Fijne auto met een top service

Onze auto gekocht bij Kusters. Als je een afspraak maakt kan je altijd terecht voor een proefrit of om nog even de auto te bekijken. Erg fijn als je nog twijfels heb over het type auto. Binnen een week konden we de auto ophalen en genieten nu van onze mooie gezinsauto.

Klantvriendelijk

Auto stond mooi klaar voor proefrit en ook aflevering netjes. Duidelijk en zeer klantvriendelijk. Wij zijn tevreden met onze aankoop.

Nette goede service , geleverd zoals afgesproken !

Mooie bus gekocht . Nette inruil prijs gekregen voor mijn bus . Hoop op een goede koop !

Super. Geniet elke keer weer wanneer ik aan t rijden ben.

Geniet van elke rit. De fiets blijft in de garage

Warm ontvangst, betrouwbare mensen.

Vaak voel je je "1 van de 100" tijdens een verkoop. In dit geval was het een warm en open ontvangst. Wanneer er vragen waren kon ik deze stellen en er werd samen gekeken naar een goede verkoopdeal. Een juiste afhandeling met een betrouwbaar bedrijf. Ik kan weer veilig de weg op met een prachtige auto!

net en eerlijk bedrijf

We hebben een nette auto daar gekocht en zeer tevreden over de afspraken die ze maken. ook nemen ze de tijd voor je. Ze hadden zelfs meer gedaan dan wat afgesproken was. dat zijn wel de puntjes op de i . Volgende keer weer even kijken of ze weer iets hebben staan als we weer een andere auto nodig hebben.

Hier koop je vertrouwd

Drie weken geleden een auto gekocht. Peter en Anita nemen uitgebreid de tijd voor je. Hier koop je echt vertrouwd, echt t gevoel dat de klant koning is......... Zou er zo weer auto kopen.

Gezellig en vriendelijke mensen

Goed geholpen. Komen afspraken na.

Top geholpen!

Vorig jaar mijn Seat Leon bij Kusters gekocht. Door een knie operatie niet meer mogelijk om met schakel te rijden, dus op zoek naar een automaat. Deze was zo gevonden een Ford Fiesta! Alles netjes geregeld met de inruil van mijn Seat en top afgeleverd!

Goede, klantgerichte en snelle service

Onlangs mijn Kia Picanto bij Kusters auto’s gekocht. Nadat ik met een zoekopdracht bij Kusters auto’s terecht was gekomen, zijn zij voor mij op zoek gegaan. Een korte tijd daarna hadden zij de perfecte auto voor mij gevonden. De auto voldeed aan alle wensen en had mijn wensen zelfs overtroffen! Kortom, ik ben een tevreden klant!

Eerlijke vriendelijkheid zoals het altijd zou moeten

Mooie Honda gekocht, goede inruilprijs gekregen en de Brabantse gezelligheid krijg je erbij cadeau!

Zeer klantvriendelijk en servicegericht

Wij hebben een zeer prettige ervaring bij Kusters auto’s mogen hebben. Direct en snel contact, uitstekende service en zeer klantgericht met scherpe prijzen. We voelde ons direct op ons gemak en hebben op een ontspannen manier zaken kunnen doen.

Top service, heel vriendelijk

Top service en heel vriendelijk

Geweldig geholpen

Fijn ontvangt en geweldig geholpen en nemen de tijd om je te helpen en te adviseren.

Prettig en leuke behandeling.

Vriendelijke en kundige ervaring maar dat was al bekend.

Perfecte service en kwaliteit!!

Ongedwongen benadering en zeer vriendelijke omgang. De auto werd zelfs aan huis bezorgd omdat de zaak gesloten was tijdens de corona maatregelen. Auto is in perfecte staat afgeleverd. Als zeer prettig ervaren.

Dit autobedrijf heeft een geweldige service en de medewerkers zijn bijzonder vriendelijk.

Topbedrijf.

Super vriendelijk en geweldige service

Dit is al de derde auto die ik hier gekocht heb en waarschijnlijk ook niet de laatste. Eerlijke prijzen en geen nonsens. Zeer fijne mensen om zaken mee te doen, een absolute aanrader!

Heel erg tevreden over mijn auto. Zoals afgesproken netjes klaar gemaakt voor aflevering.

Pesoonlijk en oprecht

Fijne mensen met goede service

Helemaal goed

Vol vertrouwen

Op een leuke manier geholpe

De hartelijkheid waarmee we werden ontvangen sprak ons heel erg aan, ook de kennis van zaken straalde er vanaf. Aan de netheid van het bedrijf zag je dat er zorgvuldig werd gewerkt. Hier wil ik weel elke week een auto kopen.

goede ervaring

Bij Kusters een Nissan Qashqai aangeschaft, fijn en professioneel geholpen. Goede en eerlijke prijs gekregen voor mijn huidige auto, proefrit kunnen maken en auto heeft volledige servicebeurt gekregen. Bij het ontbreken van een bijbehorend boekje in de verkeerde taal werd gratis en voor niks een boekje besteld in het Nederlands, topservice !!!!

Een geweldige en zeer vakkundige begeleiding naar een perfect passende auto!

Mijn auto was echt op en dus moest ik op zoek naar een nieuwe, maar ik wist echt niet wat ik wilde. Peter en Anita hebben uitgebreid de tijd genomen om goed te luisteren naar mijn wensen. Ook stelde ze de juiste vragen om nog scherper te krijgen wat ik wilde. Vervolgens zijn ze op zoek gegaan naar de best passende auto. Ze hebben me telkens van elke stap heel goed op de hoogte gehouden en met heel veel geduld mijn vragen beantwoord. Zelf nadat ze de auto speciaal voor mij uit Duitsland gehaald hadden, werd me helemaal niks opgedrongen en had ik nog alle keuzevrijheid. Omdat het echt de best passende auto was, heb ik hem gekocht. Ook de service en begeleiding daarna waren geweldig. Met een goed gevoel en trots rijd ik nu rond in mijn nieuwe auto. Peter en Anita zijn vakmensen met veel kennis en kunde en met hart voor hun klanten. Ik hoop nog lang van deze auto te kunnen genieten, maar mocht hij aan vervanging toe zijn, dan weet ik nu al dat ik mijn volgende auto ook daar ga kopen!!!

Professioneel behandeld

Erg fijn ontvangen met een kop koffie, en goed geholpen

Randweg 17 a

5711DJ Someren

Over Kusters Auto's

Kusters Auto`s is een bedrijf dat sinds 2001 ervaring heeft met in-, en verkoop van een breed assortiment personenwagens. Ook op afspraak buiten de openingstijden te bezoeken.