Toppers

Toppers

TOP..

Altijd correct behandeld...goede service...een eerlijk vriendelijke garage

top bedrijd

zeer klant vriendelijk helpen echt super goed

Altijd tevreden

Professioneel en goed verzorgd uitziend bedrijf.

We zijn keurig te woord gestaan en geholpen. De medewerker nam ook goed de tijd om ons te helpen.

Fijne en betrouwbare garage

Ik kom hier al een aantal jaar met twee auto’s. Inmiddels al enkele reparaties gehad. Van de medewerkers krijg ik altijd goed advies en ze zijn duidelijk in wat de reparatie kost. De kosten zijn t.o.v. andere garages als goed te noemen! Tijdens de APK de mogelijkheid om te wachten met een kopje koffie. Kortom, fijne garage waar ik in goed vertrouwen naar toe ga.

blijf hier zeker terugkomen!

prima service vakkundig personeel een aanrader !!

Zeer Tevreden!

Klantvriendelijk en Goede service. Grote beurt, apk, en wat andere zaken voor een nette prijs. Prima communicatie altijd.

Altijd goed

Vriendelijke mannen. Bellen altijd voor toestemming. Komen afspraken na

Ben zeer tevreden!

Ben zeer tevreden. Snelle service en goede hospitality. APK verliep prima, 2 achterlichtjes kentekenplaat hebben ze ook direct vervangen.

Vakkundig snel en zeer gastvrij

Voor een apk gegaan waarbij het een en ander moest worden uitgevoerd. De werkzaamheden zijn snel en niet te duur uitgevoerd.

Klantgericht en -vriendelijk

Snel, duidelijk flexibel en meedenkend werk.

Snelle en duidelijke communicatie. Goede service

Reeds de nodige onderhouds beurten laten uitvoeren en nu nieuwe wagen aangekocht.

Snel en houden zich goed aan de afspraak!

Kundig en prima service

Kom er al jaren voor onderhoud, banden enz aan mijn hybride auto's. Moderne apparatuur, kundige medewerkers. Duidelijke afspraken. Goede en eerlijke prijzen. Kortom top service!

Professioneel personeel,klantvriendelijkheid en goede prijs en kwaliteit. De beste auto garage !

Zeer snel geholpen

Top service

Altijd de beste service en goede kwaliteit en prijs

Geweldige service

Deskundig advies deskundig werk geleverd uiterst klantvriendelijk

Klantvriendelijk en deskundig

Bij veel dealers krijg je je niet eens een hallo,kaat staan dar je gehilpen wordt! Bij occasioncenter Maastricht wordt je begroet,krijg je deskundige en vriendelijke hulp en krijg je een eerlijke prijs! Kortom een absolute aanrader!!!

Zeer goede service

Goede service en vriendelijk

Ze gaan tot het uiterste om behulpzaam te zijn!

Super positief.

Goed en snel

Apk laten uitvoeren, Snel en goed gedaan en de puntjes die er waren meteen(in overleg) opgepakt.

Vlotte afhandeling.

Een telefoontje en alles werd geregeld.

Fantastisch!

Zoek je een garage waar service en vakmanschap boven aan de lijst staan? Dan ben je bij occasion center maastricht aan het juiste adres. Super aardige vakmensen met oog voor de klant, eerlijke prijzen en top advies. Wij komen er al jaren voor aankoop en onderhoud van onze auto's en zullen dat ook zeker blijven doen.

Oosterbroekweg 17

6247BN Gronsveld