Brabantse gastvrijheid en mooie autos

Sinds afgelopen zaterdag eigenaar van een prachtige Opel Tigra die ik via hun kocht. Uitstekend geholpen, de eigenaar neemt alle tijd voor je. De auto ziet er punt gaaf uit.

Heb bij van Eersel een auto gekocht, prima gegaan Vriendelijke mensen,goede uitleg, kortom een aanrader

Klantvriendelijk en deskundig

Een punt. In eerste instantie werd mij bij aankomst 8:00 uur, gezegd dat mijn auto op eind van de middag klaar zou zijn, terwijl er 'n kleine beurt en 'n apk keuring aan zou moeten gebeuren. Gelukkig is mij gezegd dat hij om 12 uur klaar zou zijn, ik kom uit Tilburg, waar moet ik dan de hele dag vertoeven. Gelukkig woont mijn dochter in Waspik en was zij thuis, maar anders? Het moet dan toch mogelijk zijn als ik om 8:00 uur aanwezig ben, dat u direct begint aan mijn auto, zo spreken we het toch af? Zodat het binnen 'n paar uur klaar is

Netjes, alleen beter plannen als je iets afspreekt de dag ervoor zou ik als tip meegeven!

Klantvriendelijk

Positieve ervaring. Vriendelijk personeel. Auto vakkundig gemaakt.

Prettige vaardige dienstverlening

Het was fijn zakendoen. Het personeel waarmee ik te maken heb gehad bestond uit allemaal prettige en toegankelijke mensen met geduld en kennis van zaken.

Fijne garage en een mooie auto gekocht!

Altijd spannend een auto ver weg te kopen, maar het voelde gelijk goed en alle afspraken netjes nagekomen! Dus wij kunnen het zeker aanraden om eens langs te gaan bij deze vakkundige garage.

Goede service en men probeert het altijd zsm op te lossen

Denken mee en lossen dingen snel op

Gedienstig, ruim tijd verlenen, goede afspraken.

Telefonisch goed contact, goede uitleg over technische zaken. Heel betrouwbaar.

Heel goed

Word correct behandeld

Komen hún afspraken na en geeft mij een heel goed gevoel.

Vriendelijk en behulpzaam

We zijn kundig en erg vriendelijk geholpen.

prima gedaan door jullie

ondanks het probleem ombouwen zijn de afspraken met jullie voor ons heel goed. wij zijn heel blij met de auto en kijken er naar uit als we er mee kunnen rijden. Groet en fijne feestdagen.

Goede,afhandeling

Heel positief

Correcte en snelle service, een open en down to earth bedrijf. Een positieve ervaring voor mij.

Klantvriendelijk

We werden vriendelijk ontvangen met koffie/thee. Intussen werd de auto die we op het oog hadden binnengereden zodat we hem droog en op ons gemak konden bekijken. We hadden er meteen een goed gevoel bij en zijn tot aankoop overgegaan

Geweldige service én klantvriendelijk

Staan altijd voor je klaar! Zeer vriendelijk personeel.

netjes en correct

Zoals je een "klik" met je uitgekozen auto moet hebben, moet je ook een "klik" met de verkoper hebben en die had ik alle 2 bij van Eersel. Fijn geholpen door Jim. Half puntje aftrek, doordat de auto's wel allemaal buiten staan, maar dat komt ook wel in orde.

Perfecte communicatie

Gewoon goed!

Op zoek naar een nieuwe auto kwamen we terecht bij de firma van Eersel! Vanaf eerste moment goed gevoel bij het contact!

Erg vriendelijk en goede service!!

Goede service en erg vriendelijk geholpen!

Super geholpen!

Personeel is aardig en helpen je goed

Heel positief

Ik voelde mij gelijk op mijn gemak toen ik binnen kwam. Een al lang bestaand familiebedrijf. Geen verkopers is strakke pakken met verkooppraatjes. Dus ja, fijn bedrijf en tot nu toe super tevreden met mijn daar aangekochte auto!

Fijne garage

Staan altijd klaar . Behulpzaam . Denken mee .

Toppie gewoon

Vriendelijke ontvangst.Snelle afhandeling verkoop occasion.Niks op aan te merken.Helemaal top gewoon!

Blokenweg 2

5165 NR Waspik