Goede morgen Ron, heel fijn om te horen jullie zo tevreden zijn en de kinderen zo veel plezier hebben met de auto. heel erg bedankt voor deze mooie complimenten en het leuke contact, dit motiveert mij echt enorm. Als je binnenkort in de buurt bent dan loop even binnen dan drinken we samen een kopje koffie. Tot snel en groetjes thuis. Wouter
Goede morgen Niels, Alles goed bij jullie? Fijn om te horen dat de Fiat Bravo zo goed bevalt! Bedankt voor het aanbevelen en de complimenten, leuk om te lezen. Dat is lang geleden, ik zie net dat je de Bravo Januari 2014 bij me hebt gekocht! Hoeveel kilometer heb je inmiddels gereden? Sorry voor de verwarring, maar uiteindelijk heb ik inderdaad besloten om jou Celica zelf te verkopen, omdat deze in een betere staat verkeerde dan ik eerst had ingeschat. Maar ik heb hier toen wel behoorlijke reparaties aan gehad en onder andere de vier velgen volledig laten repareren en spuiten, banden laten vervangen (profiel was nog goed maar de banden waar gecupt) en nog enkele andere reparaties, vandaar dat de vraagprijs toen hoger is geworden. Fijne week en mocht je in het zuiden zijn dan drinken we een samen! Ik bel je trouwens straks wel even. Groetjes Wouter
Rijksweg Zuid 90 100
6134 AD Sittard