Goede sirvice

Chapea, alijd goede sirvice

Super service

Auto gekocht samen met mijn man , , je word vriendelijk ontvangen . super afgeleverd met echt een super goede inspectie en zelfs de nodige dingen vervangen !!!! Wij zeggen wil je een goede auto met garantie koop deze hier !!!!

Topgarage

Altijd behulpzaam. Geven advies en bellen bij evt andere of extra kostenpost

Top!

Netjes vooraf geïnformeerd wat er vervangen moest worden.

Samen tot een resultaat komen.

Goed overleg en tot een goed resultaat komen.

Wie immer exzellenter Service

Zijn vaste klanten en zullen dat ook blijven.

Excellent experience

These guys are really professional and punctuate

Uitstekend.

Zeer goede ervaring. Ondanks dat ze druk bezet waren toch nog tijd kunnen maken voor mijn "reparaties". Daarmee dan ook erg goed geholpen!

Altijd fijn vriendelijk en correct

Een hele fijne eerlijk garage...

Apk en kleine beurt

Heb kunnen wachten met een kopje koffie totdat de auto klaar was. Vriendelijk, behulpzaam en betaalbaar.

Goede service en direct geholpen

Uitstekende service

Super service vriendelijke personeel vakmannen

Service eerlijk en weinig woorden. Klaar terwijl u wacht.

Service eerlijk en weinig woorden. Klaar terwijl u wacht.

Zoals altijd top service!

Vriendelijk en uiterst bekwaam personeel die goed naar de klant luisteren! Prijs- kwaliteit ook altijd top... wij zijn erg blij ermee, hier nog nooit een negatieve ervaring gehad!

Vlotte en vriendelijke service

Goede communicatie en overleg, ik werd gebeld om te bespreken wat er precies nodig was voor mijn auto en er werd mee nagedacht om ook meteen een APK te doen. Ik werd vriendelijk onthaald en ben tevreden!

Snelle en goede service voor de APK van mijn auto. Prijsvergelijk in omgeving de goedkoopste aanbieder.

Uitstekend geholpen!

Afgelopen periode een nieuwe auto gekocht bij Occasion Center Maastricht en ik ben uitstekend geholpen! Geen enkele vraag was te veel en zelfs bepaalde onzekerheden die nog na de koop ontstonden waren netjes en keurig beantwoord. De auto word dit weekend opgeleverd, maar tot heden ben ik zeer tevreden!

Goede kwaliteit-prijsverhouding

Ben goed geholpen en denken ook met de klant mee.

Auto grote beurt en apk

Gister goed geholpen zijn heel tevreden

service is top.

Directe hulp, geweldige service,

Gewleldig

Je word altijd vriendelijk ontvangen.Reparatie's aan je auto worden vakkundig opgelost,ik raad occassion center aan.

Topgarage

Altijd klaar voor advies. Zeer vriendelijk personeel. Bij bijzonderheden altijd een belletje. Zeer professioneel

korrekt, duidelijk, vriendelijk, snel.

KORREKT, DUIDELIJK, DESKUNDIG, VRIENDELIJK, SNEL.

Prima service, houden zich aan de afspraak.

Prima service, houden zich aan de afspraak.

zeer geweldig

zeer goed geholpen