieten echt van deze prachtige Volvo V60 XC en willen nooit meer wat anders.

Flexibel

Probleem weer snel verholpen!

Zeer netjes geholpen

Heel erg vakkundig personeel met liefde voor het vak en de volvo's. Dakraam rubber vernieuwd wat volgens de officiële volvo dealer niet zou kunnen.

Klantvriendelijk, service gericht en meedenkend

Uitgebreid te woord gestaan en alle opties besproken. In no-time tot zaken kunnen komen. Aflevering goed en bijzonder snel. Attentie voor mijn vrouw wordt zeer gewaardeerd. Top behandeling Bedankt voor de service.

Kort, strak, militair.

Goede onderhoudsbeurt en bijtijds gereed

Onderhoudsbeurt conform afspraak uitgevoerd en de auto was sneller gereed dan verwacht.

Goeie service voor een goeie prijs. Nu al een aantal keer langs geweest voor onderhoud en wordt altijd netjes uitgevoerd. Eind van de ochtend krijg je altijd netjes een telefoontje met wat het gaat kosten en of er extra werk benodigd is. Ze denken goed met je mee of dat werk direct uitgevoerd moet worden of nog even kan wachten.

Burg. Keijzerweg 16 a

3352AR Papendrecht