Toppp

Helemaal topppp

Geweldig. Echt een leuke en leerzame ervaring

Echt heel leuk. José...je bent een fantastisch leuk mens. Dank je wel voor alle opbouwende kritiek. Wat heb ik t leuk gehad. En José en ik komen snel op de motor een bakkie bij je doen.

Top rijschool!

Super fijne rijschool! De lessen waren heel duidelijke en gezellig

Gezellig en leerzaam

Gezellige instructeurs en goede uitleg!

Super!

Super fijne rijschool!

Top bedrijf

Leuke en fijne manier van lessen gekregen, altijd gezellig en alles wordt duidelijk uitgelegd. Ben in 1x geslaagd!

Hele fijne rijschool en prettige ervaring

Hele fijne begeleiding die je goed helpt waar nodig en ook open staat voor een grapje waardoor er veel gelachen wordt maar ook geleerd

erg leerzaam en gezellig in 1!

ik ben geslaagd!! dat komt echt door deze topgroep die altijd vertrouwen in mij had. ik heb het erg gezellig gehad en veel geleerd. nu lekker gebruik gaan maken van mn rijbewijs!!

Fantastische goede lessen

De instructeurs zijn zeer ervaren en zorgen ervoor dat er een veilige leuke les wordt gecreëerd. Ik zou Steenwijkerrijschool aan iedereen aanraden. Ontzettend blij met het resultaat maar ook het proces er naar toe!

Fantastisch

Hele leuke rijschool met een leuke en goede begeleider. Leuke lessen gehad en veel geleerd in korte tijd.

Zeer goede lessen van José gehad, Ze wist heel goed met mij om te gaan, ondanks mijn adhd en ass, altijd duidelijk, nooit ongeduldig We hebben veel gelachen en fijne gesprekken gehad tussendoor. In 1 x geslaagd voor zowel mijn ttt als mijn rij-examen.

Vertrouwd

Goede instructeur die je tijdens de lessen zekerheid bied in het rijden. Instructies zijn fijn en goed opvolgbaar.

Erg tevreden. Top rijschool ! Een aanrader :)

Fantastische rijschool, aardige instructrices. Een aanrader

Positieve ervaring en in één keer geslaagd

Heel goede begeleiding gehad van José! Duidelijk, vriendelijk en binnen +/- 3 maanden het motorrijbewijs gehaald. Voor alle onderdelen in één keer geslaagd. Soepele motoren, fijn mee weg te rijden. Zeker een aanrader. Bedankt Steenwijkerrijschool.

Veel rust en gezelligheid

Na een paar keer te mislukken ben ik overgestapt naar Steenwijkerrijschool, dit heeft me flink goed gedaan, het waren leuke lessen en ik heb aangeleerd om veel rustiger te gaan rijden en kijken. Dit heeft me dan ook geholpen om het examen gewoon te halen!

Prettige en persoonlijke begeleiding door Jose en Lisette die weten te motiveren!

Zowel Jose als Lisette trainen je met passie en enthousiasme voor het motorrij examen. Weten te motiveren en je van goede tips te voorzien wanneer het even niet wil.

Flexibel en duidelijk

Flexibel qua tijd en geven duidelijk aan waar je nog wat kan verbeteren. Maar als het goed gaat geven ze het ook aan

Fantastisch!

Hele goede ervaring, denken mee en erg duidelijk in de instructie’s!

Goeie rijschool niks op aan te merken.

Aardige rijinstructeurs leggen alles heel duidelijk uit. Ik heb een fijn gevoel gehad in de auto en gezelligheid. En na 34 lessen het in een keer gehaald.

Fantastiche rijschool

Leuke rijlessen, en erg goed geholpen met mijn moeilijke planning

Top rijschool

Elke les met veel plezier gereden en goede begeleiding gehad. In korte tijd veel geleerd waardoor ik alles in 1x heb kunnen halen.

Fantastisch.

Zeer deskundige instructrices Jose en Lisette die met kennis van zaken op een relaxte manier en met humor lesgeven. Als je op zoek bent naar een goede rijschool dan raad ik je de Steenwijker rijschool van harte aan!

Dit is echt een top rijschool!!

Steenwijkerrijschool is echt een top rijschool!! Zeker een aanrader Je krijgt een erg goede begeleiding tijdens de rijlessen.

Super dankbaar voor de fijne en leuke begeleiding!

Mijn keuze voor Steenwijkerrijschool is na de eerste les al goed bevestigd! Super blij dat ik voor deze rijschool heb gekozen. De leuke en zeker gezellige lessen zullen me bijstaan. Ik heb veel geleerd en veel gelachen en volgens mij is dat hartstikke belangrijk!!

Leerzame maar gezellige rijlessen

Ik heb al een tijdje bij Steenwijkerrijschool gelest en heb mijn rijbewijs nu ook binnen. De lessen waren makkelijk in te plannen. Ook waren de lessen leerzaam en gezellig. Zelf zou ik deze rijschool iedereen aanraden.

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk