Top!

Goed en laagdrempelig contact, snelle service, je weet waarvoor je komt en dan staat er ook de kwaliteit waar je naar op zoek bent. Ben mega tevreden!

betrouwbaar

Goede service en op tijd gereed

Onvriendelijk benaderd

Vandaag was ik onderweg naar een autobedrijf. In de straat aangekomen zie ik het carservice bedrijf Van Eersel. Omdat ik in de veronderstelling was dat dit het was rijd ik het terrein op. Hier zet ik mijn auto aan de kant. Ik merk dat dit niet het goede bedrijf is en zoek op mijn telefoon het goede adres op. Op dit moment komt er een medewerker van het bedrijf op mij af. Hij benoemd met harde stem dat hij zich afvraagt wat ik in vredes naam aan het doen ben. Dat ik tussen hun auto's sta terwijl de parkeerplekken voor het terrein zijn. Ik schrik van zijn reactie want ik was me van geen kwaad bewust. Ik benoem dat ik weg ga. Omdat ik daar niet zo snel achter uit kon draaien en ik door deze reactie zenuwachtig weg dacht ik eerst verder het terrein op te rijden zodat ik zou kunnen draaien. De medewerker kwam achter me aan lopen en benoemde met harde stem dat hij niet begreep waar ik in vredes naam mee bezig was. Dat als ik verkeerd ben niet tussen hun auto's hoef te rijden. Dat de weg aan de andere kant was(hiervan was ik me wel degelijk bewust). Ik vraag hem of hij dit ook gewoon rustig kan communiceren en dat ik bezig ben om te gaan en het mij niet duidelijk was, dat ik hier niet mocht rijden. Hij begon hierop nog harde te praten dat ik raar bezig was. Ik heb er toen voor gekozen om mijn ramen dicht te doen en te gaan keren. Ik ben op dit moment 6 maanden zwanger en daardoor al onzekerder achter het stuur maakte me dit erg ongelukkig.

betrouwbaar en goede service verlening

betrouwbaar en komen altijd met een goede oplossing. Je word zeer goed geholpen. prijs technisch mag het alleen allemaal iets scherper. maar dit is een persoonlijke mening. kwaliteit gaat voor kwantiteit en dat is hier duidelijk het geval

Vriendelijk, duidelijk en professioneel

Ik heb eerlijk advies gekregen en er werd duidelijk gecommuniceerd. Werd netjes gebeld en gemaild. Vriendelijke mensen! Hart voor het werk en dat merk je.

Zeer goede service en vriendelijk

Correcte behandeling en informatie en hulpzaam

Goeie service.

Super klantvriendelijk

Super fijn bedrijf. Ze nemen de tijd om alles netjes uit te leggen en zijn eerlijk over de zaken. De gemaakte afspraken komen ze goed na. Het is een aanrader om hier een auto te kopen. Super tevreden!!

Goede service en je wordt er netjes geholpen

snelle en goede service

ik heb nog nooit problemen ondervonden na contact met dit bedrijf

Klant vriendelijk

Fantastisch

Heel snel en goed geholpen

Fijne mensen ,hadden er meteen een goed gevoel bij.

ze namen de tijd voor ons en er werd geen druk op ons gelegd om te kopen. met het ophalen van de auto was er een uitgebreide uitleg van de auto en een goede service.

klantgericht en vakbekwaam

ik word gehoord en begrepen en serieus genomen. bovendien snel en accuraat geholpen.

Altijd uitstekend

Staan je netjes te woord. Goede service , denken met je mee. Vriendelijk personeel.

Wederom super service

Winterbanden eronder, zeer netjes wat kleine beschadigingen weggepoetst. Auto is weer als nieuw! Je wordt prima geholpen en netjes geïnformeerd als de auto weer klaar is. Staan ook klaar voor je als er een klein “mankement” is zonder afspraak.

Precies wat we zoeken.

Prima bedrijf, komt zijn afspraken na.

Zeer vriendelijke behandeling Personeel is ter zake kundig

Staat voor de afspraken met zijn klant!!!

Na een fijne onderhandeling over de in te ruilen auto en aankoop van de nieuwe heeft mijn vrouw de auto zaterdag opgehaald en alles wat we afgesproken hadden was keurig gedaan. We zullen ook zeker dit autobedrijf aanbevelen.

Goed zorg.

Vakkundig bedrijf met zeer vriendelijk en behulpzaam personeelaam

Zeer vriendelijk personeel. Ik werd goed geïnformeerd over de kosten, deze werden na dat mijn auto geïnspecteerd was met mij besproken. Snelle service, aantrekkelijke prijs voor leenauto en natuurlijk niet te vergeten mijn auto is nu weer tip top in orde.

Vriendelijk en duidelijk

Goed en vriendelijk geholpen

heel goed

de gemaakte afspraken zijn nagekomen.

goede service

netjes te woord gestaan en en als er extra kosten werden gemaakt werd ik gebeld

Keurig geholpen

APK keuring is heel serieus en punctueel uitgevoerd.

Blokenweg 2

5165 NR Waspik