goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf RH Automotive, in de persoon van Roy Hesp, kenmerkt zich voor mij door veel kennis van de markt. Hij geeft goed advies, zonder te pushen. Hij handelt snel (bij importeren) en houdt je uitstekend op de hoogte van de stand van zaken. Een zeer plezierig bedrijf dat een aanwinst is voor de autobranche.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roy de eigenaar van RH Automotive is een fijne en eerlijke verkoper de auto\'s die hij heeft staan zijn absoluut en nette staat met eerlijke kilometerstanden.\r\nKortom gezegd je kunt bij dit bedrijf goed zaken doen zonder poespas, hier kunnen veel bedrijven iets van leren.\r\nGa zo door !!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf RH Automotive is een gastvrij, betrokken, vriendelijk, eerlijk en oprecht bedrijf met kwalitatief mooie auto\'s in verschillende prijsklassen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met Roy snel en constructief kunnen schakelen. Wij hebben met veel plezier en vertrouwen een auto bij hem gekocht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Roy Hesp neemt alle tijd om tijdens een eerste bezoek te informeren. Auto\'s staan goed onderhouden en verzorgt in de showroom. Gunstige inruilwaarde voor huidige auto. Roy is zeer klantvriendelijk en bekwaam.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuk klein bedrijf, netjes, staat een koper prima te woord, handelt de zaken goed af.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het was voor mij een hele prettig ervaring om met Roy zaken te doen. Hij handelt snel en je weet waar je aan toe bent. Binnen een paar weken had ik de auto gekocht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en transparante manier van zaken doen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zaterdag Volkswagen Passat opgehaald, keurig afgeleverd, klantvriendelijke en deskundige verkoper, RH automotive een prima bedrijf om een auto te kopen Roy heeft mij naar volle tevredenheid geholpen

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vriendelijk en behulpzaam

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De auto die ik gekocht heb was in goede staat - er werd eerlijk en duidelijk aangegeven op welke punten was gecontroleerd, en evt was aangepast. De auto was netjes schoon, en ook bij aflevering nog eens schoongemaakt. Top service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Klantvriendelijke eigenaar, goede service, kan bij hem met vragen terecht.\r\nIk ben zeer tevreden over de staat van mijn auto tot nu toe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Was gewoon voor oriëntatie naar RH gegaan, daar aangekomen tegen een mooie jonge peugeot aangelopen. Prima geholpen en niet gelijk gebombeerd met verkoop praatjes. Na dat ik een prima inruil bedrag kreeg voor vorige auto, overgaan tot aanschaf. Kortom Prima prijs-kwaiteits verhouding. \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top bedrijf! Erg goeie persoonlijke service, zeker een aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima autobedrijf. Aardige mensen en ze beschikken over hele nette auto\'s. Wat ik wel gek vond is dat ik zelf naar het postkantoor moest om de auto over te schrijven. Ik vind dat een autobedrijf een dergelijke service in huis moet hebben.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Altijd lastig om een tweedehands auto te kopen. Bij RH Automotive heb ik een youngtimer gekocht die zeer netjes werd opgeleverd. Ben zeer tevreden over de geleverde service. Kreeg hem APK gekeurd mee met nieuwe banden. Tot nu toe rijdt de auto heerlijk en kan ik iedereen deze dealer aanbevelen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer positief!\r\n\r\nAuto gekocht zonder garantie, echter zaten er een paar kleine puntjes aan wat roy alsnog netjes onder garantie heeft behandeld! Top service!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 1,5 maand geleden een Volkswagen Polo Bluemotion (2010) bij dit bedrijf gekocht. Erg plezierig en correct geholpen. Bij elke auto lag een keurige omschrijving van het onderhoud en de kilometers. Uiteindelijk ben ik blij dat ik vanuit Brabant hierheen ben gereden. Ik kreeg nadat ik de betaling per bank over had gemaakt de dag daarna direct een bevestiging van ontvangst van de verkoper. Erg professioneel!

Hoofdweg 7 A

3646 AX Waverveen