Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf
Hallo,ik wil toch even kwijt dat de mensen van Autoservice van Eersel oprecht en eerlijk en vertrouwd overkomen bij ons bezoek .Wij werden warm ontvangen door Joost, handje schudden en gelijk een bakje koffie ,Joost stelde ons gelijk op ons gemak en na de koffie kregen we alle vrijheid om de Mercedes te bezichtigen .Een proefrit was ook geen probleem .De eigenaar Hans kwam binnen met een zak patat en werden ook door hem heel vriendelijk ontvangen .Auto werd klaar gezet en we konden proefrijden .Super auto en niets overdreven in de advertentie ,auto is echt in nieuwstaat!! uiteindelijk en dat zit tussen mijn oren ,vond de kleur toch wel erg grijs en heb toch uiteindelijk besloten om hem niet te kopen ivm de kleur .Vanmorgen gebeld en uitgelegd waarom ik van de koop af zag en ook hier werd heel netjes en correct op gereageerd.Ik kan alleen maar zeggen ,Hans ,Joosten en de rest van het team ,Ga zo door en wellicht tot ziens ,al zou het alleen al zijn voor jullie koffie en spontaniteit .....Groet Addy en Jacolien Elburg