goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer tevreden met deze rijschool. Arend en José zijn twee zeer sociale personen die het beste met je voor hebben. Met hun kennis en ervaring weten ze je het beste advies te geven tijdens de rijlessen. Ze corrigeren je waar nodig op een positieve wijze en weten exact waar je aan moet werken waardoor je zo goed en veilig mogelijk kan rijden.

voldoende, een redelijke ervaring

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier met veel plezier gereden. Ze hebben me erg op mijn gemak laten voelen en alles rustig gedaan op mijn eigen tempo\r\n\r\n

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke theorie uitleg.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wordt vriendelijk ontvangen.. wordt leuk verteld.en neemt de tijd voor alles \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede opleiding voor theorie examen!

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg goed, er word veel duidelijkheid geschept in de theorie. Plezierige sfeer op de cursusdagen, ook erg belangrijk.\r\nAl met al erg te spreken over de manier hoe Arend en José dit aanbieden en een aanrader om te volgen. Ik ben in 1 keer geslaagd. ;)

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en leuke rijlessen. En ook nog eens leerzaam!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer prettig de lessen waren duidelink en goed te volgen

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Snel in contact en de cursus zelf voelde heel relaxt maar toch werd alle informatie goed behandeld.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Gezellig, goed, professioneel en behulpzaam geholpen!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb de spoedcursus (theorie) hier gevolgd en het is echt een aanrader. De kans dat ik zou slagen zou zeer klein geweest zijn als ik deze lessen niet had gevolgd. Duidelijke uitleg, goede oefen vragen/examens en je krijgt een goed en duidelijk antwoord op al je vragen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb het al een fijne ervaring beschouwd.\r\nGenoeg goede uitleg en tips mee gekregen.\r\nJe wordt goed verzorgd en het is het geld zeker meer dan waard \r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijk en deskundig, dat is de SteenwijkerRijschool. Er wordt naar je geluisterd en er wordt alles aan gedaan om dat gewilde rijbewijs te halen. Zelf vond ik rijden erg spannend, maar José heeft me altijd om mijn gemak gesteld en samen hebben we ervoor gezorgd dat ik mijn rij-examen heb gehaald!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bedankt voor het slagen op mijn theorie \r\n

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Toen ik met rijlessen begon dacht ik, dit doe ik zo wel even. Ik had immers een buitenlands rijbewijs maar omdat ik daar in Nederland niet mee mocht rijden heb ik 19 jaar niet gereden. Het viel me echter dik tegen toen ik met de rijlessen begon. Al die kleine nauwe straatjes... al die verkeersborden... verkeer van rechts dat voor gaat... om gek van te worden. Toch is het met de persoonlijke en professionele hulp van SteenwijkerRijschool gelukt om mijn rijbewijs in één keer te halen. Zonder jullie geduld en aanmoediging en doorzettingsvermogen had ik het opgegeven. Nu mag ik dan eindelijk ook in Nederland rijden. Super bedankt Arend en José van de Wetering!!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele fijne rijschool. Leuk en lief als het kan, en streng en eerlijk als het moet.

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk