klantvriendelijk, snel en deskundig

Vragen werden duidelijk toegelicht. Auto was snel in orde om op te halen. Goeie Thee!

Een hele prettige ervaring gehad met de aanschaf van een andere auto.

Bij het eerste bezoek meteen heel vriendelijk ontvangen en konden meteen een test rit maken met de auto die we op het oog hadden. Na een aantal dagen nog eens terug geweest om nog een test rit te maken met een andere auto. Ivm werk konden we niet tijdens de reguliere openingstijden maar mochten we in de avond langs komen. Na een goed bevallen test rit aan een kopje koffie de auto gekocht waarbij we goed geïnformeerd zijn. Na een weekje de auto opgehaald waarbij de punten die we besproken hadden netjes afgehandeld waren. Al met al een zeer aangename ervaring met hele vriendelijke mensen en mochten we over een aantal jaar weer toe zijn aan een andere auto zullen we zeker weer een bezoek brengen.

Peter en Anita doen alles voor hun klanten en staan altijd voor ze klaar. Super goede service en een heeel betrouwbaar bedrijf en dat vinden we enorm belangrijk We zouden ze bij iedereen aanbevelen

In 1 woord, Geweldig!

We zijn vorige week gaan kijken voor een auto, werden erg vriendelijk ontvangen. Hebben een fijne test rit kunnen maken. Bij het tekenen een lekker kopje koffie gekregen en de kinderen kregen een glaasje ranja en wat lekkers. Vandaag de auto opgehaald, wat een fijne manier van omgang hebben ze daar! Zo lekker "gewoon" ze nemen absoluut de tijd voor je. De jongste was mee en mocht op het einde nog een speelgoed autootje van cars uitzoeken en ook eentje voor zijn grote zus meenemen, dit vonden ze geweldig!! Wij raden deze garage echt aan! Ze zijn eerlijk en betrouwbaar. Echt top!! Wij blijven hier zeker terug komen!

Super vriendelijke mensen en een top service en auto!

Super service

Wij hebben afgelopen juni onze auto gekocht bij Kusters. De aankoop was gezellig en voelde vertrouwd. Ze gaven ons een goed e prijs. Wij helemaal tevreden. Afgelopen zaterdag wilde de auto niet meer starten ( brandstofpomp kapot) ondanks dat het niet onder de garantie viel, heeft Kusters de rekening van de pomp op zich genomen. Betere service dan dit krijg je nergens! Bedankt Anita en Peter

Super!

Het was zeker de moeite waard om van Purmerend naar Someren te rijden. Mooie auto voor een goede prijs en top service.

Geweldige service van Anita en Peter.

Gastvrij ontvangen, en onder het genot van een kopje Koffie en een gemoedelijke sfeer een goed advies gekregen. Na een proefrit al snel tot een goede koop gekomen. Alles wordt tot in de puntjes goed verzorgd. Hiervoor bedankt, Toos en Riny

Van begin tot eind fantastisch geholpen.

Voor mijn aller eerste autootje ben ik naar Peter en Anita gegaan voor hulp. Vanaf het begin ben ik al fijn geholpen en werd alles goed uitgelegd. Al snel hadden we mijn autootje gevonden en hebben ze hem ook nog een extra mooi afgeleverd. Maar ik had het ook niet anders verwacht. Super bedankt voor jullie hulp! Ik ga er heel wat mooie kilometers mee rijden.

Goed en klantvriendelijk geholpen!

Auto gekocht en dezelfde avond wegrijden!

Prettig volk, komen afspraken na

De aanschaf van onze bestelbus verliep soepel, er was alle ruimte om een keuringsmonteur mee te nemen en de ontvangst was prettig. De besproken punten zijn prima afgewerkt bij aflevering.

Service zoals het hoort!

Inmiddels mijn tweede auto gekocht bij Kusters Someren. Prima service en werk volgens afspraak!!

vriendelijk, flexibel en klantgericht

Vanaf het eerste moment van contact zijn wij persoonlijk en zeer vriendelijk behandeld. De service is klantgericht en heel flexibel. Omdat wij van ver moesten komen, konden wij zelfs 's avonds voor een proefrit langskomen. De auto werd ondanks de afstand aan huis afgeleverd. Kortom, we hebben aan ons bezoek aan Kusters Auto's niet alleen een heel mooie auto, maar ook een zeer prettige ervaring over gehouden.

Geweldige gastvrije service

Kan deze garage en dealer bij iedereen aanraden

Goed bedrijf met vriendelijk personeel.

Ik had de opdracht uitgezet te zoeken naar een VW T-roc. Na enkele weken hadden ze er een gevonden en binnen korte tijd reed ik er in. Vriendelijke mensen met verstand van zaken.

Goede service, goede uitleg, vriendelijk

Een leuk en vriendelijk stel, Anita en Peter. Na een lekkere kop koffie zijn we gaan kijken naar een geschikte auto voor mij. De uitleg van de auto die ik heb uitgekozen was heel goed en duidelijk. Bij de levering ook nog 2 nieuwe banden. Kortom een leuk en mooi bedrijf. Goede service en leuke mensen.

Goede, persoonlijke service en zeer klantvriendelijk

Vanuit Rotterdam bij Kusters Auto’s terecht gekomen na goede recensies van bekenden. Heel tevreden met het besluit om onze auto hier te kopen. Vanaf het eerste moment een vertrouwd gevoel en de service is persoonlijk en zeer klantvriendelijk. Zo is er bijvoorbeeld met ons meegedacht over het moment van ophalen en het aanvragen van een parkeervergunning.

Vol vertrouwen en in een fijne sfeer een auto gekocht, wij komen zeker terug!

Gastvrij, eerlijk, gun-factor, vriendelijk, duidelijk en nemen alle tijd voor je!

Nog nooit met zoveel voldoening een auto aangeschaft !

Het was een waar genoegen om hier een andere auto aan te schaffen. Ze nemen echt de tijd en het geduld voor een goed gesprek. Geen overbodige info of zo, gewoon eerlijk zonder franje. En ze hebben goede koffie in echte kopjes .

Nette en goede service

Erg klantvriendelijk! Peter en Anita kunnen duidelijke informatie geven over de auto. Goede communicatie en ook de inruil van mijn oude auto was top en duidelijk geregeld. Koffie staat altijd klaar en nemen ook de tijd voor je om alles over de auto te vertellen. Ik zou hier zeker nog een auto kopen in de toekomst!

Goeie service!

Goeie service en duidelijke communicatie. Super blij met mijn auto via kusters auto's Vincent Wageningen

Wederom perfect en vriendelijk geholpen bij de aanschaf van onze auto.

Goede communicatie. Komen afspraken na. Aardig en behulpzaam, denken met je mee. Goede advies. Peter en anita bedankt voor de Goede zorgen. Hij rijd heerlijk. Aankoop hyundai tucson.

Super service!

Super gastvrij en een fijne service!

Zeer klantgericht

Kusters Auto's verkoop alleen goede occasions en combineert dat met een hoog service niveau. De klantgerichtheid vind je in een gemoedelijke Brabantse benadering. Afspraken worden nagekomen en er is ook nog ruimte voor een stukje extra service, zoals bijvoorbeeld adviezen bij de verkoop aan een andere partij van de inruilauto. Ik zou zo weer een auto kopen bij Kusters of een opdracht geven voor import van een geschikte auto uit België of Duitsland.

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.