Kwalitatief een prima bedrijf. Maar v.w.b. afspraken een dikke min!
Ik heb een achteruitrijcamera laten monteren voor mijn Audi A3 uit 2017. Afspraak gemaakt voor monatage op 7 oktober 2021 om 8 uur. De werkzaamheden zoud ongeveer twee uur tijd in beslag nemen. Dus ik kon er op blijven wachten.
Tot kwart over 8 was er niemand aanwezig. Ik weer terug naar huis. Om half 10 kreeg ik pas iemand aan de telefoon. Aangegeven dat ik teleurgesteld was. Hierop kreeg ik niet het geval dat men dit begreep. Toen de afspraak gemaakt dat ik alsnog zou kunnen langskomen en men direct aan de slag zou gaan.
Om kwart voor 10 was ik aanwezig. Men begon pas om elf uur aan mijn auto, terwijl men had gezegd hier direct mee aan de slag te gaan. Uiteindelijk was de auto om kwart voor 1 klaar. Ruim de hele ochtend daar zitten wachten. Toen ik om de factuur vroeg, zei men dat men deze zou mailen. Een week later nog niets gehad. Opnieuw gebeld en op advies van de medewerker opnieuw het verzoek gestuurd naar: [email protected]. Helaas na 1 week weer niets gehoord!!
Zoals gezegd v.w.b. techniek, meer dan prima bedrijf. Maar het nakomen van afspraken is zeer slecht. Ik zou nog graag apple carplay willen laten monteren, maar gezien het niet nakomen van afspraken, denk ik hier nog over na.
Cartronic zou een SUPERr bedrijf zijn, als ze ook aandacht geven aan dit aspect,