goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Omdat ik moeite had met het leren voor mijn autotheorie heb ik deelgenomen aan een cursus spoedtheorie bij SteenwijkerRijschool. Samen met 9 anderen werden we op 1 zaterdag en de maandagavond daarna voorbereid op ons theorie examen. Door goede persoonlijke begeleiding en het continue oefenen met de toetsing heeft het mij ontzettend goed geholpen! Door de spoedtheorie cursus heb ik mijn autotheorie examen foutloos kunnen afleggen, en kreeg ik door de 100% slaaggarantie die zij bieden ook nog eens €100 euro terug! Zeker een aanrader dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb onlangs een kennismakings motorrijles gehad.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb 2x met goed gevolg het theorie-examen B behaald meteen de eerste keer na het volgen van de spoedtheoriecursus van Steenwijker Rijschool. In de afgelopen 2 jaar waren zij zo moedig om van lesmethode te veranderen en dat heeft zijn vruchten afgeworpen. Prettige stijl van lesgeven, tussendoor telkens een hoofdstuk van het theorieboek examineren en online thuisstudie. Het kost qua tijdsinvestering een zaterdag en een maandagavond met direct in dezelfde week en in mijn geval direct de volgende dag examen doen. Deskundig, up-to-date met de niveau van de examenvragen en ook realistische situatie wat betreft het onderdeel \'gevaarherkenning\'. Doen, het is zeer de moeite waard!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De theoriedag heeft mij erg goed geholpen, goede uitleg en mijn examen hierdoor gehaald.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastisch

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede uitleg. Helder en begrijpelijke taal.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Duidelijke uitleg en goede lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede begeleiding bij de rijlessen. Ook is het altijd gezellig en zorgen ze ervoor dat je je rijbewijs zult halen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede inschatting wat je nodig zal hebben qua les en ondersteuning. Fijn dat je op gevoel leert rijden ipv alleen maar leert vanuit het hoofd. Zorgt ervoor dat je als je jouw rijbewijs hebt ook zeker op de weg voelt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed en vakkundig, alleen wel eens te laat op afspraak

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Eenmalig een zeer prettige rijles tegen angst in het verkeer agv een aanrijding.\r\nDe aanwijzingen en tips waren voor mij helder en bruikbaar en zeker helpend nu.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuk en leerzaam, De dag gaat snel voorbij, goede leermethode. Vragen mogen altijd gesteld worden. Met als resultaat dat ik geslaagd ben

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Deskundig advies en fijne lessen gehad.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Service had wat mij betreft niet beter gekund. In verband met vertrek naar het buitenland, heb ik op korte termijn mijn praktijkexamen moeten afleggen. Toen dit de eerste keer niet succesvol verliep, hebben ze ontzettend hun best gedaan om het toch nog in mijn schema te kunnen passen. Nu heb ik mijn rijbewijs gehaald en kan ik op reis!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer fijne ervaring met het bedrijf. Het is een ervaren rijschool met een hoge deskundigheid.

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk