Super leuk, enthousiast en vakkundig bedrijf!
Na een eerste telefoontje om een mooie Skoda te bekijken, werden wij gelijk ingepland voor de volgende dag om de wagen te bezichtigen, we kregen zelfs een tijdstip mee zodat Stefan uitgebreid de tijd kon vrijmaken om ons te helpen. Na de eerste bezichtiging en uitgebreide proefrit (en een technische beoordeling op de brug) Hebben we een leuk gesprek gehad met Stefan over de wagen en over de deal. Het gevoel van betrouwbaarheid en degelijkheid straalt van het pand en de contactmomenten af, hierdoor hoefden wij niet lang na te denken en konden we vlot de deal sluiten. Stefan bood een hele nette, marktconforme, inruilprijs voor onze "oude" auto waar hij ook nog eens heel positief over was (deed ons ook goed, gezien de aandacht en vele jaren in ons bezit). Tevens was het geen enkel probleem om gelijk de ramen van de Skoda te laten blinderen en de auto nog te voorzien van een goede coating op de lak. Al met al zijn wij super tevreden. De auto konden wij precies een week later al ophalen. De aflevering was eveneens keurig, ook hier weer alle tijd en aandacht voor de klant. Team Menges, ga zo door!