Prima garage

Ben nu zo'n vijftien jaar bij deze garage. Denken mee met de klant en zoeken naar de beste oplossing.

Goede service, aanrader

Aanvankelijk ging ik voor het onderhoud aan mijn Volvo S60 naar de Volvo-dealer, maar werd door een kennis gewezen op Autobedrijf van Amerongen i.v.m. het mogelijke verschil in kosten. Positief vond ik dat de chef werkplaats mij tijdens het onderhoud opbelde, nadat bleek dat e.e.a. vervangen moest worden. Ik kreeg de keuze uit originele of vervangingsonderdelen, wat aanzienlijk heeft gescheeld. Men gaat voor een pragmatische benadering, wat mij na twee onderhoudsbeurten goed bevalt.

Auto had een schade en moest een kleine beurt: auto werd zelfs opgehaald, gratis, na 2 dagen zoals afgesproken was hij klaar; de schade en de beurt. Dus alles werd keurig in orde gemaakt en zelfs sneller als afgesproken.

Goede prijs kwaliteit veiling, vriendelijk, correct.

hier mijn xc70 gekocht. Goede afspraken gemaakt, en een super auto voor een leuke prijs gek op cht

Nog niet voldoende

Eerste keer dat we naar van Amerongen zijn gegaan door anderen die dit aanbevolen. Vrij eenvoudige vraag als klant: nieuwe trekhaak en rechterkoplamp vervangen. Wat blijkt, verkeerde trekhaak besteld, ok dat kan. We wachten een dag langer, kom je de auto halen, hebben ze het achterlicht vervangen. Hoezo?? Monteur vraag door!! Waarom? Wat is er niet goed? Receptie:luisteren en bij onduidelijkheden doorvragen. Ik weet t nog niet bij van Amerongen. Gun ze een 2 e kans en blijf kritisch. Nog geen volledig vertrouwen zoals in hun marketing en communicatie zo vanuit wordt gegaan. Ik doe nog geen aanbeveling, geef wel 2e kans omdat ik ook de mensen om mij heen vertrouw en wel heel tevreden zijn.

Ik stond vast op straat met pech. Ze hebben gewoon mijn auto opgehaald en direct gemaakt. Nieuwe brandstofpomp erin gezet. Alles tegen een super redelijk tarief. Blij mee.

Altijd duidelijk en goede service

Altijd als ik mijn auto breng wordt ik vriendelijk geholpen. Bij extra kosten wordt ik netjes gebeld.

werkelijk, zeer goede garage.

Altijd een snelle en perfecte oplossing voor problemen. Ze laten je nooit staan. En de rekening is altijd billijk. Ga zo door Mannen (en dame).

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Drie jaar geleden had ik vocht in mijn xenon koplamp van mijn ‘nieuwe’ oude V50. Ze hebben mij heel goed geholpen door gewoon logisch na te denken met de kennis en ervaring die ze hebben i.p.v. mij een nieuwe koplamp te laten kopen. 3 jaar later nog steeds geen problemen ondervonden. Ik kan ze erg aanraden. Helaas woon ik niet in de buurt voor vast onderhoud...

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Heel erg tevreden over Autobedrijf van Amerongen. Mijn schade is prima opgelost.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Enthousiast, eerlijk en betrouwbaar. Dat zijn de woorden die het eerste bij mij opkomen. Absoluut een garage die ik bij iedereen zal aanbevelen. \r\n\r\nToen wij onze Volvo V70 kochten was het alsof we een kind van Van Amerongen adopteerden. Eigenlijk wouden ze hem liever zelf houden om dat hij gewoon te mooi en goed was, men is verliefd op de auto\'s die verkocht worden alsof men ze zelf liever wil rijden. 6 maanden volledige garantie zonder fratsen, en geen bijkomende kosten. Gewoon eerlijk.\r\n\r\nVol passie werd mij de auto aanbevolen, niets was teveel. Ook tijdens het verkooptraject werden we netjes op de hoogte gebracht wanneer onze auto gereed was.\r\n\r\nOp en top garage.\r\n\r\nDank, Peter en het \"Team\".\r\nTot over 20.000 km :-)\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zeer service gericht, helpen je bij dringende zaken direct uit de brand, bij minder dringende zaken krijg je goed advies. Veel betere prijs kwaliteit verhouding en een veel betere service dan bij de officiële Volvo garages.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Bij Autotaalservice staat de klant centraal. Ze luisteren goed naar je behoeften en gaan daarop in. Ik heb dit eerder meegemaakt bij mijn keuze voor de winterbanden. De APK is recent uitgevoerd en er werd keurig gebeld of bepaalde werkzaamheden mogen worden uitgevoerd. Helemaal top dus!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In verband met mijn werk voldeed mijn fijne, maar vooral kleine Fiat Panda niet meer aan mijn wensen. Ik kon al mijn spullen met goed fatsoen niet meer kwijt. De zoektocht naar een nieuwe auto begon met een lang en intensief gesprek met jou, je wilde het naadje van de kous weten om zo goed mogelijk een auto te vinden die aansloot op mijn wensen. En ik had nogal een lijstje, ruime kofferbak, waar naast mijn spullen ook een plek voor de hond was, zuinig, veilig, maar wat ik met name wilde, is een auto met zo weinig mogelijk gedoe. Veilig handsfree kunnen bellen, parkeren en navigeren waren ook vereisten.\r\n\r\nEr werden wat auto’s gevonden die op het eerste oog de juiste keuze leken, maar bij nader onderzoek bleek er dan toch iets mis mee te zijn waardoor we weer verder moesten zoeken. Uiteindelijk werd de perfecte auto in België gevonden, een Skoda Fabia Combi, Comfort 1.2. Samen haalden we de auto op en na ruim twee weken kon ik de auto ophalen. Jij had de hele administratieve romslomp van het importeren en registreren op je genomen en prima geregeld. Er is een goede autoradio ingebouwd waardoor ik nu superfijn kan bellen en navigeren tijdens het rijden. Ook met de parkeersensoren ben ik heel tevreden. \r\n\r\nHet was prettig hoe je eerlijk en transparant inzage gaf in alle kosten. Maar wat voor mij het belangrijkste was, is dat je me echt ontzorgt hebt. Ik heb vol vertrouwen de aanschaf van een auto uit handen gegeven en dat vertrouwen heb je niet geschaad, integendeel. Ik kon mijn tijd en aandacht aan mijn eigen werk besteden en kon de frustratie van iets gaan uitzoeken waar ik geen verstand van had met een gerust hart aan jou overlaten. \r\n\r\nDank daarvoor en ik zal je waar ik kan van harte aanbevelen.\r\n

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Positieve en pro-actieve opstelling! Meedenken in oplossingen en een vriendelijke open benadering!

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Zoekopdracht nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prijs/kwaliteit verhouding super.Vakmanschap staat bij mij hoog in het vaandel.Service erg goed.Tijdelijk mijn auto\'s bij andere autobedrijven voor reparatie en onderhoud ondergebracht.Blij dat ik weer bij autotaalservice terug ben.Ik heb een Volvo S 90 bij hun gekocht 20 jaar oud en nu heeft Peter Engel i.o.m.mij een Landrover Discovery HSE uit Duitsland ingevoerd.Ik ben daar super blij mee.\r\nAlles perfect verzorgt.Dank aan al het personeel.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Prima garage, vriendelijk personeel, behulpzaam en kundig!

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Vlot en vertrouwd zaken doen.
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De verkoper deed echt goed zijn best om een passende auto voor onze wensen te vinden.

Nijendal 18

3972KC Driebergen rijsenburg