goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een top berdrijf denken mee met de klant\r\nEn staan altijd voor je klaar\r\nGoede service\r\nEn ....heel vriendelijk personeel😉

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf In Januari een auto gekocht bij dit autobedrijf. \r\nBij aankomst correct te woord gestaan door de eigenaar van het bedrijf.\r\nHuidige auto konden we inruilen en het werd een nette deal.\r\n\r\nAuto stond op de afleverdata netjes gereed en de afspraken waren nagekomen met betrekking tot afleveringsbeurt en 2 banden vervangen. \r\n\r\n\r\n\r\n
  • Reden bezoek Aanschaf gebruikte auto

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik ben meer dan tevreden met mijn auto die ik bij ELRO Autos\'s heb kunnen kopen. Nog belangrijker de uitstekende service die mij ook na aankoop nog steeds geboden wordt. Als voorbeeld; korte tijd na aankoop merkte ik op dat er vocht in mijn achterlicht zat. Na dit te hebben aangegeven, kon ik direct langskomen en is mijn achterlicht kosteloos vervangen! Super! Betrouwbaar bedrijf met een luisterend oor voor mijn wensen!
  • Reden bezoek Aanschaf nieuwe auto

Nijverheidsweg 11