Ik vond het zeer goede en leuke rijschool. Tijdens te lessen kreeg je goede feedback wat goed en niet goed ging. Het was niet altijd serieus, wat ik wel fijn vind, want jou ook van lachen tussendoor. Ik zou zeker deze rijschool aanbevelen.

Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald, in de lessen werd alles duidelijk uitgelegd en het was ook altijd erg gezellig.

Really happy.

Best instructor (Ugur) and best driving school. They helped me very much with finding exams as soon as possible. Happy to pass my exam.

Kwaliteit gegarandeerd

Dit is de 2e keer dat ik bij EasyDriving mijn rijbewijs behaald heb. Eerst voor de auto en nu voor de motor. Ik had dit keer een andere instructeur dan voor de auto, maar het niveau was nog steeds uitstekend. Ze brengen je naar een hoog niveau, zodat een examen lekker soepel verloopt. Verder hoef je je bij EasyDriving ook geen zorgen te maken. Op het moment dat ze jou nemen als leerling zullen zij er alles aan doen om jou klaar te stomen voor het examen! Kortom, 100% aan te raden.

Zojuist geslaagd voor voor het A rijbewijs samen met mijn medeleerling Redouan. Ik heb vanaf mijn proefles tot het slagen Easydriving en vooral Emrah zeer fijn ervaren. Een jongeman die geduldig en vakbekwaam uitleg geeft over veilig deelname aan het verkeer op de motor. Ik raad eenieder die een fijne rijschool zoekt om een proefles te nemen bij Easydriving. Via deze weg wil ik Emrah nogmaals danken voor het hele traject.

Super goed les gehad!!

Super fijne lessen en in 1 keer geslaagd!!

Goede ervaring

Hele aardige instructeur, alles wordt goed uitgelegd. In 1x geslaagd!

Emrah is een geweldige instructeur

Emrah is een hele goede instructeur, hij is ook nog eens erg grappig en hij heeft me alles geleerd waardoor ik in 1 keer ben geslaagd.

Helemaal top

Duidelijke uitleg en ook nog eens gezellig. Ik ben in een keer geslaagd.

Leuke les en in een keer geslaagd

Leuke les

Leuke ervaring en gezellig

Ik ben vandaag geslaagd voor mijn scooterrijbewijs met dank aan emrah, super goeie rij instructeur. Hij legt goed uit en leert je goed de examenroute zodat je een hoge slagingskans hebt!

Topervaring

Echt een top ervaring. Ik heb les gehad van Ugur. Hij is super bekwaam, professioneel en gezellig. Leuke gesprekken wanneer dat even kan. Maar vooral veel stilte en ruimte om je goed te concentreren wanneer dat nodig is. En op elke vraag die je stelt krijg je een duidelijk antwoord en uitleg. Eigenlijk alles wat je nodig hebt om goed te leren rijden en uiteindelijk je rijbewijs te halen. Hij gaat all the way voor zijn leerlingen en is erg geduldig. Hij is ook punctueel en eerlijk! Dat kon ik echt waarderen. Ik ben blij dat ik deze rijschool heb gevonden!

Toppers

Wat heb ik veel geleerd van mijn lieve, duidelijke instructeur. Ik heb mijn rijbewijs binnen!! Wat ga ik mijn instructeur missen en wat heeft hij veel geduld gehad met mij! Top rijschool, een echte aanrader!!

Serkan is een superrelaxte docent

Ik vond easydriving en de lessen van serkan super. Hij is heel rustig, maar ook strenger als dat nodig is. Hij was heel flexibel met het inplannen van lessen en wat je in die lessen wilt doen. Kan het iedereen aanraden!

Super rijschool!

Vandaag mijn rijbewijs gehaald, altijd super goede en gezellige rijlessen gehad! Echt een aanrader.

Professioneel!!

Ik was niet de makkelijkste leerling maar mijn instructor Emrah was heel profesioneel. Hij heeft me geholpen met de dingen die ik lastig vond. Ik voelde me erg op mijn gemak bij hem. Ik raad iedereen easydriving aan en vooral Emrah mijn instructor.

Geweldig!

Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs dankzij Easydriving! Een top rijschool met veel persoonlijke aandacht en hulp. Ik kwam zelf van een andere rijschool en werd heel goed opgevangen door mijn instructeur Ugur. Ik kende Ugur al een beetje, omdat mijn vriend ook bij hem heeft gereden en zeer positief was. Ook ik ben erg positief over Ugur en over de rijschool, het verschil was duidelijk te merken met de rijschool waarbij ik eerst zat. De rijlessen waren altijd gezellig en bleef het daarnaast ook serieus. Ook kon het examen heel snel worden aangevraagd en maakte mijn instructeur genoeg tijd voor mij vrij om te lessen. Een top rijschool & een top rijinstructeur! :)

Top rijschool en aanrader

Ik ben niet gouw tevreden maar ik had het écht naar mijn zin de leermeester EMRAH recht door zee als je het goed doet hoor je hem maar als je wat fout doet dan legt hij het duidelijk uit echt en aanrader top écht blij rijbewijs gehaald dank je wel top rijschool

Hoe ik Easydriving omschrijf: Flexibel, Begrip, Betrouwbaar advies

Bij EasyDriving kan je rekenen op echte kwaliteit met een gezonde portie gezelligheid! Emrah en Ugur waren mijn rijinstructeurs. Wanneer je nog een beetje onervaren bent op het begin, word je van A tot Z meegenomen in wat je moet doen. Ugur nam mij geduldig mee in het gehele proces: van koppeling indrukken, schakelen en remmen. En altijd duidelijk in zijn uitleg. Wanneer hij merkt dat je meer aan kan, word je ook uitgedaagd om meer te doen. Soms maak je dan meer fouten omdat je overweldigd wordt, maar hij is er altijd om je op te vangen. Ondanks dat hij je altijd zal helpen, grijpt hij niet te veel in, maar laat hij jou zelf nadenken over wat hoe je iets oplost. Doordat je deze fouten zelf maakt en zelf leert op te lossen, leer je het enorm snel. Na een paar lessen werd ik steeds meer ervaren en voelde ik mij zelfverzekerd in de auto. Dit is te danken aan de geweldige manier van leren van Ugur. Hij geeft je het gevoel alsof jij de controle hebt. Bij EasyDriving krijg je het gehele plaatje, maar als je ergens een zwakke plek hebt, wordt daar ook veel aandacht aan besteedt. Zo had ik bijvoorbeeld moeite met fileparkeren. Dan besteden we daar ook extra tijd aan in een les. Elke les werd aangepast aan mijn persoonlijke behoeftes en wensen. Ugur had goede adviezen over hoeveel lessen ik nog moet inplannen, of een tussentijdse toets handig is en wanneer ik het beste mijn examen af kan nemen. Hij laat je niet absurd veel rijden om geld binnen te harken, maar zorgt voor de perfecte hoeveelheid die jij nodig hebt. Hij vraagt daarnaast ook gewoon naar hoe jij het voor je ziet en of je het financieel wel aan kan en past daarop zijn adviezen aan. Ugur is een gedreven, begripvol en gepassioneerd persoon. Hij zorgt ervoor dat jij meer kan rijden als jij dat wil ook al moet hij daarvoor zijn eigen vrije tijd opofferen. Hij is heel flexibel in zijn planning. Als iets even misgaat qua tijd, locatie of datum, verplaatst hij het zonder moeilijk te doen. Bedankt hiervoor Ugur!

“Gewoon perfect”

Heb met veel plezier mij motorrijlessen gevolgd Goede en gezellige instructeur (emrah) In voor een geintje Neemt de tijd voor je Legt het duidelijk en goed uit en doet het evt voor Allebij de examens in 1 x gehaald Dat zegt genoeg

Ik raad Ugur en deze rijschool zeker aan!

Afgelopen maanden heb ik rijles gekregen van Ugur en vond het echt super! Een aantal jaar geleden heb ik een hele slechte ervaring gehad met een andere rijschool, en was dus best huiverig om weer te gaan beginnen met rijlessen. Ugur heeft me echt top begeleid naar mijn examen, hij is rustig, duidelijk, eerlijk, bekwaam, gezellig en enorm empathisch naar zijn leerlingen! Er wordt goed aandacht besteed aan een realistisch en persoonlijk plan (wat heb je nodig). Verder zijn ze flexibel naar jou en zelf erg netjes met afspraken. Ik raad Ugur en deze rijschool zeker aan!

Heel positief, in 1x geslaagd, geen standaard student

Ik was geen standaard student die zonder ervaring begon, maar met een rijbewijs in het buitenland opzak, was ik opzoek naar de rijschool die mij vertrouwen zou geven dat ik ook in het drukke Nederlandse verkeer kon rijden. Die heb ik bij Easydriving zeker gevonden. Vanaf het eerste telefonische gesprek, tot aan mijn eind examen waren de instructeurs professioneel, vriendelijk, begrijpend, eerlijk en heel flexibel. Rijlessen werden voorbereid met wat ik als student nodig had, en eerlijke opbouwende feedback werd gegeven. Aan het eind van elke les kreeg ik een terugkoppeling hoe het gegaan was, wat er nog verbeterd kon worden en hoe we dat gingen aanpakken. Het was een erg fijn proces & een goede leerschool. Ik zou Easydriving aanraden aan serieuze studenten, die goed willen leren rijden en er bereid voor zijn om te werken; want dan krijg je er bij deze rijschool zeer veel voor terug; gezellig en goede opbouwende rijlessen. Ohja, en natuurlijke een rijbewijs, in 1x gehaald in mijn geval! :)

BESTE RIJSCHOOL VAN NEDERLAND!!!

Dames en heren zijn jullie nou toevallig opzoek naar een rijschool waar je echt met zekerheid in 1 × kan slagen dan ben je hier bij het juiste adres, twijfel niet ik ben in 1 × geslaagd dankzij easydriving leuke sfeer altijd lachen altijd gezellig ik zeg stop met zoeken naar een betere rijschool want hier ben je bij het juiste adres rijschool easydriving beter ga je niet vinden!!!

Super rijschool! In een x geslaagd zeker een anrader!

Echt top! Relaxte sfeer en alles is duidelijk twijfel echt niet om hier te gaan rijden!

Goede communicatie, professioneel en hoge kwaliteit.

Ik kwam bij Easydriving terecht na een vervelende ervaring bij een andere rijschool en heb geen seconde spijt gehad van de switch. Deze mensen weten waar ze mee bezig zijn!

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag