Elke rijles voelde ik echt passie van mijn rij-instructuur(Serkan) dat hij mij zo goed mogelijk dingen wilde aanleren. Goed en duidelijke instructies! Ook fijn met flexibele uren om je rijlessen in te plannen. Al eerder andere rijlessen gevolgd bij andere rijscholen maar met deze voelde ik vooruitgang! Echt een aanrader! Zo blij met mijn rijbewijs~
Rijles gehad van Serkan. Hele goede instructeur, hij neemt de tijd om je alles goed uit te leggen, is heel flexibel en zorgt dat je uiteindelijk goed voorbereid het examen in gaat! Serkan heeft me ook hele handige tips gegeven voor de bijzondere verrichtingen. Daarnaast waren de lessen ook heel gezellig, en hebben we veel gelachen! :-) Ik had acht jaar geleden ook al rijles gehad en ben toen twee keer op geweest, maar heb het toen niet gehaald. Daardoor was ik extra zenuwachtig rond het examen. Serkan heeft mij goed gerustgesteld en uiteindelijk heb ik het nu de tweede keer gehaald!
Dankzij de super goede lessen bij easy driving ben ik vandaag geslaagd voor mijn examen! Ik heb elke les met plezier gereden en kreeg elke keer meer zelfvertrouwen bij het rijden. Bedankt Serkan voor alle leuke en leerzame lessen!
Ik heb mijn rijbewijs bij deze geweldige rijschool gehaald en ben daar heel blij mee, Easydriving en met name Grace, hartstikke bedankt!