Mijn ervaring bij rijschool Easydriving was top. Na lang gedaan te hebben over me theorie omdat ik laks was haalde ik me theorie na 3x. Vervolgens ben ik er gelijk achteraan gegaan en kwam ik bij Ugur terecht. Ugur voelde aan als mijn grote broer die mij alles altijd eerlijk vertelde, wat ik goed deed en wat beter kon. Na 3 maanden gelest te hebben had ik mijn examen vandaag waarna het spannend werd in de les er naar toe omdat ik nog wat foutjes maakte. Tijdens mijn examen heb ik geen moment van stress gehad omdat ik Ugur's stem in me oor hoorde bij bepaalde situaties. Ik ga hem en de rijlessen heel erg missen maar ik ben blij dat ik op 18 jarige leeftijd beschik over me rode pasje nu.

Vriendelijk, realistisch en goede begeleiding

Werd goed begeleid en Ugur was altijd super vriendelijk. Hij geeft ook een realistisch kijk op hoeveel lessen iemand nodig heeft. In 1x geslaagd!

Fijne en leerzame lessen

Op latere leeftijd begonnen met rijlessen. Het rijden vond ik zeker in het begin spannend en ik was vooral veel bezig met nadenken ipv doen. De instructies en lessen van Redouane waren echter goed en duidelijk. Redouane is streng, maar eerlijk. Dat was bij tijd en wijle ook nodig. Daarnaast is Redouane ook gewoon een gezellige gesprekspartner! Het kostte wat tijd en moeite maar na goede coaching en lessen ben ik uiteindelijk geslaagd! Dank voor de lessen!

GEWELDIG

Ik heb mijn lessen gehad van Redouane en echt ontzettend veel geleerd. Het is een hele aardige instructeur die recht voor zijn raap is, maar ook een goed gevoel voor humor heeft. Ik kwam eerst van een andere rijschool vandaan en was 2 keer gezakt. Nu weet ik waarom. Ik had niets geleerd daar. Bij Redouane was dat wel anders! Ik heb veel ervaring door hem opgedaan en deed daardoor dan ook fluitend mijn examen. Redouane bedankt voor alles! Ik heb veel geleerd van je maar ook veel gelachen met je. Deze rijschool is een echte aanrader. Vraag Redouane en je zit helemaal gebakken.

In een keer geslaagd

Kwam zonder enige ervaring in een auto bij easydriving, en ben gemakkelijk geslaagd. Ze leren je alles wat je nodig hebt van A tot Z om te slagen, en dit ook op een geduldige manier. Ze leggen je alles zo vaak uit als je nodig hebt. Zeker weten een aanrader!

Zeer aanbevolen!

In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs, met dank aan Ugur. Zijn lessen zijn educatief, maar ook gezellig wanneer dat kan. Een prettige manier om auto te leren rijden!

Eén keer geslaagd!

In één keer mijn rijbewijs gehaald met rijinstructeur Mohammed. Altijd vriendelijk, duidelijk en professioneel in de omgang. De goede reviews van Verkeersschool Easydriving liegen er niet om!

Voor wie echt wilt leren motorrijden!!!

Moet je bij Easydriving en Specifiek Serkan zijn. Zijn manier van les geven in combinatie met de benodigde humor maakt dat je op een plezierige en vooral leerzame manier de motor en het rijden ervan leert kennen. Ik heb de beide delen van de motorrijbewijs in 1 keer behaald, mede door de goede uitleg hiervan. Er wordt echt aandacht aan jouw leerproces besteedt, en daardoor je zelfvertrouwen in het motorrijden toeneemt. Kortom wil jij jezelf in de toekomst een motorrijd(st)er noemen, ga dan naar Easydriving. Een echte aanrader!

Serkan is een absolute topper, die je met veel geduld en humor opleidt tot een veilige en zelfverzekerde weggebruiker. Bedankt Serkan!

Super les gehad in 1 keer geslaagd

Ik heb hele goeie rijlessen gehad van Redouane. Hij gaf rustig en duidelijk les. Alles werd goed uitgelegd en uit eindelijk ben ik ook in 1 keer geslaagd. Echt een aanrader!

Super!

Serkan heeft mij goed geholpen, rijbewijs behaald! Echt een aanrader :)

Top rijschool!

Ik had al veel lessen gehad bij andere rijscholen & rijexamens gefaald, en kwam bij Easydriving om juist bepaalde gewoontes af te leren. Ik ben enorm geholpen met 10 lessen. Ik heb bij Easydriving in 1x mn BNOR-examen gehaald. Top rijschool, met veel geduld! Zeer dankbaar !!!

Geweldig!

Mijn ervaring bij rijschool Easydriving was geweldig. De lessen waren zeer makkelijk te volgen en de feedback was altijd top! Prijs/kwaliteit verhouding valt ook zeker niet over te klagen. Al in al mijn ervaring met rij-instructeur Emrah en rijschool Easydriving was geweldig en zeker aan te raden!

Lang geduurd, maar veel geleerd!

Serkan is een heel bevlogen, vriendelijke en gezellige rijleraar. Ik heb een hele lange tijd rijles gehad, doordat ik veel moeite heb met automatiseren en aandacht verdelen. We hebben dus veel meegemaakt in die lange tijd. Van een kat die ik met 60 km p u bijna doodreed tot out gaan tijdens rijden en kotsend langs de snelweg staan, omdat ik buikgriep had opgelopen. Door zijn uitzonderlijke reactievermogen en doordat hij altijd weet de rust te bewaren, heeft hij denk ik mijn leven gered in die situatie’ hahah Ik heb Serkan leren kennen als iemand die niet zo is van het positieve bekrachtigen. Dat moet wel bij je passen. Maar toen ik dit met hem besprak, zag ik dat hij ook op zichzelf reflecteert en is hij meer complimenten is gaan geven. Ondanks het boze oog haha. Hij gaat echt door het vuur voor zijn leerlingen. Hij probeert altijd in te gaan op je wensen, maar is ook eerlijk als hij ziet dat je er nog niet aan toe bent om af te rijden. Je kan vertrouwen op zijn jarenlange ervaring en oordeel. Hij is betrouwbaar, komt zijn afspraken na, komt op tijd en doet moeite voor je. Toen ik was gezakt, heeft hij ervoor kunnen zorgen dat ik eerder kon afrijden dat de gebruikelijke wachttijd. De herkansing kon ik al na 3 weken doen i.p.v. drie maanden. Ik heb veel respect voor hoe hard Serkan werkt en ik ben hem heel dankbaar voor alles wat hij mij heeft geleerd en voor de gezelligheid in de auto! Naast een goede rijleraar vind ik hem een goed mens! Ik wens anderen veel succes met rijden!

Mijn ervaring met Verkeersschool Easydriving is uiterst positief.

Het auto rijden ging me niet altijd makkelijk af, maar door mijn instructeur ben ik dusdanig goed klaargestoomd voor het praktijkexamen dat ik toch in één keer geslaagd ben.

Erg fijne reisschool!

In het begin van vond ik het erg spannend om voor het eerst te gaan rijden en was ik soms wat gestrest. Gelukkig, was de rij-instructeur altijd super rustig en nam hij altijd de tijd voor je, zodat je daadwerkelijk vooruitgang maakt. Uiteindelijk ben ik met alles in 1 keer geslaagd. Ik kan de rijschool erg aanbevelen!

Serkan maakt de hervaring super leuk!

Geslaagd in een keer!! Bedankt Serkan voor jou geduld, tips en gezelligheid.

Hele fijne rijschool, maar vooral een top instructeur

Ik heb onlangs mijn rijbewijs gehaald bij Easydriving. Dankzij de top begeleiding van mijn instructeur, Mohamed, ben ik in één keer voor alles geslaagd. Hij heeft een fijne manier van lesgeven; hij is heel geduldig en geeft goede tips. Zijn feedback was altijd duidelijk en hielp me om zelfverzekerd achter het stuur te zitten, ook al was ik als eerst super bang om te rijden, Mohamed had altijd vertrouwen in mij . Ik raad Easydriving echt aan aan iedereen die zijn rijbewijs wil halen. Je zult geen spijt krijgen van de keuze voor deze rijschool en vooral niet van Mohamed als instructeur!

Met Easydriving wordt in een keer slagen een stuk makkelijker!

Dankzij topinstructeur Serkan in een keer geslaagd! In ongeveer 35 lessen stapsgewijs goed leren rijden. Raad deze rijschool zeker aan.

Flexible and Effective

I passed my driving test on the first attempt, thanks to EasyDriving and my instructor, Serkan. He did a great job keeping me focused and sharp throughout the lessons. My schedule wasn’t the easiest to work with due to my job, but Serkan was flexible, and we found a way to make it work. I recommend EasyDriving to anyone looking for a supportive and effective driving school!

Een hele goeie ervaring

Een goeie instructeur die je pas laat examineren als hij ziet dat je er echt klaar voor bent

Heel aangenaam

Redouane was altijd heel geduldig in de auto en streng waar nodig! Maar hij maakte er altijd een gezellige tijd van!

Na veel moeite toch mijn motorrijbenwijs gehaald, met steun en hulp van Serkan. Super goede rij-instructeur die geduld heeft en je veel leert in een korte tijd.

In één keer Geslaagd voor m'n rijbewijs!! Zo blij mee en Ugur zo dankbaar voor! De gezellige rijlessen en fijne manier van feedback geven, en extra credits voor de flexibiliteit en mogelijkheid om mijn kleine jongen mee te nemen in de rijlessen. Ugur, je bent echt een topper!!!!!!

Goede rijlessen waarbij je alles leert

Er wordt de tijd voor je genomen. Er zit een goede opbouw in de lessen waardoor je alles stap voor stap leert. Ik mocht altijd fouten maken en daar leer je veel van.

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag