Toppie

Uitstekend geholpen

Geweldig team die er altijd voor je zijn

Grote reparatie laten doorvoeren, prima uitgevoerd. Vervangend vervoer geen probleem.

Super service

Goede ervaring en een super service

Goede en een eerlijke autohandel

Aan de buitenkant is al te zien dat alles up to date is en wat belloofd is word ook nagekomen dus prima zaak

Van het eerste contact tot het einde van de reparatie is alles uitstekend. Wij zijn aanbevolen aan de werkplaats en kunnen het naar eer en geweten aanbevelen. Zeer vriendelijk personeel. De workshop neemt telefonisch contact met u op om u te vertellen wat er gerepareerd moet worden en hoeveel het zal kosten.

Lekker vlot en komen de afspraken na.

Zeer correct!

Top met alles.

Eerlijk en duidelijk prima.

Super vriendelijk

Super vriendelijk en snel geholpen. Goede service.

Aanrader!!

Vanuit Ridderkerk auto gezien bij dit bedrijf.. Telefonisch contact gehad, en de volgende ochtend met de trein naar Maastricht. Enorm leuk ontvangst waarbij de auto met grote strik erop klaarstond. Na de proefrit deal gesloten met duidelijke voorwaarden en garanties. We gaan volgend jaar zeker terug voor de apk en maken er dan gelijk dagje Maastricht van!

Betrouwbaar en goed geholpen

Ik heb er een auto gekocht, en ga er sindsdien ieder jaar op keuring. Ik ben dusver altijd met een goed gevoel weg gereden. Betrouwbare en goede service/informatie. Ik ben heel tevreden.

Apk

Kundig. Ook voor oldtimer

Uitstekende service

Apk gekeurd en auto gerepareerd. Auto is weer top in orde. Naast een goede snelle service, ook goed advies gekregen.

goed en professioneel geholpen.

Niks op aan te merken !

Prima Garage, goede Service zijn behulpzaam en vriendelijk personeel ! Je word zelfs nog thuis opgehaald en als je auto klaar is word je gebeld en dan komen ze jou thuis weer ophalen Toppie Hoor !

Vriendelijk en goed geholpen.

Op het gemak kunnen kijken. En toen heel vriendelijk en goed geholpen.

Goede en vriendelijke service

Vriendelijk ontvangen, het terug thuis brengen en ophalen is super, duidelijk verhaal over wat gedaan moest worden en goede prijs/kwaliteit verhouding. Ik raad Occasion Center Maastricht zeker aan.

Goede service altijd netjes geholpen

Prijs kwaliteit gewoon goed en het belangrijkste voor mij eerlijk

Snelle en goede service

Ik werd zoals altijd, snel en goed geholpen.

Goede service en. Vriendelijk personeel

Altijd voor hun klanten een passend aanbod. En doen alle moeite om de klant aan alle wensen te vervullen. In een woord TOP bedrijf.

goede service

je word vriendelijk ontvangenen en alles word netjes afgehandeld.

Goede service bij problemen en snelle regeling voor apk

Prima geholpen, en afspraken tot nu toe nagekomen.

Wat ik fijn vond dat wij de auto zonder problemen mee kregen, en daardoor kon mijn kennis hem nakijken wat ik als een vertrouwenspunt heb en mogen ervaren.

Was de eerste keer

goed opgevangen. Professioneel. Fijn dat je wordt gebeld als er bijzonderheden zijn die duurder uitvallen. Kans is heel groot dat mijn auto hier in onderhoud blijft. Zolang ze voor mij betrouwbaar over komen dan blijf ik. Niet iedereen heeft een dikke beurs dus hoop dat ze in de toekomst eens kunnen nadenken over evt betalingsregeling bij grote bedragen. Ik ben iig tevreden

Goede en eerlijke afhandeling

Zeer tevreden over de hele afhandeling van info tot aan de daadwerkelijke koop.

Oosterbroekweg 17

6247BN Gronsveld