Alles ging geweldig en perfect. Flexibel bedrijf! Koffie staat klaar. Mooie VW Transporter gekocht met garantie. LEUK!

Best geregeld!

Leuke auto's staan er, snel geregeld, goeie service. Lekkere koffie! Gewoon goed.

ij ij ij David is heel blij

Ik ben via internet bij DutchVans terecht gekomen. Heb toen een afspraak gemaakt om wat bussen te bekijken. Ik dacht dit bedrijf is te professioneel voor mij. Nadat ik een aantal andere bedrijven heb bezocht toch het allerbeste gevoel bij DutchVans. Daar weer een afspraak gemaakt en een prachtige Trafic gekocht. Nu super blij. Het is een gezellig bedrijf met leuk personeel. Tamara en Esther hebben mij geweldig geholpen met het ophaal moment. Heb een lekker flesje witte wijn voor de leuke dames mee genomen. Bedankt! voor de top service!! Zeker de moeite waard om hier een bus te gaan kijken!

Heel erg blij met dit bedrijf.

Alles ging heel erg snel. Het personeel is geweldig! Tamara en Esther in het bijzonder. Ze hebben mij goed geholpen. De Citan die ik heb gekocht ziet er fenomenaal uit. De volgende bus koop ik weer bij Gert van DutchVans.

afspraak is afspraak.

Ik ben heel tevreden met alle stappen die ik met Dutch vans heb ondernomen. van het netjes nakomen van afspraken tot het netjes afleveren van de bus!!

Hele fijne service en communicatie. Super bus, superprijs, fijn bedrijf.

Ik werd super vriendelijk ontvangen. Leuk persoonlijk contact met de verkoper tijdens het bekijken van de bus. Alle aandachtspunten werden zonder problemen opgelost. Blij dat ik hier mijn bus heb gekocht.

Ik heb een hele mooie nieuwe bestelwagen gekocht!

Ik ben echt tevreden over hoe ik hier ben geholpen. Een collega aannemer heeft 3 jaar geleden een bus bij DutchVans gekocht. Hij stuurde me hier naartoe en gelijk geslaagd voor een gloednieuwe dikke 180 PK Jumper! Tamara en Esther zijn super lieve mensen!

Alles tiptop!

Blij met Dutch Vans, gezellige mensen, goeie sfeer. 3e bus inmiddels hier gehaald! LEUK!

zeer goed geholpen en snelle levering

zeer goed geholpen en snelle levering

fijn bedrijf alles snel en goed geregeld

fijn bedrijf

Goede en snelle service!

Op zoek gegaan naar een bedrijfsauto. Hierbij Bij Dutch Vans uitgekomen. Het contact en service was erg goed. Medewerkers zijn vriendelijk en je wordt te woord gestaan met een kop koffie. Bij de volgende aankoop zou ik zeker weer een kijke komen nemen.

Heel erg goed

Namens een vriend van mij hier terecht gekomen. Hier aangekomen en zag dat er een grote voorraad is, na binnen komst kreeg ik de sleutels mee en mocht ik gaan bekijken. Bij de tweede afspraak geslaagd voor een nieuwe bus. Bedankt voor het leuke contact

Snel geregeld en betrouwbaar

Netjes aan de telefoon te woord gestaan. goed omschreven en snel en vriendelijk geholpen

top geholpen bij aanschaf

we zijn fijn geholpen door de medewerkers ook al hebben we meermaals gebeld we werden telkens opnieuw vriendelijk en behulpzaam te woord gestaan

Goede ervaring, gewoon perfect.

Snel geregeld. Niet eens een week hoeve wachten. Tamara heeft het super gedaan!

Goede service en mooie auto gekocht!

Een fijn bedrijf waar ze goed met je meedenken en een uitstekende service verlenen. Kortom, een aanrader als je op zoek bent naar een mooie bedrijfsauto.

Alles goed geregeld

Eigenlijk was alles perfect en snel geregeld. Communicatie met leasemaatschappij vlot en goed geregeld allemaal Ga zo door!!!

Ik ben erg tevreden met de servicevan Dutch Vans

Kom graag terug voor mijn volgende bus

Helemaal geweldig

fantastisch bedrijf, snelle levering, mooie bussen.

Betrouwbare partner in voorziening van bedrijfswagens .

Zoals gezegd , een betrouwbare partner gebleken . Al diverse bedrijfswagen bij Dutchvans aangeschaft , dit is altijd naar tevredenheid verlopen . De verhouding prijs kwaliteit is prima . We zullen in de toekomst zeker zaken blijven doen . Firma Van Kesteren

Fijne, volledige communicatie

Prettig opgevangen en meegedacht met de aankoop van mijn Renault Master met France elevateur hoogwerker. Fijne communicatie gaandeweg het proces van gereed maken. Kortom, prettig!

Goeie communicatie!

Fijn bedrijf, even wachten op kenteken maar uiteindelijk alles goed geregeld.

vriendelijk en vakkundig geholpen

goed eerlijk bedrijf wat je ziet is wat je koopt

goed geregeld

netjes afgehandeld

zeer goed, klant gericht

ben snel geholpen en alles waar ik mee zat is rekening mee gehouden. zodat we zo snel mogelijk geslaagd waren met een bus.

Mercuriusweg 41

3771 NC Barneveld