Fijne snelle service

Afgelopen december voor de tweede keer bij Dutch Vans geweest voor de aanschaf van werkbussen. Super fijne verkopers, denken mee en regelen alles goed. Twee mooie Ivego Daily's aangeschaft en deze staan gereed voor ophaal. Bestickering op locatie via Leo. Dankjewel voor jullie service

Top bedrijf. Samuel dank je wel voor alle hulp

Klantvriendelijk, warm ontvangst. helpen graag de klanten.

Super service !!

Geen opmerkingen

superbedrijf!!!

mijn oude bus stopte ermee en 4 uur later heb ik bij Dutchvans een nieuwe fantastische bus gekocht !!! bedankt toppers!! Goed weekend gr, Dennis van Lierop

Heel fijn personeel

Erg fijn en vriendelijk geholpen, fijn personeel

Goed en vriendelijk geholpen door Samuel en Gert

Extreem netjes en correct door de aflevering geholpen door twee leuke, lieve en gezellige dames. Een feestje om hier een bus aan te kopen!

Zeer goede ervaring met DutchVans.

Zeer goede ervaring met DutchVans. De hulp van Gert tijdens de verkoop was super. Tamara en Esther hebben me goed op de hoogte gehouden over de aflevering en de hulp bij de wagen op naam te zetten en leasecontracten.

goede en snelle service en leuk personeel

wij zochten een nieuwe bus voor ons interieurbouw bedrijf en kwamen terecht bij dit mooie bedrijf. nadat we zijn wezen kijken hebben we snel de knoop door kunnen hakken omdat er een groot aanbod is in mooie werkbussen. we zijn erg goed geholpen en dat heeft ervoor gezorgd dat we met een goed gevoel een bus hebben gekocht. we zijn meegenomen in het proces van het onderhoud dat is uitgevoerd voor aflevering. ook hebben we de bus laten bestikkeren op aanraden van Samuel, dit heeft ook erg goed uitgepakt. kortom, leuk bedrijf, goede spullen en leuk personeel. ik raad dit bedrijf zeker aan bij anderen.

topservice

in het hele traject goed geholpen door Samuel en Esther. Super tevreden en dit bedrijf is zeker aan te schrijven voor een ieder die een werkbus zoekt voor een goede prijs.

in 1 woord geweldig

Veel bussen gepast advies tegen een scherpe prijs!

goede service vriendelijk geholpen

goed bedrijf met vriendelijk behulpzamen mensen goed bedrijf

Perfect!

In totaal 4 bussen nu gekocht hier in 3 jaar tijd. Dat zegt denk ik wel genoeg. Gezellige mensen, vlotte handel, altijd koffie, een mooie waterfles bij aflevering. Kortom, goed.

Ja, Top!

Heel goed ontvangen. Goede uitleg gehad over de aflevering. Koffie is ook lekker!

Goeie koffie!

Netjes geholpen en we zullen het verder vertellen aan iedereen die nog een bestelwagen zoekt. :)

TOP

super fijn bedrijf echt een aanrader! snelle afhandeling en vriendelijk personeel. transparant en duidelijk uitleg.

Top, het was goed!

Verkoop ging goed. Aardige mensen Lekkere koffie. Helemaal perfect.

Veel keuze in nieuwe en gebruikte bussen!

Tijdens mijn zoektocht voor een nieuwe bus kwam ik bij deze firma uit. Veel keuze, ook in gekleurde bedrijfswagens! (i.p.v. standaard wit) Goed telefonisch advies!

fijn geholpen en vriendelijke lui!

mooie bus afgeleverd helemaal naar wens.

Makkelijk en snel

Gewoon lekker doorpakken en afmaken. Geen geouwehoer. Mooi en uitgebreid assortiment.

TOP!

Goed geholpen en vriendelijke mensen!

Heel leuke ervaring

Goeie service en ben zeer tevreden met Dutch Vans!

Uitmuntend goed!

Gezellige zaak en goed ontvangen! Een mooie Sprinter rijker :)

Aardig personeel prima bedrijf

Meer dan geweldig

Normaal als je bij een garage of een andere winkel komt, krijg je van die verkooppraatjes Zoals " die heb ik ook, gebruik ik ook, etc" NU ging dit anders, hier heb je de sleutel, ga maar kijken, maak een proefrit, en beoordeel zelf wat je ervan vindt, geen verkooppraatjes. Stel je wilt de bus, en alles wat je hebt aan opmerkingen of wat je gevoelt hebt tijdens de proefrit is allemaal geen probleem en wordt gewoon opgelost. Je krijgt advies en er wordt niks aan of opgedrongen.. klant beslist zelf. En dat wordt gerespecteerd en gewaardeerd. Ben je thuis en hebt toch nog vragen? Klantenservice bellen? Geen probleem, je wordt als mens behandeld.... Top. MEER DAN GEWLDIG ...

Super top(f) bedrijf!

Fijn bedrijf om zaken mee te doen. Super goed advies en een enorme keus uit bedrijfswagens. Goede service en alles wordt gewoon geregeld voor je. Ze ontzorgen je gewoon van A tot Z.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld