Geweldig geholpen !

Ben inmiddels geweest voor een APK en een grote/ kleine beurt en kon wachten op mijn auto, verder prima Garage !

Prima Service zoals altijd

Top.

goed en snel

wordt goed en snel geholpen

Zeer goed service, duidelijk en helder.

Auto voor een grote beurt weggebracht. zeer tevreden en duidelijk gecommuniceerd wat zij gedaan hebben. zeer vriendelijk van aard.

Snelle en goede service voor onderhoud en apk

Zeer goed en fijn geholpen!

Mooie auto gekocht en met goede hulp van de verkoper en top service! Vriendelijke personeel.

Warm welkom, uitstekende service

Vriendelijk personeel. Goed geholpen. Alles netjes in orde.

Gewoon geweldig

Direct geholpen. Geen wachten. Deskundigheid en goed advies.

Snel geholpen

Altijd top geregeld

Vriendelijk personeel Goede service hoeven maar te bellen en staan meteen klaar voor ons Zeker een aanrader

Top service

Een garage waar je vriendelijke behandeld wordt door vakkundige mensen. Daar hebben zij een prima service en zij niet "verkoop" belust. Kortom een aanrader!!

Snel en correct geholpen

Super goed en zoals altijd, geen onnodige dingen

:-)

Prima !

APK en oderhoud laten doen. De auto kan er weer een jaartje tegen aan. Ben al een paar jaar klant bij Occasion Center Maastricht, correct en altijd eerlijk qua kosten. Vakkundig en vriendelijk.

Perfecte service en betrouwbaar

Al jaren lang bestaat er geen twijfel, altijd zeer goed geholpen, prima uitleg en constant dezelfde uitstekende service!

goede ervaring ,nette mensen

Ze adviseren goed zijn behulpzaam en maken de auto perfect. Kom al jaren bij deze jongens en leveren gewoon goed werk ,of het nu is voor een beurt of reparatie je wordt altijd op de hoogte gesteld van de kostprijs dus je komt nooit voor een verassing te staan. Als moet brengen ze je netjes thuis en halen je weer op.

Geweldig, behulpzaam, vriendelijk, topbedrijf

Ik hebt me nieuwe auto hier gekocht, Werd goed ingelicht over alles, goed geholpen!!!wat een top verkoopt auto garage bedrijf!!!!, kan it iedereen aanraden

Top service voor een mild prijsje!

Zoals altijd duidelijk, snel en professioneel. Ze luisteren goed naar wat je wilt, geen poespas... wij zijn uiterst tevreden en zullen hier nog vele jaren blijven komen!

Alles volgens afspraak.

Prima en netjes geregeld.

Super fijn geholpen

Zeer fijn geholpen bij deze garage. Klantvriendelijk en eerlijk

Er word goed werk geleverd,nette afhandeling En zeer klantvriendelijk!

Goede en snelle service

Goede en snelle service zoals altijd

Super bedankt

Goed en snel heel vriendelijk

Top service!

Top werk gedaan alweer! Ik ben helemaal tevreden.

Denken altijd in oplossingen, helder , eerlijk, duidelijk, en vriendelijk.. !!!

Top als altijd..

Oosterbroekweg 17