goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De manier van lesgeven was erg prettig. Zowel Arend als José houden rekening met je en passen zich aan je aan. Er wordt niets overhaast. Je doet pas examen als je er klaar voor bent.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Voor mijn autorijlessen heb ik SteenwijkerRijschool gekozen, omdat zij toendertijd bovenaan stonden met hun slagingspercentage. En gelukkig was het een hele goede keuze. Ik vond de praktijklessen erg leerzaam, omdat SteenwijkerRijschool de mogelijkheid bood om met twee verschillende rij-instructeurs te lessen. Op deze manier kreeg ik veelzijdige feedback. Bovendien waren ze beide erg gezellig en vriendelijk, dus voelde ik me altijd \"thuis\" in de auto, wat ik erg belangrijk vond omdat dat het rijden makkelijker maakte. Ook buiten de lessen als ik ze tegenkwam in de supermarkt, vond ik (nog steeds) ze erg sympatiek. Het niveau van lessen vond ik absoluut waard voor het geld. De auto die voor het lessen gebruikt werd, was erg fijn om in te rijden. Verder vond ik het handig dat ik per les contant kon betalen. SteenwijkerRijschool raad ik anderen zeker aan.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool.met persoonlijke aandacht.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf goeie service en de theorie cursus is ook helemaal top.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer goed, duidelijke instructies. Prettige instructeurs.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Geven erg goed les, weten wat nodig Is om het rijexamen te halen en waar je nog aan moet werken. De theorie spoedcursus Is ook elke cent waard.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een erg goede ervaring met deze rijschool. Ik had eerder bij een andere rijschool gelest, hier ondervond ik tijdens het rijden problemen die ik niet opgelost kreeg. Ik was hierdoor al twee keer gezakt voor mijn examen. Bij Steenwijker Rijschool zijn we dieper naar die problemen gaan kijken en ook naar de oorzaak, waardoor ze uiteindelijk werden opgelost en ik de eerstvolgende keer gelijk ben geslaagd. De rijschool liet me ook niet examen doen voor ik er helemaal klaar voor was.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik vond het prettige lessen met duidelijke uitleg. Ook hebben ze goed door op wat voor manier ze les moeten geven en passen zich aan.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Uitstekend

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super tijd gehad met rijlessen Je krijgt goeie begeleiding die je nodig

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele goede ervaring, ik was erg angstig en paniekerig maar ik ben met veel rust en vertrouwen benaderd. In 1x geslaagd, mede dankzij het faalangst examen. Buiten dat ook gewoon een erg goede sfeer in de auto.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prettig bedrijf om rijles te nemen, vriendelijke en deskundige mensen. Altijd optijd, altijd op komen dagen. Eigenlijk helemaal geen onprettige dingen mee ervaren.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring met SteenwijkerRijschool is erg positief. Ik vond het fijn dat je kon kiezen tussen een mannelijke of vrouwelijke instructeur. De rijlessen werden goed afgestemd op jou als persoon en de instructrice was erg geduldig, behulpzaam en aardig. En hing altijd een fijne sfeer in de auto en er werd enthousiast lesgegeven. Hierdoor heb ik de rijlessen als leuk en leerzaam ervaren en kijk ik met een goed gevoel terug op de rijlessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wist van te voren dat ik in de auto zenuwachtig en onrustig zou worden. José van de Wetering zorgde voor een fijne en rustige sfeer in de auto, wat ontzettend heeft geholpen. SteenwijkerRijschool is een rijschool die de lessen aanpast aan de klant. Ze nemen echt de tijd voor je en zorgen ervoor dat je zelfverzekerd rijdt. De rijlessen waren erg afwisselend en leerzaam, maar ook zeker gezellig. Arend en José wisselden bij mij een paar lessen om, zodat ik alvast kon wennen aan een ander persoon naast mij in de auto. Daarnaast was het ideaal om ook eens andere inzichten te krijgen. Ik heb alle lessen als zeer prettig ervaren. De SteenwijkerRijschool is een echte aanrader!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf mijn ervaringen zijn zeer positief! het was altijd gezellig, leerzaam en goede begeleiding. ik heb nog steeds veel aan alle tips en lessen van de steenwijker rijschool!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer deskundige school. Zien snel waar de knelpunten in het rijden van leerlingen zitten en pakken dit proactief aan. In 1 keer mijn rijbewijs gehaald.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaring met Steenwijkerrijschool, erg geduldige en leuke mensen die mij zo goed mogelijk hebben geholpen tijdens het rijlessen. Ze leggen graag iets nog een keer uit als het niet duidelijk is. Ook ben ik erg goed geholpen door Arend en Jose met het behalen van mijn theorie examen. De rijschool zal ik dan ook zeker aanbevelen!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super rijschool, ik was erg tevreden en had na een paar maanden mijn rijbewijs al. Het zijn super goede/leuke rij-instructeurs.

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk