goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een professioneel bedrijf waar ik zowel mijn theorie als mijn praktijk in 1 keer heb gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Helemaal prima, ontspannen sfeer tijdens rijlessen.\r\nDit in combinatie met duidelijke uitleg van regels en advies

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Onze beide kinderen hebben met de hulp van\r\nspoedtheorie hun theorie in 1 x gehaald

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf heel fijn, er wordt met je meegedacht!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool! In één keer geslaagd door de goede begeleiding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb hier mijn spoed theorie cursus gedaan en ik heb hier met veel plezier mijn rijbewijs gehaald! Zonder de spoedcursus had ik nooit in 2x mijn theorie gehaald, deze was erg fijn en proffesioneel georganiseerd. Ook de lessen waren gezellig en steeds weer leerzaam, ze leren het je op een fijne manier; gevarieerde routes, persoonlijk, geduldig.. Kortom; een super leuke en goede rijschool waar ik in 1x ben geslaagd! Een dikke aanrader.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Leuke leerzame lessen gehad.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een leuk en goed persoonlijk gevende rijlessen. top

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super goede rijschool, hele lieve mensen en je leert er veel en snel!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een zeer goeie ervaring met Steenwijkerrijschool. Erg goede lessen. Erg leerzaam. Ik heb er erg veel van geleerd en zeker een hele leuke tijd gehad. Erg naar mijn zin gehad in de auto naast José & arend. Als ik opnieuw zou moeten lessen zou ik zeker weten weer voor Steenwijkerrijschool kiezen. En raad het zeker iedereen aan.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond de rijschool zeer aangenaam. Ik heb geen problemen gehad met de rijschool.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goed. Goede prijs kwaliteit verhouding.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heb met plezier mijn rijlessen gevolgd bij steenwijker rijschool. Ze kwamen altijd optijd en als er een les was uitgevallen van een ander werd ik regelmatig gebeld om een les te volgen zodat ik eerder mijn examen kon doen. Kortom een hele fijne rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Het leertraject werd aangepast aan mijn leertempo. Wat ik ook als prettig heb ervaren is dat er af en toe het theorieboek erbij werd gepakt. Zo werd de theorie gelijk gelinkt aan de praktijk. \r\nDe SteenwijkerRijschool biedt een eigen theoriecursus aan waardoor ik het theorie examen in eenmaal heb kunnen afronden met vele cursisten met mij.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijlessen bevielen mij goed. Duidelijke uitleg en instructies van nette, aardige en sociale mensen. De auto theorie cursus is ook zeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf ik heb een hele leuke en leerzame tijd gehad bij de steenwijker rijschool. stap voor stap kreeg ik steeds meer handelingen erbij om te doen. ik heb de theorie cursus hier gevolgd en ook de rijlessen zelf. het was allemaal goed verzorgt.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De lessen waren leuk en erg leerzaam! Ze doen hun best om je in een keer te laten slagen

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een fijne, goede rijschool waar op een juiste wijze ingespeeld wordt op persoonlijke wensen, behoeften en een daarbij passende aanpak.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede rijschool en altijd gezellige en leerzame lessen gehad!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Je merkt dat zei beide veel ervaring hebben. Ze leggen alles goed en duidelijk uit aan de hand van handige apparatuur. Zeker een aanrader. En als mensen mij vragen naar een rijschool, raad ik zeker SteenwijkerRijschool aan!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen met mijn faalangst! Ze hebben hier goed op ingespeeld. Na niet al te lange tijd had ik mijn rijbewijs!

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk