Een geweldige ervaring met Easydriving en instructeur Ugur!
Ik heb ontzettend genoten van mijn tijd bij Easydriving! Na een enthousiaste aanbeveling van een vriend, besloot ik om mijn rijlessen bij Easydriving te volgen. Hoewel ik aanvankelijk wat huiverig was voor rijlessen, heeft Easydriving, onder begeleiding van Ugur, al mijn zorgen weggenomen met geweldige en boeiende lessen.
Ik kan met oprechtheid zeggen dat Ugur en ik een goede klik hadden, en dit resulteerde in plezierige gesprekken over hobby’s ,etc onder de rijlessen. Vooraf had ik nooit gedacht dat rijlessen zo vermakelijk konden zijn. Maar niet alleen waren de lessen vermakelijk, ze waren ook buitengewoon leerzaam. Ugur hanteert een effectieve methode die me stap voor stap hielp om mijn rijvaardigheid te verbeteren.
Wat Easydriving en Ugur ook onderscheidt, is hun flexibiliteit. Ze begrijpen dat studenten een druk schema hebben, en daarom zijn ze zeer meegaand als het gaat om het inplannen van lessen en het kiezen van handige locaties voor ophaal- en afzetpunten. Dit is echt een zegen voor studenten zoals ik.
Al met al kan ik alleen maar positieve dingen zeggen over Easydriving en instructeur Ugur. Ik raad hen ten zeerste aan aan iedereen die op zoek is naar een geweldige rijopleiding! Het was een fantastische ervaring dat ik iedereen gun die zijn rijbewijs wil halen.