Altijd goede vriendelijke ontvangst..

100pr. Tevreden...totaal niks negatiefs. Heb dit bedrijf al vaak aan familie en vrienden aanbevolen.

Goede service en vriendelijk personeel.

Altijd een vriendelijke ontvangst en een goede service.

Ontzettend tevreden!

OccasionMaastricht denkt met je mee en probeert zo de kosten voor de klant laag te houden. Ze zijn ontzettend vriendelijk en doen hun best voor je.

UITSTEKEND

GOEDE SERVICE , MOOIE AUTO`S

Toppers

Duidelijk en betrouwbaar !

Vriendelijk personeel dat meedenkt maar niet opdringerig wordt.

Ik kwam voor een lampje te laten vervangen en door hun klantvriendelijkheid in deze (was gratis) verder bij hun gekeken en informatie gewonnen om tot aankoop van een nieuwe occasion over te gaan. Wagen werd mooi afgeleverd.

Altijd top

Ik ben nu al 2 jaar klant, altijd super service, goede prijzen en snelle hulp. Aanrader

Hele vriendelijk en meedenkende medewerkers! Goede service!

Hele vriendelijk en meedenkende medewerkers! Goede service!

Geweldig!

Auto een jaar geleden hier aangeschaft en al een jaar probleemloos kunnen rijden. Gister APK keuring gehad plus grote beurt en alles was in orde. Bij deze service krijg je ook nog eens 1 jaar gratis hulp bij autopech. Top service!

Toppers

Goed advies vriendelijke personeel.

Goed en snel geholpen

Prima service!

Goede service , netjes nieuwe auto afgeleverd en snel .

Geweldige service! Prachtige auto gekocht bij hun.

Naar aanleding van mijn wensen heeft Occasion Center Maastricht een mooie auto voor mij gevonden. Scherpe prijs en uitstekende service! Ontzettend blij met mijn nieuwe auto!

Vriendelijk en deskundig

Op alle fronten fijne garage, zowel verkoop als onderhoud

Top service!

Niets op aan te merken. Helemaal goed.

De service en het contact is altijd erg prettig en persoonlijk

Je kunt altijd snel terecht, ze halen en brengen je, indien nodig en ze zijn persoonlijk, ze weten direct wie er belt en welke auto je hebt! Dat vind ik erg prettig

Vriendelijk en eerlijk ontvangen

Fijne onderhandeling goede service

Wederom top service

Goed advies waarbij meegedacht wordt met de klant. Top service!!!!

Top service

Een goed, eerlijk en betrouwbaar bedrijf. Doen wat ze zeggen, en komen hun afspraken na. Kan zich menig bedrijf een voorbeeld aan nemen.

Prima geholpen

We zijn blij met wat we hebben gekocht

Een goede zaak niks om aan te merken

Gewoon een goede zaak en altijd vriendelijk en goede service ga zo door jongens

Vanaf het begin van het bezoek tot de afhandeling zijn wij prima behandeld. Alle gemaakte afspraken zijn nagekomen en de auto werd "als nieuw" opgeleverd. Dan nog als extra een hele doos met fruit, zeer welkom in deze tijd. Kortom. prima.

Super goed

APK keuring stip op tijd gebracht en op tijd weer afgeleverd.

Es war alles sehr gut

Ich war mit dem Service sehr zufrieden

Heel netjes en correct en komen hun afspraken na

Oosterbroekweg 17

6247BN Gronsveld