perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijles en theoriecursus. Met goede individuele aandacht.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de theorie lessen duidelijk en werd duidelijk uitgelegd en was zeer tevreden over de service

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Flexibel en correct.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leerzame en afwisselende les. Goed en strak geregeld. Goede prijs-/kwaliteitverhouding.

• Prijs/kwaliteit N.v.t.
  • Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de lessen op een positieve manier gegeven, waardoor je met een beter gevoel achter het stuur stapt.\r\nOok vond ik het fijn dat bij de autotheorie, en het rijexamen, al het papierwerk en alle afspraken geregeld werd door de rijschool, dat vond ik een heerlijke luxe.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke mensen en veel geleerd! Goede uitleg en goede service! Zeker een aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettige samenwerking.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Erg leuke rijschool met 2 leuke eigenaren!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg leuke en leerzame tijd gehad, ze nemen genoeg tijd voor je en zijn erg flexibel dat is heel erg makkelijk.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed ervaringen bij jullie bedrijf .\r\ntop 10 .

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goede ervaringen met deze rijschool. Leuke instructeur die je op een positief kritische wijze de stof aan kan leren.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fantastische rijschool met instructeurs, waarbij je je direct op je gemak voelt en je niet bang hoeft te zijn om fouten te mogen maken. Laagdrempelig, duidelijk en eerlijk waarbij de kans om in 1 x te slagen erg groot is en dat blijkt ook het slagingsspercentage.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede en duidelijke lessen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben echt super tevreden! Ik heb de Spoedtheorie gedaan, en was snel geslaagd voor de theorie! Ikzelf heb er veel aan gehad en raad het echt aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goeie rijlessen! Je leert veel en ze gaan op een grappige en professionele manier met je om! Ik heb genoten van mijn rijlessen!

voldoende, een redelijke ervaring

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne, leerzame cursus.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne instructeurs met veel ervaring, die zorgen dat het leuk is! Het is fijn dat je alleen in de auto zit, op die manier is de les heel persoonlijk. Ze weten precies wat je nodig hebt. Een aanrader, ook voor de theoriecursus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met dit bedrijf is , is dat ik op een fijne gezellige manier heb mogen leren autorijden.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede, duidelijke en rustige uitleg. Een verbeterpuntje is misschien iets meer voordoen hoe het kijken moet gebeuren. Dat de klant in de passergier stoel zit en observeert hoe de instructeur kijkt bij kruispunten.

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk