Mooi bedrijf

Zeer klantvriendelijk en een snelle service

Super fijn bedrijf

Kia Sportage gekocht! We werden netjes ontvangen met koffie en thee. Er werd niet opdringerig gedaan we konden gewoon rustig kijken. Prijs/kwaliteit is prima. Nette en rustige man. prima ervaring

Uitmuntende service

Zeer prettig contact gehad met Eddy bij interesse in een auto en inruil. Bij binnenkomst heel vriendelijk ontvangen en merk gelijk dat het een ervaren, professioneel en vertrouwend bedrijf is. Ik heb er een hele goede ervaring aan overgehouden en zou zeker aanbevelen!!

super goed bedrijf

Vriendelijke mensen, koop snel gesloten. juiste prijs voor auto

Super bedrijf

Goede service fijn personeel. Mijn auto is hier altijd in goede handen! Nu een mooie nieuwe hier kunnen kopen!

Leuk bedrijf

Alles is snel geregeld en een goede/mooie auto gekocht!

Top bedrijf!

Vriendelijke personeel, goede koffie mooie auto gekocht en goede inruil prijs!

Net bedrijf

zeer fijn geholpen en de service was TOP!!

Super service!

Voor de 1e keer een auto hier gekocht en super tevreden met de service en vriendelijkheid. Zeker een aanrader!!

Keurig geholpen

fijne service en goed bedrijf

Betrouwbaar autobedrijf

Super service echt een top bedrijf

Vriendelijke medewerkers

Heel erg fijn geholpen met de aankoop van onze nieuwe auto

Super bedrijf

Keurig geholpen alles volgens afspraak geregeld!

Rooy doet wat hij beloofd

Komen goed hun afspraken na

Top service

Zeer goed bedrijf regelen alles netjes en zijn heel klantvriendelijk

Uitstekend Autobedrijf

Zeer goede communicatie,eerlijke prijzen zowel voor een auto als voor onderhoud. Een zeer prettig bedrijf om zaken mee te doen vanwege de transparantie

super bedrijf

zeer goed geholpen

Denken mee en zijn heel oplossing gericht

Half mei hier een auto gekocht.(zonder garantie) Na 1,5 week kwamen er problemen. Ik heb de auto naar de dealer bij ons gebracht voor diagnose daaruit kwam een kostenplaatje, deze heb ik met de verkoper besproken en hij zei meteen dat hij met een oplossing zou komen. Het probleem mocht verholpen worden bij de dealer en alles is geheel naar tevredenheid opgelost! Wou zullen deze garage ook zeker aanraden aan familie en vrienden! En we zouden zo onze volgende auto weer kopen bij deze garage! Super goede en snelle service vanuit de verkoper!

vriendelijke bedrijf

we zijn vriendelijk aangesproken zeer netjes geholpen

Zeer goed geholpen

Mooie auto en een goede service. Erg blij met me auto!

Fijne ervaring erg klant vriendelijke

Dit bedrijf is zeer goed en vooral klant vriendelijk. Ik mocht zelfs de auto op zondag ophalen!! Echt een aanrader!

Top bedrijf

Al vaker auto's hier gekocht echt een aanrader. goede service en net bedrijf!

Kwaliteit en vertrouwen, dat laat zich zien!

Op zoek naar een Hyundai I20 voor de zoon van mijn zwager. We kwamen via de site Gaspedaal uit bij autobedrijf E.J. Rooy in Krimpen a/d IJssel. Een mooie I20 scherp geprijsd en uitgerust met veel opties. Het geheel werd duidelijk getoond. Het eerste telefonisch contact verliep vriendelijk en de auto werd goed omschreven, ook in de historie. We hadden niets in te ruilen. De prijs was goed en op mijn vraag of hij er ook 4 nieuwe zwarte velgen voor de winterbanden aankomende winter er bij kon leveren was de koop dichtbij. De auto zou nog worden gepoetst, al was dat in een eerder stadium ook al uitgevoerd. Auto ook nog op de brug waarna Eddie Rooy nog even kwam vertellen hoe het bandenprofiel er aan toe was als ook de remblokken die op 80% werden gewaardeerd. Mijn zwager wilde liever niet de 200 km afleggen voor een testrit. En zo kochten we de auto op 200 km afstand zonder deze te hebben gezien van dichtbij. Het goede gevoel gaf de doorslag. Netjes afgeleverd voor de deur in Oldenzaal met een onderhoudsbeurt en met een verzekerde garantie van een half jaar! Jazeker Eddie, je hebt het meer dan waar gemaakt waarvoor onze dank! Een autobedrijf waar je op kunt vertrouwen, overduidelijk!

Super bedrijf

Al jaren klant. Met onderhoud en auto's super bedrijf echt een aanrader!

Super net bedrijf

Alles is soepel verlopen! echt een aanrader!

Griendstraat 29

2921 LA Krimpen aan de ijssel