Altijd goed geholpen.

Heel goede en vriendelijke service

Grandioos!!

Vandaag onze Mercedes B-klasse opgehaalt. Klantvriendelijk, veel geduld, goede uitleg, netjes en correct afgeleverd!! TOP garage

super service

zoals altijd, goed geholpen, wil je een nieuwe auto dan is dit bedrijf een goede aanrader. auto`s worden altijd keurig netjes afgeleverd met nieuwe apk en grondige poets/polijst beurt.

Vriendelijk personeel

Vriendelijk personeel helpen je snel.

Prima, vriendelijke correct

Goede en prima service

Fijne service

Moest veel aan de auto gebeuren maar werd goed uitgelegd waarom reparaties uitgevoerd moesten worden. Vriendelijk en zou hun zeker aanbevelen

goede service. en goed advies

goede service

Behulpzaam, duidelijk en vriendelijk.

Wederom super service

Weer superservice mannen.

Geweldig bedrijf

Alles word altijd opgelost super

Uitstekend.

Een vakgarage met oog voor de klant. Zeer klantvriendelijk. Bij een probleem wordt meegedacht naar een goede oplossing. Het personeel is zeer vakkundig. En er is sprake van een uitstekende prijs kwaliteit verhouding. Al met al een vakgarage welke ik ten zeerste kan aanbevelen. C.Geraedts.

Top!

Goede service!

Eerlijke top garage

Op mijn vraag of de auto na de vorige apk met grote beurt een nieuwe olie wissel moest. Kreeg ik als antwoord dat het niet echt nodig was aangezien er maar 2900 km was gereden met de auto. Een andere garage had je zeker en vast een beurt aangesmeerd.

Behulpzaam en vriendelijk.

Geweldig goede service.

Klein misverstand over de prijs professioneel opgelost. En top werk aan de auto geleverd

Ocasioncenter is toppie !

Hele goede Garage, vriendelijk personeel en zijn erg behulpzaam !

Goede en vakkundige service, super tevreden!

Kleine beurt plus vakantie inspectie. Daarnaast mobiliteitspas van 1 jaar ontvangen, geldend voor geheel Europa.

Top service!

Na slechte ervaringen met andere garages is dit echt een verademing... professioneel, snel en goede prijs!

Vriendelijk personeel en wat ze beloven, doen ze ook. Prima

Snel en fantastisch

Kon snel terecht voor apk en nette vriendelijke afhandeling.

Flexibel relax ongedwongen kijken en proefrijden, veel mag en niets moet.

Ik kan niet op de zaken vooruit lopen, hele kleine aanbetaling gedaan en verwacht volgende week mijn zo goed als nieuwe bolide te mogen ophalen :-) Mijn broer heeft er ook een auto gekocht en die is tot nog toe zeer tevreden over de dienstverlening.

Uitmuntende service!

Vorige week met een klein mankement aan de auto, die ik bijna een jaar geleden gekocht heb met drie maanden garantie, terug geweest naar de garage. Dit is kosteloos gerepareerd en we zijn naar huis gebracht en opgehaald. Deze service is tegenwoordig zeldzaam. CHAPEAU!! Fam. Aarts

Snel en vakkundig geholpen voor een redelijke prijs !

Prima service.

zeer goed en attent.

kreeg onverwacht een lekke band. zeer goed en snel geholpen. Kon binnen een half uurtje weer verder rijden. verder zeer net personeel en behulpzaam.

Oosterbroekweg 17

6247BN Gronsveld