Wij zijn tevreden

Wij zijn tevreden

Fijn bedrijf en aardige mensen.

Hier onlangs een auto gekocht. De eigenaars zijn erg vriendelijk en nemen alle tijd voor je. Je krijgt alle tijd en ruimte om na te denken over de eventuele aankoop. Auto is keurig volgens afspraak afgeleverd en bevalt tot op heden uitstekend. Ik kan dit bedrijf bij iedereen aanraden.

Goede service, leuke mensen en zeer vriendelijk

Een zeer vriendelijk autobedrijf. Nemen de tijd voor jou om te informeren over de auto, klantvriendelijk staat bovenaan. Afspraken die je maakt rworden nagekomen en je wordt goed op de hoogte gehouden.

Zeer vriendelijk en naar tevredenheid geholpen

1e indruk: geweldige mensen, zeer behulpzaam. Ook bij de aflevering werd de tijd genomen om een en ander door te nemen/uit te leggen. Dit vonden wij zeer prettig. zeker een aanrader om te gaan kijken als er een geschikte auto in de voorraad is.

Top service door Anita en Peter.

Vanaf de bezichtiging, tot aan de aankoop en het ophalen van de auto top service. Vriendelijke, gastvrij mensen, niet opdringerig, een gevoel van thuiskomen.

Top service

Prachtige auto gekocht bij dit bedrijf, erg blij mee. Afspraken worden goed uitgevoerd, Kortom: Top Service!

Heel fijn bedrijf

Ontzettend vriendelijke mensen met hart voor de zaak. De koffie staat altijd klaar en mijn auto is tiptop afgeleverd. Heel blij dat ik bij mijn zoektocht naar een auto bij Kusters Auto's ben uitgekomen.

Geweldig!

Zorgvuldig rustig advies. Ze nemen alle tijd voor je. Je voelt je helemaal op je gemak, hierbij wordt echt gekeken naar wat er bij jou past qua auto.

In een woord, geweldig!

Bij Kuaters koop ik nu mijn 2e auto, en zeker niet mijn laatste. Denken met je mee, in welke situatie ook. Ze komen hun afspraken na en hebben ook deze auto weer netjes afgeleverd. Top bedrijf!

Heel goed

Ontvangst heel spontaan. Heel netjes en correct geholpen.

Klantvriendelijk en betrouwbaar bedrijf!

Klantvriendelijkheid staat bovenaan en dat merk je in alles. Afspraken worden nagekomen en je wordt goed op de hoogte gehouden. Top service!

Zeer vriendelijk en betrouwbaar

Ik heb een zeer mooie mercedes A 180 Gekocht. Met de hele historie erbij . En ze konden mij ook vertellen van wie de auto is geweest. Ik heb geen enkele twijfel gehad over wat ze mij vertelde. Ik ben zelf automonteur dus ik wet echt wel wat ik koop. Het is een mooi bedrijf met een leuk team. Ik kan de mensen aanrader bij de familie Kusters een auto tekopen . Bedankt voor de goede auto en de service. Groetjes Edwin

We zijn heel prettig en goed geholpen door Peter en Anita

Door hun vriendelijke en alles is bespreekbaar houding krijg je vertrouwen in het product dat je koopt. Het gaat toch om een grote aankoop en dan is natuurlijk kwaliteit én vertrouwen belangrijk.

Goede service, aardige mensen

We zijn heel goed geholpen en kregen duidelijke uitleg.

Ali safari

top service.

Correct en gemoedelijk!

Ik moest voor mijn werk in Someren zijn. En was ook op zoek naar een grotere bedrijfswagen. Via internet zag ik er een staan bij Kusters auto’s. Afspraak gemaakt en heel vriendelijk en correct geholpen. De auto was precies wat ik zocht. Prettig zaken gedaan en met een goed gevoel de auto meegenomen naar Schalsum (Frl) Ik ben helemaal tevreden over de gang van zaken. Van proefrit tot aankoop en levering. Heel veel dank!!

Zeer goede ervaring

Goede service, vriendelijk

Buiten gewoon top

Goede communicatie en er word overal de tijd voor genomen. Is gewoon heel vertrouwd en heel transparant zonder poespas. Zal zeker hier terug komen. Kan 1 ding zeggen ga zo door. Groetjes Roland & Naomi

Klantvriendelijkheid en maatwerk staan hoog in het vaandel.

Op zoek naar een andere auto kwamen we bij Kusters Auto's uit. Na enkele onplezierige ervaringen bij andere autodealers leek het alsof we thuiskwamen. Dit gevoel wordt mede veroorzaakt door de vriendelijke, rustige maar zeker ook zakelijke manier van ontvangen. Dit bedrijf geeft vertrouwen en levert maatwerk, al naar gelang de wensen en financiële armslag. Dit bedrijf is daardoor uniek. Echt een aanrader!

Top goede service, leuke mensen zeer vriendelijk

We werden van het begin aan geweldig ontvangen en geholpen in onze keus Men was meegaand en er was ruimte voor wat extra’s. Wij wilden graag trekhaak en dat werd zonder na te denken gratis aangeboden. Al met al een zeer positieve ervaring! Fam ter Braake Eindhoven

Ongedwongen, vriendelijk, warm welkom

Ongedwongen , vriendelijk en warm ontvangen, no nonsens en tijd voor ons als kopers, fijne ervaring Gr Patricia en Noël

Geweldig autobedrijf!

Wij hebben hier vanuit zuid Limburg een auto gekocht. Aan de telefoon al een ontzettend fijn gesprek en de fysieke afspraak was niet anders. Hele fijne mensen die mee denken en ook eerlijk zijn. In vergelijking met andere auto verkopers steken ze er positief bovenuit. Als we ooit nog een auto nodig hebben, komen we zeker terug ondanks de afstand.

Zeer prettige dienstverlening

Vriendelijke mensen, duidelijke informatie, goede deal gemaakt, op eigen beweging nog wat extra een de auto gedaan om mij als klant te ontzien van aankomende kosten.

Zeer fijne ervaring!

Het maken van een afspraak was geen enkel probleem. Een zeer vriendelijk en open autobedrijf. Nemen echt de tijd om je te informeren over de auto! Het voelde fijn om hier een auto te kopen!

Gastvrije mensen die ons ondanks de corona tijd prima hebben geholpen aan een geweldige auto voor een goede prijs. Toen we hem kwamen ophalen kregen we ook nog eens gratis de winterbanden erbij. Zeker aan te raden!!

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.