Uitstekende rijschool

Hele fijne rijschool, goede uitleg gekregen en veel herhaald als dat nodig was.

Goede begeleiding, persoonlijk en rijgericht.

Toen ik net begon met rijden was ik ontzettend prikkelbaar en snel geïrriteerd. Dankzij Serkan is dit echt bijna helemaal verdwenen. Serkan heeft een ervaren en stressbestendige weggebruiker van mij gemaakt en daar zal ik hem voor altijd dankbaar voor zijn. Echt een goede en professionele rijschool !!

Goede rijlessen

Erg goede rijlessen gekregen van Serkan. Topinstructeur en geeft duidelijke instructies en uitleg! In 1 keer geslaagd en veel andere leerlingen zijn dat ook. Zou deze Rijschool zeer zeker aanraden!!

Beste rijschool! Na een slechte ervaring met een andere rijschool die zich failliet verklaarde. Terechtgekomen bij Easydriving met Serkan als rij-instructeur. Serkan is echt een toffe vent, een eigenwijze jongen als ik heeft hem veel tijd en aandacht gekost. Toch ben ik vandaag in 1x geslaagd!!! Elke les wat geleerd en gelachen. Iedereen van kantoor en Serkan bedankt!

Fantastic!

After three failed exams with other driving school, I was really frustrated and hopeless. That's why I decided to ask for help EasyDriving and it was the best decision ever!:) I've got answer the same day and I finally felt that I got lessons which I need. Already after first lesson with Ugur, I knew that this time I can make it:) He was really helpfull, understanding and patient. He explained everything clearly. And all of it mixed with kindness and super gezellig atmosphere :) What is the most important, I finally feel comfortable and secure when I am driving :) Of course, I passed my exam and I am very happy about it! Thank you very much for all your hard work! I will for recommend EasyDriving to everyone! Ugur, you are the best!

Na veel gedoe bij mijn allereerste rijschool ben ik terecht gekomen bij rijschool Easydriving. Dat was een top beslissing. Samen met rij instructeur Serkan hebben we ons goed voorbereid op de tussentijdse toets en het praktijkexamen. Dit heb ik dankzij Serkan in 1 keer kunnen afronden. Naast de serieuze en geconcentreerde lessen, hebben we ook goed kunnen lachen tijdens de rijlessen. Al met al is het educatief een top rijschool, en raad ik het zeker aan als je nodig hebt om het rijden met zelfvertrouwen onder de knie te krijgen.

Goede en duidelijke lessen

De lessen van serkan waren altijd heel gezellig maar op de momenten dat het nodig was ook heel leerzaam. Alles werd duidelijk uitgelegd waardoor ik mijn examen in 1 keer heb gehaald.

Prettige, leerzame en flexibele rijlessen bij rijleraar Ugur

Ik ben erg tevreden met mijn lessen bij rijleraar Ugur van rijschool Easydriving. De lessen waren erg leerzaam, Ugur gaf mij goede instructies en paste de rijlessen goed aan op mijn niveau en leerpunten. Daarnaast waren de lessen gezellig en is Ugur erg flexibel met lessen inplannen, wat erg fijn was naast mijn studie Geneeskunde. Hij dacht goed mee in de planning van mijn theorie-examen en praktijkexamen. En ondanks miscommunicatie vanuit het CBR waardoor mijn rijexamen tweemaal is uitgesteld (waarbij hij mij goed heeft begeleid en geholpen) heb ik mijn praktijkexamen de eerste keer met succes afgelegd. Ik zou deze rijschool en Ugur als rijleraar zeker aanraden en heb dat ook al gedaan (waardoor een vriendin van mij ook al enige tijd met plezier bij Ugur lessen volgt).

Leerzame en gezellige rijlessen.

Bij Serkan in de auto was het altijd heel gezellig, en hij kon alles ook nog eens heel goed uitleggen. Na veel hinder (een blessure, Corona en theorie examen) ben ik dan eindelijk geslaagd! En dat zelfs in 1 keer. Veel dank aan Serkan voor de leuke rijlessen! Nu nog hopen dat mijn zusje (en later broertje) ook bij hem slagen :)

Goede en fijne begeleiding

Het was voor mij een lange rit voordat ik slaagde, maar ik heb mijn rijinstructeur ervaren als heel professioneel en fijn. De begeleiding was echt heel goed! Ik zou deze rijschool zeker aanbevelen aan starters!

Top!!!!

Ik ben in een keer geslaagd door mijn meester Serkan hij is heel helder met uitlegt en heel duidelijk met instructie geven. Top Rijschool ik raad iedereen aan. Bedankt voor alles Serkan

Super!

Fijne rijschool en prettige instructeur!

Top rijschool

Bij rijschool Easydriving heb ik veel leerzame lessen mogen krijgen van Serkan, mijn rij instructeur. De lessen waren erg gezellig en kreeg duidelijke feedback. Met veel geduld en kritische vragen over mijn beslissingen op de weg heb ik veel geleerd. Ik heb mijn tijd bij Easydriving als heel prettig ervaren en raad het iedereen aan! Ik wil hierbij Serkan erg bedanken voor het goed voorbereiden voor het praktijkexamen, die ik in één keer heb behaald!

Goede voorbereiding op het examen en duidelijke feedback.

Gelest bij Serkan. Goede voorbereiding op het examen en duidelijke feedback. Leuke sfeer en flexibel qua planning en veranderingen. Daarnaast ook in 1x geslaagd, zeker een aanrader om bij deze rijschool te lessen!

Goede ervaren instructeurs in één keer geslaagd

Betrouwbare rijschool, transparant en duidelijk in afspraken. Serkan heeft goede instructies gegevens en duidelijk begeleid

Prettig en kundig

Na 3 gezakt te zijn bij een andere rijschool ben ik over gestapt naar Easydriving. Serkan, mijn rij instructeur leerde mij veel nieuwe dingen. Hij gaf mij weer vertrouwen om te slagen. Zeker een aanrader om bij deze rijschool te lessen!

Het waren goede en gezellige lessen!

Ik begon met rijden bij serkan en was best wel gehaast met alles. Ik naderde alles te snel. Door serkan ben ik gaan leren als ik bepaalde situaties rustiger nader ik meer tijd heb om te handelen. Nogmaals bedankt serkan!!

Fijne rijschool, die op belangrijke details let.

Bij een andere rijschool was ik helaas gezakt, vervolgens ben ik verder gegaan bij Easydriving. Zij hebben mij goed opgevangen en fijne lessen gegeven. Easydriving geeft je goede tips tijdens de lessen, waardoor je het motorrijden snel oppakt.

Altijd gezellig en leerzaam met Serkan

Het was telkens een rit vanaf de Vondelstraat in hartje Den Haag, maar Serkan heeft me Den Haag en omgeving goed laten kennen. Hij is geduldig en flexibel. Dank ook voor het opnieuw regelen van mijn tussentijdse toets! En ik was helemaal klaar voor het praktijk examen, in 1 keer geslaagd. Dank voor al je instructies, hulp en gezelligheid. Veel gelachen. Dat maakt het autorijden een stuk fijner :).

Top Rijschool!

Ik heb al mijn lessen bij easydriving genomen bij rijinstructeur (aytac). Beste rijinstructeur ooit! Hij dreunt alles goed in je hoofd! Soms is het wel lastig omdat hij veel uit je wilt halen heb je het ook zwaar in de auto. Maar daarvoor heb je wel iets moois terug ;).

Flexibel, lessen afgestemd op het individu en gezellig

Heb lessen gevolgd bij Ugur en kan het iedereen aanraden! Ik ben op iets latere leeftijd begonnen en daardoor duurde het allemaal iets langer dan gemiddeld, maar Ugur nam alle tijd, had geduld en was flexibel genoeg om met me mee te denken qua inroostering. Ook als er last-minute wijzigingen waren. Daarnaast is het fijne vent die afhankelijk van waar je behoefte aan hebt, 1,5 uur met je vol kan lullen over van alles, of grotendeels stil is om je te laten concentreren. Ook bij het in eerste instantie falen van m'n praktijkexamen was hij uiterst behulpzaam om zsm een herexamen in te plannen. Ik ga nu met alle vertrouwen zelfstandig de weg op, en kan het iedereen aanraden om bij Easydriving een proefles te nemen!

Top rij instructeur

Ik heb dankzij Serkan bij easy driving mijn rijexamen gehaald. Ik heb in een tijdje in Amerika in een automaat gereden maar moest nu alles helemaal opnieuw leren om in Nederland met een schakel auto om te gaan. Door zijn manier van les geven heb ik snel mijn oude automatismes afgeleerd en heb ik schakelen heel goed geleerd zodat ik in een keer ben geslaagd.

Beste rijschool den haag

Sinds ik hier ben gaan lessen was vanaf het begin in de auto de sfeer al goed je kan lachen met de rijinstructeur en hij geeft goed les hij bespreekt alle dingen met je wat je al goed kan en waar je nog op moet oefenen bij de bijzondere verrichten geeft die je tips waarbij het altijd in 1 keer lukt als je ze goed toepast ben zelf in 1 keer geslaagd en als je zijn tips gebruikt zal dat ook bij jou gebeuren

Goed contact met de instructeur en in 1 keer geslaagd!

Ik heb veel geleerd in een korte tijd door duidelijke uitleg en een fijne sfeer tijdens het lessen. In 1 keer geslaagd voor mijn TTT en praktijkexamen!

Een rustige en meedenkende rijinstructeur nodig?

Ik heb mijn motorrijlessen van Emrah gekregen en heb zeer prettige ervaring gehad omdat hij met je meedenkt, blijft altijd rustig en bespreekt duidelijk de verbeterpunten. Hij zorgt ook dat het gezellig blijft tijdens de lessen waardoor je op je gemak rijdt en makkelijk leert. TLDR; Als je opzoek bent naar een rustige, meedenkende en gezellige rijinstructeur dan is Emrah zeker een aanrader.

Rhenenusstraat 56

2546 TR Den haag