mooie auto gekocht goed advies

Goede ervaring tijdens proef rijden kwam er een storing naar boven deze werd netjes verholpen.

Exclusieve autospecialist met oog voor kwaliteit

Ik heb een Zwitserse Audi A6 youngtimer gekocht bij RH. Weinig kilometers, een smetteloze auto met een fijne 4.2V8. Roy is eerlijk en vertelt precies wat je kunt verwachten. Prettig zaken doen dus! Frank Haveman Overstag ICT ZZP’er

Fijne service!!

Mooie auto gekocht bij Roy. Goede uitleg en prima geregeld allemaal.

Geniaal

Absoluut vlekkeloos proces doorlopen bij de aanschaf van een puntgave young timer Range Rover Sport. Inruil was geen probleem. Alles fijn en duidelijk. Het is bijzonder prettig zaken doen met RH Automotive. I'll be back...

Mooie auto's, frisse uitstraling en vriendelijke service

Net een auto gekocht bij Roy Hesp. Ondanks het feit dat ik natuurlijk niet weet hoe de kwaliteit van de auto op langere termijn gaat zijn, is de eerste indruk zeer goed. Roy is vriendelijk, enthousiast en komt z'n afspraken na.

Aan te bevelen

Leuke en betrouwbare vent. Roy doet wat hij belooft We hebben in zeer korte tijd 2 auto's gekocht bij Roy. Wij zijn erg tevreden over het verkoop traject

Mooie collectie auto's en een aangename sfeer

Je kan rustig rondkijken,geen druk van de verkoop zeer goed aanbod van actuele auto's van topmerken. Ik heb mede daardoor een auto gekocht bij RH

Prettig contact en heerlijke auto

Eind mei een mooie Audi A6 automaat met V6 motor uit 2005 gekocht. Het is zeer prettig communiceren met Roy. En wat een heerlijke auto. Het is elke keer weer een plezier om in deze auto te stappen en weg te rijden. Voelt nog steeds net alsof die nieuw is!

Super geregeld!

Ik heb een hele mooie youngtimer BMW 3-serie bij Roy gekocht. Ziet er als nieuw uit! Ik heb wel een onafhankelijke keuring laten doen, omdat het toch een auto van 15 jaar is. Uitkomst heel positief en de puntjes die eruit kwamen zijn door Roy opgepakt! Al met al staan er hele mooie wagens en kan ik RH-automotives zeker aan bevelen als je op zoek bent naar een goede youngtimer!

Perfecte auto, goede service en snelle afhandeling

Ik ben heel tevreden met de vriendelijke en goede service van Roy. Hij is duidelijk, komt zijn afspraken na en heeft z'n best gedaan om de auto zo snel mogelijk af te leveren. Daarnaast heeft hij ook keurig de administratieve afhandeling van mijn ingeruilde auto verzorgd. Rijd nu ruim een week in mijn nieuwe "youngtimer", perfecte auto, ik verwacht nog jaren rijplezier. Ik kan iedereen RH Automotive aanbevelen.

Uitstekend!

Top ervaring bij de aankoop van mijn nieuwe auto. Door Roy zeer vriendelijk en professioneel geholpen. De auto in kwestie kon direct worden meegenomen en meteen worden onderworpen aan uitgebreide test (tripje naar Duitsland). In overleg kon ik zelf later een afspraak maken voor een afleverbeurt die bij de aankoop was inbegrepen. De auto heeft de trip zonder problemen doorstaan en de garage was bij de afleverbeurt ook onder de indruk van de staat van de auto. Zal hier zeker terugkomen voor een volgende aankoop!

Mooi aanbod, prachtige auto gekocht

Bij Roy staan veel mooie occasions, vaak youngtimers, soms uit het buitenland. Hij selecteert ze op lage kilometerstanden en goede staat en bij onze youngtimer is dat zeker gelukt. We zijn er erg blij mee.

Doet wat hij belooft

Wezen kijken voor een Audi A6 en uiteindelijk met een Mercedes E 280 vertrokken. Alle puntjes die ik nog kon vinden werden keurig opgelost en mijn auto werd keurig ingeruild. Prima service.

Super klantvriendelijk

De auto's die ze aanbieden, zijn allemaal in prima conditie. Ik kon in alle rust mijn keuze bepalen en een proefrit maken. Geen hijgerige verkoper in je nek en ook geen gladde praatjes. Gewoon een eerlijk verhaal. Ook de aflevering verliep soepel en professioneel.

Zeer netjes geregeld

Gewoon zeer tevreden over de benadering, het aanbod en de service.

Goed geholpen. Niet opdringerig. Lekker ontspannen

Mooi bedrijf. Autos net even iets anders als bij een ander. Van harte aanbevolen!

Correct, ter zake kundig en eerlijk

Roy is een zeer prettig mens die kennis van zaken heeft. Is op geen enkele manier opdringerig; het is zelf moeilijk om met hem in contact te komen. (Zal wel veel op reis zijn om de auto's te vinden die zijn specialiteit zijn) Ik heb het gevoel een "nieuwe" auto te hebben gekocht.

Betrouwbaar, goede service. Aan te bevelen.

Op zoek naar naar een betrouwbare (zakelijke) youngtimer bij RH Automotive een prachtige Audi A6 Avant 3.2-V6 Quattro uit 2006 aangeschaft. Fijn geholpen en een prima service. Auto is keurig afgeleverd en in een top technische staat.

uitermate tevreden met aankoop en afhandeling

De aanschaf van de auto bij RH is zeer goed verlopen. De afspraken zijn duidelijk, en worden zeer correct nagekomen. De collectie van RH is buitengewoon, en zeker voor in youngtimers geïnteresseerden. Wij moeten er ver voor rijden, maar dat is het zeker waard. Volgende keer zeker weer.

Fantastische auto gekocht, uniek in lage KM’s

Een maand verder, en de auto is nog steeds geweldig. Mijn eerste gedachte was, dat een mooie auto met lage KM’s te mooi was om waar te zijn (Bouwjaar 2012, 70.000 KM) Na elke dag erin gereden te hebben, voelt het alsof het een nieuwe auto is. Enorm blij mee, en ook goed geholpen door Roy, zeker een aanrader.

Een echte specialist in hoge kwaliteit youngtimers

Roy heeft een zeer goede collectie youngtimers. lage km standen en keurig verzorgde auto's. Heb de auto door mijnautocoach laten controleren waar uit kwam dat het reed als een nieuwe auto. Auto werd afgeleverd zonder extra kosten, met APK en alles naar afspraak gerepareerd. Ik kan RH zeker aanbevelen

Eerlijk en betrouwbaar.

Heb bij Roy een hele mooie Volvo S90 gekocht uit 1997. Deze auto eerst proef gereden en helemaal bekeken, complete onderhoudshistorie er bij. Dealer waar de auto altijd is onderhouden gebeld en deze heeft dit bevestigd. Daarna nog een paar zelfde autos ergens anders proef gereden, maar die reden niet beter ,sommige zelfs slechter met minder kilometers. Roy is sprciaal nog naar een werkplaats gereden om fotos van de onderkant van de auto te maken, vele fotos gekregen en zeer tevreden. Dit bedrijf is zeker een aanrader. Geen mooipraterij, gewoon zoals het is.

Super!

Roy is een aardige gozer, een echt auto liefhebber Ik heb er mijn droom auto gekocht, s4, ondanks het lange wachten op de rdw geweldige service gehad! Prachtige auto’s heeft hij staan.

Top!

Onze ervaring met RH-Automotive was in een woord: Perfect! Uitstekende service, goede kennis van zaken, duidelijke communicatie, zeker aan te bevelen!

Top service

Roy is klantvriendelijk, behulpzaam en super betrouwbaar en heeft een top service

Hoofdweg 7 A

3646 AX Waverveen