Lang geduurd, maar veel geleerd!
Serkan is een heel bevlogen, vriendelijke en gezellige rijleraar. Ik heb een hele lange tijd rijles gehad, doordat ik veel moeite heb met automatiseren en aandacht verdelen. We hebben dus veel meegemaakt in die lange tijd. Van een kat die ik met 60 km p u bijna doodreed tot out gaan tijdens rijden en kotsend langs de snelweg staan, omdat ik buikgriep had opgelopen. Door zijn uitzonderlijke reactievermogen en doordat hij altijd weet de rust te bewaren, heeft hij denk ik mijn leven gered in die situatie’ hahah
Ik heb Serkan leren kennen als iemand die niet zo is van het positieve bekrachtigen. Dat moet wel bij je passen. Maar toen ik dit met hem besprak, zag ik dat hij ook op zichzelf reflecteert en is hij meer complimenten is gaan geven. Ondanks het boze oog haha.
Hij gaat echt door het vuur voor zijn leerlingen. Hij probeert altijd in te gaan op je wensen, maar is ook eerlijk als hij ziet dat je er nog niet aan toe bent om af te rijden. Je kan vertrouwen op zijn jarenlange ervaring en oordeel. Hij is betrouwbaar, komt zijn afspraken na, komt op tijd en doet moeite voor je. Toen ik was gezakt, heeft hij ervoor kunnen zorgen dat ik eerder kon afrijden dat de gebruikelijke wachttijd. De herkansing kon ik al na 3 weken doen i.p.v. drie maanden. Ik heb veel respect voor hoe hard Serkan werkt en ik ben hem heel dankbaar voor alles wat hij mij heeft geleerd en voor de gezelligheid in de auto! Naast een goede rijleraar vind ik hem een goed mens! Ik wens anderen veel succes met rijden!