Alles gegaan zoals afgesproken

Ik ben dik tevreden over de service van autobedrijf Hans van Eersel

Heel professioneel

Eigenaar komt heel betrouwbaar over en dus een leuke deal kunnen sluiten

goede en snelle service!

Mijn ruitenwisser was ineens stuk en het regende vrij hard. Het was al na sluitingstijd, maar de werknemer stond direct klaar en het monteren van een nieuwe ruitenwisser was binnen 5 minuten geregeld. Erg Fijn!

meteen en zeer klantvriendelijk geholpen.

Mijn auto startte niet. Gedurende het weekend iets aan laten staan. ANWB heeft me op gang geholpen met het advies om toch maar even de accu te laten doormeten. \heb van Eersel gebeld en kon ondanks vakantie-en corona toestanden meteen komen. Geen wachttijd... Zo klaar.

Staan altijd voor je klaar

Prettige ontvangst en prima service

Wij werden goed ontvangen en kregen de tijd om een proefritje te maken. We hebben de auto gekocht en alles is netjes afgerond en de auto is keurig voor ons klaargemaakt.

Snelle service

Effe olie bijvullen zo geregeld

SUPER

Mijn ervaring is grandioos goed kom er al jaren al m.n auto's bij hun gekocht en altijd bij hun in onderhoud je hoef ze maar te bellen en ze staan altijd klaar!!! Vorige week m.n auto opgehaald grote beurt en Apk (21 jaar ) dikke 3 ton gedraaid... Het is .n genot om in deze auto te rijden... nogmaals hartelijk dank...

100% tevreden

Ik laat het onderhoud aan de garage over, Volkomen vertrouwd

Mijn ervaring is goed

Zeer klantvriendelijke benadering.

Op mails wordt snel en duidelijke geantwoord. De mensen bij Van Eersel, zowel de eigenaar als de monteurs, nemen de tijd voor je. Voor mijn auto werd een faire prijs geboden. De gekochte auto werd in korte tijd rijklaar en gepoetst geleverd.

Positief en veel uitleg

ik ben zeer vriendelijk en snel geholpen. alles is ook goed uitgelegd, inclusief kijkje onder de motorkap.

Goede en vlotte service.

Ik werd meteen geholpen.

Perfecte ervaring.

Echt goed en snel geholpen Prima uitleg perfecte service.

Vriendelijk en deskundig

Het was voor mij een eerste kennismaking. Vooraf een duidelijke opgave werkzaamheden en prijzen ontvangen, tussentijds netjes gebeld met uitleg waarom extra reparaties nodig waren en wat dit ging kosten. Bij ophalen auto werden mij de vervangen onderdelen nog getoond als "bewijs". Dit geeft mij wel vertrouwen .

Zoals altijd prima geholpen door Hans met zijn team

Fijn bedrijf met uitstekende service

Ik heb autoservice van Eersel als zeer prettig ervaren, je krijgt goede begeleiding en er wordt goed meegedacht. Toen er onverwacht nog een issue was met de auto is er meteen naar gekeken en konden we de auto de volgende dag al komen ophalen.

Prima service!

Ben goed geholpen. Erg blij mee.

Uitstekende klandizie

Altijd vriendelijk staan altijd voor je klaar goede service. Ik ben er zeer tevreden over

Snel en vriendelijk geholpen

Ik had een lekke band Ik ben zonder afspraak naar de garage gereden en ik ben gelijk naar tevredenheid geholpen

Goede service en kwaliteit!

Ik ben er blij met de service van het bedrijf. Mijn auto is van goede kwaliteit en niks op aan te merken.

Gemoedelijk, oprecht

Goed fijne mensen goede communicatie.

Altijd vriendelijk te woord gestaan. Goede service zelfs op zaterdag.

Ge-wel-dig

Staan klaar voor je en zorgen en alles is tot in de puntjes geregeld. Hebben via Van Eersel een nu 3 auto's gekocht en altijd top onderhouden en geweldige service. Zeer vriendelijk en behulpzaam personeel echt een aanrader die een auto zoekt of hem wil laten keuren of repareren.

Snel en klantvriendelijk

Werd netjes geholpen en werd goed naar me geluisterd. Ze belde van te voren op om te vertellen wat ze gingen doen en wat het zou kosten Kom er zeker terug!

Blokenweg 2

5165 NR Waspik