Geachte heer Knapen, Bedankt dat u alsnog een klantreview heeft geschreven. Bij aankoop in juli j.l. heeft u de BMW Youngtimer aangeschaft niet nadat wij in goed overleg de BMW hebben aangeboden bij een onafhankelijk keuringsstation om mogelijke technische gebreken vast te stellen. Uit de keuring kwam naar voren toe om enkele technische verbeteringen uit te voeren. Ik heb de verbeteringen vervolgens op geheel eigen kosten uitgevoerd en vermeld op de factuur. Het is jammer dat dit u is ontgaan. Dat daar in tegen bij een BMW van 16 jaar oud na enkele maanden van gebruik er mogelijk een storing optreedt/onderdelen slijten(?) o.i.d. valt mij niet te verwijten. Maar kennelijk ziet u dat anders zonder mij daarvan op de hoogte te stellen met de mogelijkheid om dat samen te overleggen en een passende oplossing te zoeken. Want dat is mijn werkwijze. Overigens wil ik nog graag opmerken dat als u aan- of opmerkingen heeft over Mijnautocoach, dat u zich tot hen dient te wenden. Ik wens u verder veel rijplezier toe met uw BMW.