goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na het internet afgestruind te hebben op zoek naar de best geschikte rijschool, viel mijn oog op Easydriving. En wat ben ik blij dat ik voor jullie gekozen heb. Moeiteloos ben ik door de lessen gegidst, de tijd vloog werkelijke voorbij met als resultaat dat ik nu mijn rijbewijs op zak heb. Ik kan het iedereen aanraden. En vooral mijn rijinstructeur Bram wil ik bedanken voor de goede lessen.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Binnen 1 dag mijn scooter rijbewijs gehaald, ik ben er uitermate blij mee want nu hoef ik niet meer zo ver te fietsen naar school. Allemaal heel erg bedankt!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hartstikke bedankt voor de leerzame lessen. Ik ben superblij dat ik in 1 keer ben geslaagd 🎉🎉🎉

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Na een zoektocht en diverse omzwervingen ben ik terecht gekomen bij Easydriving en daar geen moment spijt van gehad, wel dat ik niet eerder bij jullie ben gekomen, wat een verademing. Nu heb ik eindelijk mijn rijbewijs op zak en kan lekker gaan touren. Bedankt team Easydriving!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Super! Goede training en coaching van een fijne instructeur.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Hele leuke rijschool, afspraken werden nagekomen en op tijd. Rij-instructeur was een goede lesgever.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik heb een goede ervaring gehad bij deze rijschool. Al vanaf de eerste les voelde ik me op me gemak. Ik werd elke les goed beoordeeld op me sterke punten en zwakke punten. Ik merkte al snel dat ik een rij-instructeur had met veel ervaring, waardoor ik al snel op een hoog niveau zat. Deze rijschool is 100% aangeraden door mij.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Dankzij de professionele rijinstructeur was ik snel van mijn zenuwen af en hij heeft mij geholpen om meteen te slagen, zonder hem was dat nooit gelukt.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Met veel plezier de lessen gevolgd en gelukkig in 1x geslaagd ben super blij. Bedankt Easydriving!!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik Had nog nooit van me leven op een motor gezeten maar dankzij easydriving kan ik net zo goed rijden als Jasper Iwema

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf De rijinstructeur is leuk in omgang, hij geeft goed en duidelijk aan wat je moet doen en wat je beter niet kan doen. Als je het niet begrijp laat hij je het zien. De motoren worden goed onderhouden. Als ik mijn rijbewijs nog niet zou hebben zou zeker weer bij Easydriving komen lessen.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ben zeer tevreden over de kwaliteit van de lessen. Alles goed uitleggen en heel belangrijk met een glimlach.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Relaxte instructeur, in één keer gehaald!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Fijne rijschool waar je goeie afspraken mee kan maken. Contact liep altijd soepel en snel. De instructeur Dennis is kundig en zorgt ervoor dat je op je gemak voelt. Een rijschool die heel erg gefocust is op persoonlijke begeleiding en je echt goed helpt als student.

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Een vriendelijke Instrukteur geeft duidelijk aan wat en hoe je iets moet doen.\r\nIk ben met álles dan ook in één keer geslaagd!\r\nZeker een aanrader!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Wat een topper van een rij instructeur is dit zeg! Mijn complimenten voor de manier van lesgeven, nog nooit zo goed les gekregen! Rij instructeur kreeg zelfs complimenten van de examinator van het cbr. Ik heb mijn motor rijbewijs binnen 6 weken gehaald en ook nog alles in 1 keer gehaald. Ik had binnen no time een afspraak voor avb en avd.Stop met zoeken naar een rijschool en ga lessen bij Easydriving! Respect en ga zo door met lesgeven.

goede service, goed behandeld

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf 5 mei begonnen bij easydrinving 9 mei heb me rijbewijs gehaald echt veel geleerd in een korte tijd met name door een hele goeie rij instructeur veel opgestoken en voor dat ik het wist had me motorrijbewijs raad iedereen aan om hier te lessen succes en nogmaals bedank ik easydrinving voor een mooi ervaring

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goede ervaringen gehad met easydriving.nl redouane is een topinstructeur die je laat voelen en merken wat je fout doet en ziet alles zelfs als je een vinger te weinig aan je rem of koppeling hebt of licht uit balans zit hij ziet het gelijk en stuurt je als geen ander de goede kant op heb bij meerdere rijscholen gereden maar.easydriving is echt de place 2 be allebei de praktijkexamens in 1x dat zegt genoeg lijkt mij groeten walter brekelmans

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Ik wilde snel mijn motorrijbewijs om in de zomer lekker rond te rijden. Diverse rijscholen gevraagd en de benodigde tijd varieerde van 3 tot 6 maanden, tot ik bij rijschool Easydriving kwam, ik kon meteen beginnen. De lessen waren zeer leerzaam en binnen 1! week had ik mijn rijbewijs op zak, ben er gewoon van geschrokken, en dat voor minder dan €1.000,- Bedankt Rijschool Easydriving!!

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Mijn ervaring was dat de rijinstructeur mij op mijn gemak heeft gesteld en daarvan heb ik veel geleerd in inzicht en onder controle houden van het voertuig.

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Top rijschool

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf kan niks anders zeggen dan dat ik een fijne tijd heb gehad.vriendelijke rij-instructeur,vakkundig,communicatie goed en positief zijn is een streven van deze rij-school.\r\nRedouan bedankt voor je lessen !

perfect, zeker aan te bevelen

• Beschrijf de ervaringen met dit bedrijf Goeie ervaring met deze rijschool.\r\nDe instructeur is erg vriendelijk en leg alle dingen goed uit.

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag