Vertrouwd gevoel!

Hele gezellige, hilarische maar vooral leerzame motorlessen gehad, oefeningen/feedback worden duidelijk uitgelegd. Voor mij was het een vertrouwd gevoel.

Fantastisch, Instructie professioneel en leuk!

Goede ervaring, Professioneel, Efficient en altijd met een lolletje! Keurige motoren, en leuke instructie. Een aanrader!

Fijne rijschool

Zeer flexibel, goeie lessen

Was gewoon geweldig

Een hele goede begeleiding, en had meteen mn zwakke kant in de gaten ,waardoor er juist extra op geoefend werd ,en zo glansrijk kon slagen

Goede rijschool

Aanhanger rijbewijs in 1x gehaald.

Prettige rijschool

Prettige rijschool die met je mee denkt. Goede instructeurs nette auto’s en ruimte om je lessen in te plannen.

Super goede lessen met fantastische instructeur!

Vanaf de eerste les voelde ik mij op mijn gemak bij José. De lessen waren gezellig, maar vooral heeft José mij super veel geleerd op een manier die bij me past. Ze is geduldig, houdt wel van een grapje en legt heel goed uit!

Uitstekende rijschool

Dè plek in Steenwijk om je rijbewijs te halen.

Goed geregeld

Zowel bij Pleuni als bij Arend gereden. En over beide positief. Ik was goed voorbereid voor het examen en reed daarom ook in 1x af.

Fijne rijschool waar je goede persoonlijke begeleiding krijgt

Heb mijn motorrijbewijs bij José gehaald. Altijd fijne lessen gehad waarbij ze je goede begeleiding geeft. Ik kan het iedereen aanraden!

Ik heb veel kunnen leren van arend en jose

Ik heb het leuk gehad tijdens de lessen en heb grote stappen kunnen maken en ben goed voorbereidt het examen in gegaan.

Goede rijschool

Rijden bij Steenwijkerrijschool is heel fijn en zeker aan te raden. De instructeurs kijken niet naar snelheid maar naar de leerling zelf. Ik heb een hele leuke tijd gehad tijdens de lessen met Arend van de Wetering!

In 1 woord ; top!

Al een aantal keer gezakt bij een andere rijschool en daarna over gestapt naar SteenwijkerRijschool. Na een aantal super lessen daar direct geslaagd! Altijd super goede uitleg gehad en een goede klik met de instructeur! Nogmaals bedankt voor alle goede zorgen

Zeer duidelijke en goede instructeur

Lessen bij deze rijschool is zeker een aanrader !

Super goede rijschool

Elke les was genieten, leerzaam en 'gewoon' de volledige lestijd op de motor!!

Mooie routes, die bovendien geschikt waren om mijn skills te verbeteren en situaties te triggeren! Goede instructie, observeert goed en geeft goede positieve (en met humor) de feedback. Geeft vertrouwen! Waar voor je geld; anderhalf uur is gewoon anderhalf uur rijden!

Aanrader

Ik vond het leuk dat we klassiekaal les hadden weleens waar op 1,5 meter maar ja.

In 1x geslaagd!

Ik heb hier een hele goede ervaring gehad. Er was altijd een goede sfeer, nog steeds geduldig als je voor de zoveelste keer in de verkeerde versnelling wil wegrijden:) Kritisch op de juiste punten, en zorgt ervoor dat je echt kunt rijden voordat je examen doet. Daardoor ben ik ook in 1x geslaagd!

Prima rijschool, doelgericht en duidelijk.

Duidelijke instructies die op een rustige manier worden gebracht, ga zo door.

Twas een feest om bij José aan het lessen te zijn geweest.

Moter rijbewijs gehaald, ging mooi.

Leerzaam

Er word goede uitleg gegeven, en vragen worden beantwoord

Super!

Prettige en duidelijke lessen gehad! Toppie!

Goede en duidelijke lessen.

Leuke lessen gehad en zeer leerzaam. Neemt de tijd om het rustig uit te leggen !

Positief

Er word goed les gegeven. En de sfeer is top.

Super rijschool, bedankt

Fijne rijschool ik heb hier mijn aanhangeren motor rijbewijs gehaald, en beide in 1 keer geslaagd. Dat is toch een goed teken..

Burg HG Reinenstraat 22

8331 KD Steenwijk