Zeker aan te raden!!

Rijschool EasyDriving is oprecht de beste keuze die ik ooit heb gemaakt! Met dank aan Serkan ben ik vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen. Als rij instructeur heeft Serkan enorm veel geduld, wat mij ook altijd op m’n gemak heeft gesteld. Altijd handige, nuttige en goede tips meegekregen met duidelijke feedback en voldoende uitleg natuurlijk. Tijdens elke les werd er stap voor stap naar mijn niveau gekeken, dus voelde het leren van nieuwe dingen of bepaalde situaties ook niet geforceerd. Ik heb nu dankzij deze rijschool en Serkan een belangrijk en grote zekerheid van rijden meegekregen. Verder is Serkan een erg professioneel en uiterst een vriendelijke rij instructeur, een goede begeleider. Hierdoor heb ik in deze tijd een goede band kunnen creëren met hem, dat is ook een belangrijke punt natuurlijk. Het was altijd gezellig en leerzaam in de auto! Kortom, bij deze ben ik Serkan erg dankbaar en raad ik de rijschool EasyDriving zeker aan. Ik heb het allemaal goed kunnen ervaren en ben er zeker tevreden over. Ik wens Serkan nog veel meer succes in zijn gehele carrière, bedankt!!

Uitstekend!

Bij deze rijschool heb ik mijn B-rijbewijs en ben daarna nog teruggekomen voor mijn A-rijbewijs. Top lessen met duidelijke uitleg en veel lachen met de rij-instructeur. Ik raad het zeker aan, aan een ieder die een juiste professionele rijschool zoekt.

Een hele goede rijschool

Als je snel en zonder zorgen je rijbewijs wilt halen, is Easydriving de beste rijschool. Ik had Redouane als rij-instructeur, echt een hele goede rij-instructeur met veel geduld en een goede werkwijze. Ik kon het erg goed met hem vinden, hij legde alles goed en duidelijk uit, waardoor ik met rust en een zelfverzekerd gevoel achter het stuur zat!

A rijbewijs in één keer gehaald!

Goede kwaliteit lessen

doorzettend

Toen ik begon met lessen vond ik het autorijden nog spannend, vooral wisselen van rijstrook en op de snelweg rijden. Mijn instructeur moest hierom soms wel streng zijn, maar nu ik in één keer ben geslaagd ben ik toch blij dat hij dit soms was. De angst bij het autorijden is bijna helemaal verdwenen, en op de snelweg rijden vind ik nu juist geweldig. Kortom, de instructeur doet echt zijn best om alle foutjes en angsten weg te werken en ik raad Verkeersschool Easydriving zeker aan!

Fantastisch!

Super chille en geduldige instructeur. Mooie duidelijke uitleg en goede voorbereiding op het examen. In een keer gehaald, zeker een aanrader!

Helemaal perfect

Ik ben super lang bezig geweest met mijn rijopleiding. Corona gehad en wel 3 verschillende rij instructeurs. Het fijne was dat Easydriving zo goed met mee dacht en flexibel was. Ugur heeft me uiteindelijk uit me “no ending cycle” gehaald en in 1x geslaagd!! Top rijschool zeker een aanrader!

Binnen één keer geslaagd door chille rijinstructeur

Ik heb Easydriving gekozen vanwege het fijne pakket wat zij aanbieden. Hierdoor kon ik rustig een tussentijdse toets doen, wat mij ook minder nerveus heeft gemaakt voor het praktijkexamen. Serkan (mijn instructeur) is een rustige en aardige man die goed uitlegt en geduldig is. Persoonlijk heb ik geen talent in rijden en had ik ook behoorlijk wat rijuren nodig, maar het was het uiteindelijk waard! Ik ga het lessen nu wel missen :)

Rijexamen hier in 1 keer gehaald dankzij goede persoonlijke begeleiding van instucteur Redouane

Eerder bij een andere rijschool 3 keer gezakt voor mijn rijexamen. Toen deze rijschool gevonden waar ik na veel goede hulp in 1 keer mijn examen kon halen. Dankjulliewel!

Heel goed hele aardigen instructeur

Ik heb deze rijschool gekozen door de reviews ik heb heel goed uitleg gekregen van mijn instructeur serkan hij probeert ook altijd alles voor je tegenkom zover het kan voor zo snel mogelijk afrijden. Je kan altijd wel lachen met serkan hij is een hele goede instructeur als ik hoger als 5 sterren kon geven had ik dat gedaan.

Top rijschool aan iedereen aan te raden.

Half uur geleden geslaagd dankzij goede rijinstructeur Serkan. Hij is heel geduldig en legt alles goed uit. In de auto is het altijd gezellig waardoor de rijlessen altijd leuk waren. Serkan gaat altijd ver voor zijn leerlingen qua planning ik en ik zou hem aan iedereen aanraden.

Hele fijne lessen en leuke instructeur.

Ik heb gereden bij Ugur Terzi. In het begin vond ik rijden heel spannend, maar al snel voelde ik me op mijn gemak in de auto. Elke les had ik het heel erg naar mijn zin, omdat het goed klikte tussen Ugur en mij. Verder was het niet alleen heel leuk, maar ook echt hard werken. Af en toe zitten er momenten tussen dat ik het niet zo heel erg naar mijn zin heb, omdat er dan bepaalde dingen niet goed lukte en ik gefrustreerd werd op mezelf. Echter na dit te communiceren, liet Ugur mij weten dat dit soort dingen volkomen normaal zijn en ging hij aan de slag om een nieuw plannetje te maken qua les indeling. Na veel leuke rijlessen heb ik, dankzij Ugur, mijn rijbewijs in één keer gehaald. Ik heb easydrive heel erg dankbaar voor de lessen, oprecht leuke tijd en natuurlijk voor het behalen van mijn rijbewijs.

Goede instructeur met duidelijke uitleg en goed lesplan.

Hele fijne ervaring met Redouane als instructeur. Hij gaf duidelijke uitleg en waar nodig hebben we extra tijd besteed om bepaalde punten te verbeteren. Ik heb mijn rijbewijs hierdoor in een keer kunnen halen. Daarnaast kun je altijd rekenen op een gezellige rijles.

Fijne rijschool goede instructeur

Fijne rijschool. In een keer geslaagd met goede instructeur Redouane.

Een top rijschool

Ik ben niet de makkelijkste en ben iemand die haarzelf in de weg zit, teveel nadenkt. Serkan heeft mij goed geholpen. Hij was streng, maar rechtvaardig en dat had ik wel nodig. Nu kan ik zeggen dat ik zelfverzekerder ben geworden en veel veiliger de weg op kan. Dit rijschool kan ik zeker aanbevelen. Dankjewel Serkan!!

Ik heb mijn lessen als zeer prettig ervaren bij Serkan!

Eergisteren geslaagd. En hartstikke tevreden over de lessen van Serkan. Hij is geduldig en legt alles duidelijk uit. Hij denkt ook echt met je mee en is flexibel qua planning. Goede ervaring en super blij met mijn rijbewijs!

Top school met een top resultaat!

Mijn rijinstructeur Serkan heeft mij altijd een vertrouwd gevoel gegeven. Vragen waren altijd welkom en communicatie was altijd goed. Ik kon leuk met hem lachen maar ook serieus aan de slag. Ik voelde me altijd thuis en keek altijd naar de lessen uit. Eerste keer ben ik gezakt, maar daarna hebben we gelijk geknald en ervoor gezorgd dat het de tweede keer lukte! Kortom, super school! Zeker een aanrader.

Fantastische rijschool!!

Echt een fantastische rijschool. Ik ben inmiddels geslaagd voor mijn motorrijbewijs dankzij Serkan Sahin. Een aardige, goedlachse maar ook een waar nodig strenge leermeester. Ik ben voor alle 3 de onderdelen in 1 keer geslaagd. Ik kan een ieder deze rijschool met klem aanbevelen. En vraag naar Serkan Sahin Serkan bedankt vriend, groetjes Bert Vrolijk!!

Een erg leerzame en nuttige ervaring.

Deze rijschool is echt een aanrader! Altijd serieuze en doelgerichte lessen en zeer eerlijke feedback. Daarnaast heel vriendelijk en rustig met een persoonsgerichte aanpak. Ben super tevreden en heel blij dat ik hiervoor heb gekozen!

Heel veel geduld

Bijna een jaar geleden uiteindelijk weer begonnen met rijlessen dit keer bij Ugur, met veel spanning en zenuwen. Omdat het lang geleden voor mij was. Met heel veel geduld en goede uitleg, ben ik eindelijk geslaagd. Ugur bedankt voor de leuke rijlessen en dat je in mij geloofde. Ik ga nu lekker genieten. Geef niet op en blijf in jezelf geloven.

Heel veel geduld

Rhenenusstraat 56