Goed geholpen

Vriendelijke en snelle service. Bij het uitzoeken van een auto werden we snel geholpen en waren een aantal specifieke wensen geen probleem. Door het inleveren van een zakelijke auto, is de nieuwe auto pas later nodig en was het geen probleem dat de nieuwe auto 1,5 maand bij Menges & de Vries gestalt blijft.

Ongedwongen

Jeffrey is een fijne Verkoper. Enthousiast over 'zijn' auto's. Weet waar hij over praat, wel zo fijn als jezelf uit de Autowereld komt.

Werd vriendelijk te woord gestaan

Tijdens het wachten op mijn vrouw,werd mij een kopje koffie aangeboden. Zoals afgesproken zou ik gebeld worden wanneer mijn auto klaar was. Tijdens het afrekenen had ik nog een praat vragen, werd zeer deskundig te woord gestaan.

Positief

Je krijgt een goed gevoel bij binnenkomst Geen mooie praatjes ja is ja nee is nee.

Vlotte deal

Aanvankelijk vlotte deal. Toch even nawerk i.v.m. het feit dat later bleek dat het om een ingevoerde auto ging, maar de gerezen onduidelijkheid over het aantal gereden kilometers is snel weggenomen. Eind goed al goed.

Zeer geïnteresseerd en meedenkend

Onverwachts langs gegaan, toch werd alle moeite gedaan om ons te woord te staan. Zelf een proefrit was geen probleem. Hierdoor was het vertrouwen zo goed dat we ook direct de knoop doorgehakt hebben en de auto hebben gekocht. Zeer aan te bevelen!!

Top!!

Menges en de Vries, Een autobedrijf en garage waar product, service en klantgerichtheid niet alleen hoog in het vaandel staan maar waar ze het ook echt waarmaken! De verkopers hebben mij weer uitstekend geholpen met keuze, importeren en aankoop van mijn BMW. Ze hebben zelf ook genoeg aanbod aan mooie occasions maar wat ik zocht was toen niet aanwezig. Mijn onderhoudsbeurten laat ik ook al jaren doen door Menges&deVries en naar alle tevredenheid! Ze weten en doen waar ze voor staan!

Geweldige service

Goede service Behulpzaam Leuk team Ruime keuze

Gewoon goed

Vlotte jongens mooi bedrijf

Zowel de verkoop als aankoop gewoon goed en netjes

Helaas maak je het ook anders mee bij autobedrijven, maar hier is het gelukkig anders. Eigenlijk zoals je dus ook mag verwachten. Vriendelijk ontvangst. Heldere en snelle communicatie. Geen druk om snel te beslissen, nemen de tijd voor je. Proefrit werd gelijk aangeboden. Mede door het goede gevoel de BMW gekocht. Afspraak is afspraak, auto is keurig afgeleverd en technisch helemaal in orde gemaakt volgens afspraak.

Alles goed verlopen.

Top bedrijf en goeie inruilprijs

Fijn gesprek met de verkoper die ook echt de tijd voor zijn klanten neemt

Prima service!

Vriendelijke ontvangst. Eerlijk verhaal. Meedenken. Menselijk en begripvol. Auto gekocht.

Zeer klantgericht

Rik van de receptie en Sjaak van de werkplaats zijn top kerels!. Zeer vriendelijk en kundig bedrijf. Zij denken mee in oplossingen en niet in problemen. Absoluut aan te bevelen.

Zeer vakkundig geholpen

Zeer goed en snel geholpen

Klantgericht en persoonlijk

Sinds jaren mijn vaste garage. Zowel voor onderhoud als vervanging. Altijd meedenkend. Fijne betrokken medewerkers. Bedrijf waar je blij van wordt.

Super goeie service

Heelgoed

Heel goed correct aardig open en eerlijk als ik weer auto zal kopen ga ik als eert bij hun kijken

Echt zeer tevreden een TOP Zaak

Goede service vriendelijke begroeting en goede afspraken zoals voorheen is overeengekomen echt een bedrijf van woord is woord. Zeer tevreden en service top!!

goede service en en sociaal goed naar klanten toe

Goeie ervaring door de jaren heen.

Erg fijn geholpen door Anne Wim

Erg fijn geholpen zonder franje lekker duidelijk As woensdag de auto ophalen en we kijken er naar uit

Perfecte service.

Alles volgens afspraak.