Super tevreden, ik ga jullie missen!

Ik kan Rijschool Expert aan iedereen aanbevelen. De mannen hebben mij het juiste pakket gegeven en ik ben in een keer geslaagd. Verder waren ze erg flexibel en hadden ze altijd goede mogelijkheden als ik een keertje moest verzetten maar ook genoeg mogelijkheden bij het CBR voor het examen. Ik heb gisteren mijn motorrijbewijs gehaald en vorig jaar mijn aanhanger. Buiten dat ze goed les geven en goed communiceren hebben we ook veel gelachen. Echt een aanrader!

Super gezellige en goede motor lessen

Met veel plezier voor beide motor examens hier lessen gevolgd en beide in één keer gehaald.

top

ik heb mijn scooterrijbewijs gehaald. het personeel was erg rustig en legde alles goed uit. ook was het fijn dat je de routes reed die je met cbr ook reed oftewel topservice :)

Uitstekenden rijschool

Ik heb vandaag in 1x me rijbewijs gehaald! Bedankt nordin

Gezellig en geduldig!

Het heeft misschien wat langer geduurd bij mij, maar Rabah heeft veel geduld met mij gehad en heeft me altijd geholpen waar dat nodig was. Vanaf de eerste rijles voelde ik me al meteen op mijn gemak en het was altijd heel gezellig en dat heeft mij zeker geholpen. Veel dank!

Top rijschool en top instructeur

Zeer goede rijschool met veel geduld en hulp van Rabah top gezelligheid en zeer goede instructie een echte aanrader Super gedaan expert

(Motor) uitstekend opleiding door Expert verzorgd

Prima begeleiding van rijinstructeur(Najib+Rachid) , wordt heel veel aandacht besteedt aan leerlingen en prima begeleiding. Jongens van expert wil ik dan nogmaals bedanken voor de service begrip en eerlijkheid en zal ook iedereen aanraden om hier je motor avontuur te starten !

Doel gericht op je eigen tempo

De lessen (van Rabah Farhane) waren goed op mijn eigen tempo en goed uitdagend waardoor we elke les goede stappen maakten. Praktijk in 1 keer gehaald door de goeie tips en begeleiding. Tijdens de lessen een fijne sfeer en enthousiaste inzet van de Instructuur. Echt een aanrader!

Zeer tevreden over rijschool expert, ze helpen je overal door heen! Bedankt voor alles en raad iedereen hun aan!

hard waar het kan , zacht waar het nodig is.

| ( motor rijles ) | heel zorgvuldig werd er gekeken naar wat ik precies nodig had om veilig de weg op te gaan. met veel geduld en begrip/mensenkennis hebben de instructeurs mij zo dusdanig begeleid dat ik trots kan zeggen dat ik in een hele korte termijn mijn motor rijbewijs heb kunnen behalen. Jongens van expert wil ik dan nogmaals bedanken voor de service begrip en eerlijkheid en zal ook iedereen aanraden om hier je motor avontuur te starten ! lessen deden we op naked honda bikes echt een genot om op te rijden dus heeel veel plezier gehad en goed begeleid door deze heerlijke machines. Met vriendelijke Groet Bert :)

Toppers!!

Expert doet zijn naam eer aan, een rijschool die je alle fijne kneepjes van het motorrijden in no-time bijbrengt. Directe feedback en strakke begeleiding zorgen voor een optimale voorbereiding voor de examens, waardoor je in één keer slaagt! En niet te vergeten een hele leuke tijd gehad met top instructeurs waar ook zeker ruimte is voor wat humor!!

gezellige sfeer en een top rijschool!!

mijn rijinstructeur rabah heeft altijd gezorgd dat de sfeer binnen de auto super gezellig was. ik heb super veel bij hem geleerd. deze rijschool is echt een aanrader!

Motorrijles was goed en leuk!

Motorrijles was goed en leuk. Zeer vriendelijke instructeurs met engelengeduld. Zonder al te veel lessen in één keer geslaagd, dus ik beveel deze rijschool van harte aan! De motoren waar je op lest zijn nieuw en prettig. Je voelt redelijk snel aan hoe je ze moet bedienen. Daarnaast krijg je voldoende instructies om snel en veilig door het verkeer te gaan. De instructeurs schatten goed in wat je sterke en zwakke punten zijn. Ik vond het heel fijn dat de lessen op elkaar aansloten en de instructeurs een week later nog wisten waar ik aan moest werken. Zo voel je je serieus genomen en krijg je niet meer lessen dan nodig. instructeurs zijn duidelijk en serieus maar hebben ook humor. Ik reed vaak te langzaam aan ‘t begin; “hé oma, het is geen scootmobiel!”, hoorde ik door m’n oortje. Nou, dan ben je wel gemotiveerd om wat meer gas te geven, met een glimlach op je gezicht.

Uitstekende rijschool met geweldige instructeurs

Najib en Rachid, dank voor jullie geweldige service, ondersteuning en hulp. Op goed geluk heb ik rijschool expert gekozen om mijn motorrijbewijs te halen. Ik heb geen moment spijt gehad van mijn keuze. De rijlessen waren altijd leerzaam, gezellig en ik heb echt het idee dat jullie door veel ervaring precies wisten wat iedere leerling nodig had om zo snel en efficient mogelijk zijn rijbewijs te halen. De motoren waar we op reden waren ook geweldig. Toen we begonnen met lessen kwamen ze net bij de dealer aan. Als we op het oefenterrein met andere rijscholen waren die hun leerlingen op oude brakke motoren lieten rijden voelde ik me stiekem toch wel vrij superieur op jullie mooie machines. Ik zou zonder enige twijfel rijschool expert aan iedereen die van plan is zijn motorrijbewijs te halen aanbevelen. De sfeer is prettig, er wordt eerlijk gehandeld en je hebt niet het idee dat je slechts een nummer bent. Keep up the good work! Tot snel, Lukas

Beste rijschool van leiden!!

Beste rijschool van leiden!! veel leerzame informatie, goed advies en onwijs vriendelijk en professioneel. Een echte aanrader begon met me scooter rijbewijs,auto rijbewijs en nu voor me motor rijbewijs als resultaat alles in 1x geslaagd!

Hele fijne leerzame begeleiding bij Rijschool Expert!

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs! Dankzij de lessen van Mo ben ik zelf verzekerder geworden in het verkeer en kan ik nu zelfstandig rijden! De lessen waren altijd gezellig, maar hij heeft mij ook de juiste technieken geleerd en is serieus wanneer het nodig is. Hij heeft me altijd gerust gesteld en bleef mij motiveren. Heel veel dank Mo en Rijschool Expert voor alle goede begeleiding!!

GESLAAGD!

Eerste maal bij andere rijschool gezakt, hierna weinig vertrouwen gekregen in het rijden. Na weer begonnen te zijn bij Expert kreeg ik snel weer vertrouwen en ook plezier in het autorijden! Ik heb de meest geduldige rij-instructeur (MO) gehad die me alles opnieuw heeft geleerd en een hele fijne ervaring heeft gegeven. En daarna geslaagd!!

Uitstekende rijschool!

Hele fijne rijschool. Er word verdiept in jou en wat jij nodig hebt als leerling. Er is doorzettingsvermogen en ze gaan tot het uiterste om jou de eerste keer al te mogen slagen!

Geweldig, in een keer geslaagd!

Geslaagd met een goede rijinstructeur (Mo), vooral vriendelijk, altijd op tijd en duidelijk.

Helemaal top!

Vandaag geslaagd!! Mo, dank voor de leuke en leerzame lessen. Een en al gezelligheid, expert is altijd top service :)

Het heeft wat bloed, zweet en tranen gekost, maar vandaag ben ik geslaagd!!! Halim en Mo, zonder jullie was het nooit gelukt. Jullie zijn top, thanks!

Mooie zaken

Top rijlessen, het was altijd gezellig in de auto met Mo. En in 1 keer gehaalt. Topppp.

Voor je passie gaan met geweldige mensen van Expert.

Ik ben nog aan het lessen voor mijn motorrijbewijs. Ik heb het enorm naar mijn zin. De instructeurs zijn professioneel en empathisch tegelijk, er wordt naar je geluisterd. De jongens van Expert zorgen altijd voor een positieve sfeer en voor de correcte begeleiding, ik raad het zeker aan.

Goede lessen met gezelligheid

In 1x geslaagd met rijschool Expert. Dit door goede lessen waar zeker ook gezelligheid en grapjes tussendoor konden! Bedankt Fais voor de lessen en gezelligheid. Altijd naar mijn zin gehad.

Goeie rijschool met veel geduld!

Wat ben ik onder indruk van jullie, na 3x gezakt te zijn bij een andere rijschool heeft Mo mij in 4 maanden opgeleid en heel erg geholpen met het rijden. Hij had veel geduld met mij en hielp mij heel erg bij de foutjes die ik maakte. Ik ben heel erg blij dat ik voor jullie gekozen en ik ben vandaag op mijn verjaardag geslaagd. Heel erg bedankt voor de leuke en gezellige lessen en ik ga je zeker missen!!

Pelikaanstraat 21

2312DW Leiden