Super slechte service!

Ik ben zeer ontevreden over de service bij Dutch Vans. Drie weken geleden heb ik hier een bus aangeschaft, maar al snel bleek dat deze in slechte staat was afgeleverd. Binnen één week was de koelvloeistof volledig weg, en de week daarna liep ik vast met een oververhitte motor. Uit nader onderzoek bleek dat de radiator defect was, en ik heb deze op eigen kosten moeten laten vervangen, slechts twee weken na aanschaf. In plaats van verantwoordelijkheid te nemen voor de gebreken, schuiven ze de schuld volledig op mij als koper. Dit is volkomen onacceptabel. Ik had verwacht dat ze achter hun product zouden staan en een eerlijke oplossing zouden bieden, maar dat is helaas niet gebeurd. Koop hier geen voertuigen als je betrouwbaarheid en service belangrijk vindt!

Ruime keuze

Je ziet bijna door de bomen de bus niet meer. Maar uiteindelijk geslaagd met een mooie Renault Trafic. Betaald en gelijk meegenomen ;)

top service!

ik ben goed geholpen, en heb heel uitgebreid kunnen proefrijden met verschillende bedrijfsbussen. uiteindelijk gekozen en de service was top!

klasse service!

ik werd bij aankomst meteen goed ontvangen door djayden. super snel en goed geholpen, hoefde niet lang te zoeken, we Haden meteen de perfecte match!

rond uit goed

Super geholpen ,ook met leen auto

Serieus is gewoon perfect!

Serieus is gewoon perfect! Kan er niks meer over kwijt.

Heel erg blij met de hulp bij dit bedrijf

Ford Custom gekocht en daar erg blij mee.

Super en snel!

Vriendelijk en snel geholpen! blij met mijn nieuwe aanwinst! Bedankt voor de service.

super goed bedrijf

alles is naar wens verlopen. super vriendelijk personeel! zonder problemen alles geregeld!

goed en snel

binnen een week kon ik de weg op in mijn nieuwe bedrijfswagen. vriendelijke service

briljant bedrijf

Een topbedrijf!! Toen ik al aankwam met 1 woord geweldig hoe ik werd behandeld. Als een koning. Daarbij de bestickeraar ook een topgozer. Werd met Dutch vans en de bestickeraar elk moment gebeld of gemaild over de gang van zaken. Ik ben super blij met me aankoop en bedankt deze fantastische mensen van dit bedrijf. Ook het afhandelen van Tamara werd top alles in orde gemaakt. Een echte aanrader!! Voor een volgende keer hoef ik niet verder te kijken. en ga ik meteen naar dit bedrijf. Bedankt alsnog voor jullie betrokkenheid en de afhandeling!!

Heel goed 5 sterren!!!

Ik zweer echt heel goed. Alles heel goed. Fijne mensen.

Top service! het gehele Proces is vlot verlopen en v

Top service! Het gehele Proces is vlot verlopen en antwoordden op al je vragen. Heel vriendelijk personeel en lekkere koffie!

Was met de begeleiding en de klantvriendelijkheid zeer te Vreden

Na een lijst aan bussen te hebben gekeken en voor de lange periode heeft Dutch Vans mij toch nog een tip top bus met de gevraagde eisen voor het einde van het jaar kunnen leveren.

Goed geholpen bij een heel fijn bedrijf.

We zijn hier al voor de tweede keer een bus kopen. Fijn bedrijf en alles netjes!

Goed! Net contact super fijn bedrijf.

Goed! Net contact super fijn bedrijf.

We zijn hier voortreffelijk behandeld!

We zijn hier voortreffelijk behandeld!

Ik ben hier goed behandeld en tevreden en ik zeg het voort!

Ik ben hier goed behandeld en tevreden en ik zeg het voort! Heb een mooie Ford Custom aangeschaft! Alles snel geregeld.

Simpy lovely

Wij zijn fantastisch geholpen , een leuk team. en een goede auto voor een redelijke prijs. Het spuitwerk zag er heel netjes uit.

Snel gehandeld en goed geholpen!

Vanuit de ruime voorraad een bus gevonden, direct gebeld en snel eens geworden.

Uiterste service en dienstverlening

Bakwagen gekocht in 2021 vandaag sta ik hier weer om een nieuwe bakwagen te aanschaffen ik ben Dutchvans dankbaar hiervoor en voor de service die ze verlenen!

alles tot in de puntjes goed geregeld

dit is ondertussen al de tweede bus in een korte tijd en zeker niet de laatste altijd top bij dutchvans

Heel erg goed geholpen. Het is een gezellig bedrijf!

Heel erg goed geholpen. Het is een gezellig bedrijf en we voelde ons snel welkom!

Blij met de service!

Goede bus gekocht binnen 10 minuten alles geregeld betaald, verzekerd en de nieuwe bus op mijn naam! Blij met de service!!!

Prima bedrijf, Goed geholpen!

Prima bedrijf, Goed geholpen! Vriendelijke en gezellige mensen. Ook nog goede koffie.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld