Top geholpen

Eerlijk bedrijf en fijne en goede/snelle afhandeling

Super service

Zeer meedenkend, weet wat de klant wilt.

Super contact, snelle afspraken

Zeer leuke ontvangst, proefrit was meteen geregeld en alles was prima. Daarna snel tot een goede deal gekomen gekomen, Nette garantie erbij . Kei blij als koper een AANRADER!!

Geweldig geholpen

Heb hier al meerdere auto's gekocht en zal dat altijd hier blijven doen!! Bedankt nogmaals voor de top services mannen ,ga zo door!!

Super bedrijf

Ik had een zoekopdracht uitstaan bij deze toppers voor een bedrijfswagen. Deze was binnen een paar dagen gevonden. Al jaren lang klant hier en het is een top bedrijf!!

Mooi en net bedrijf

Mooie auto gekocht, met weinig kilometers. we mochten hem zelfs in de avond ophalen

Super service

Netjes geholpen en een zeer nette auto gekocht bij dit bedrijf

super service

Goed ontvangen en fijn geholpen, goed meegedacht over de opties, onwijs blij met de service

goede service

Hele mooie auto hier gekocht, zeer netjes geholpen en een fijne afhandeling.

zeer goed geadviseerd

Ik kocht hier een keurig nette wagen bij dit keurig nette bedrijf. Auto was helemaal rijdt klaar dus mocht hem gelijk meenemen! ik beveel iedereen dit bedrijf aan.

Zeer flexibel en super service

Wij mochten hier een zeer nette auto kopen op vrijdag avond. We zijn erg prettig geholpen en kregen een nette prijs voor onze oude auto

Top service

Geweldig geholpen door dit bedrijf!

Super geholpen erg betrouwbaar

Mijn ervaring was echt super met dit bedrijf! zal hier ook klant blijven met onderhoud van mijn nieuw gekocht auto! Jessie bedankt voor de goede service

Very good company

i bougth a very nice car at this shop!

Betrouwbaar voor onderhoud

Al jaren klant met mijn auto voor onderhoud. Zeer fijn bedrijf

Fijne auto gekocht

Heel net bedrijf en zal hier de auto ook in onderhoud houden

Zeer goed en net bedrijf

Hele mooie auto gekocht, zal hier gelijk mijn auto in onderhoud houden

Prima bedrijf alles volgens afspraak

Ik heb een Renault Kangoo bij jullie gekocht,die keurig bij mij thuis afgeleverd is,ben zeer tevreden over dit bedrijf , goede service alles zoals het hoort.grtRuud Bettink

Heel goed en snel geholpen! Super bedankt!!

Vriendelijk en netjes

Hele mooie scooter gekocht! Dit bedrijf is erg behulpzaam en de garage is netjes!

Erg goed geholpen met de aankoop van mijn nieuwe auto

Zeer net bedrijf

Ik heb hier een mooie Mini mogen kopen, ben zeer goed geholpen met de aankoop en afhandeling!

Super goed!!

Geweldige service heeft dit bedrijf ons verleend!

Nette service en afhandeling

Keurig onderhouden auto. Goede prijs voor mijn oude gekregen.

Betrouwbaar bedrijf

Super goede service, gezellig personeel en zeer nette werkplaats

Griendstraat 29

2921 LA Krimpen aan de ijssel